Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 846 з 3205 ПершаПерша ... 34674679683683783883984084184284384484584684784884985085185285385485585689694613461846 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 16 901 по 16 920.

Тема: Покращення от новой панды

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    Найти то найдут, а вот посадят ли это уже зависит от суда и того, кем является сей рукоприклачик.
    Но на деньги, на большие деньги, возможно очень большие этот рукоприкладчик попал однозначно.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Дебильное постановление. Оперативный контроль выявляет фактические нарушения на момент проверки. По инспекции труда, это будет исключительно фиксация числа фактически работающих на объекте. И все. Установить нарушение можно только в случае, если по данным ПФ числится 5 человек а фактически на рабочих местах поймали 7. А если числится 10, работает 4, то без доступа к документации - нулевой результат. А доступа могут и не предоставить на полностью законных основаниях.
    ..
    ... именно ...

ДБН А.3.2-2-2009

4.13 Під час виконання робіт на будівельних об'єктах кількома організаціями генпідрядник, а у разі залучення замовником підрядників за прямими договорами замовник повинен визначити одну з підрядних організацій відповідальною за охорону праці на об'єкті, яка зобов'язана:
    - здійснювати допуск до виконання робіт лише тих субпідрядників (підрядників), які мають дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки;
    - спільно з субпідрядниками (підрядниками), які залучаються до виконання робіт, розробити графік виконання сумісних робіт, заходи безпечного виконання робіт. Ці заходи є обов'язковими для всіх організацій, які беруть участь у будівництві, і мають бути розроблені відповідно до форми додатка Г;
    - перед початком робіт визначити небезпечні зони на будівельному майданчику та позначити їх відповідними знаками;
    - координувати дотримання виконавцями вимог з охорони праці;
    - контролювати дотримання працівниками субпідрядних організацій рішень із питань охорони праці;
    - забезпечити унеможливлення допуску на об'єкт будівництва сторонніх осіб;

4.21 Перед початком виконання робіт у місцях, де діють або можуть виникати небезпечні виробничі фактори, не пов'язані з характером виконуваної роботи, відповідальний виконавець робіт повинен видати наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки згідно з формою, зазначеною у додатку Ж.
    Форма журналу обліку нарядів-допусків на виконання будівельно-монтажних робіт підвищеної небезпеки зазначена у додатку И.
    4.21.1 Перелік робіт, на виконання яких необхідно видавати наряд-допуск, повинен бути розроблений у будівельній організації з урахуванням місцевих умов і особливостей будівництва. Орієнтовний перелік таких робіт зазначено в додатку К. Наряд-допуск затверджується особою, яка уповноважена роботодавцем, і видається керівнику робіт (виконробу, майстру). Під час виконання робіт на території діючого підприємства наряд-допуск повинен бути підписаний посадовою особою діючого підприємства.
    4.21.2 Перед початком робіт за нарядом-допуском керівник роботи зобов'язаний ознайомити працівників із заходами з безпечного виконання робіт і провести цільовий інструктаж.
    4.21.3 Під час виконання робіт в охоронних зонах споруд або комунікацій наряд-допуск може бути виданий за наявності письмового дозволу організації - власника споруди або комунікації.
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

О "конфискованных" деньгах Януковича. Есть версия....
    Версий о том, что же это за «ярды с неба», уже немало. Есть и такая: Запад сильно прижал проворовавшуюся верхушку и тем пришлось скинуться и вернуть в Бюджет как бы не вызывающую подозрений сумму под видом конфискации «денег Януковича».
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Я в бешенстве от того, что свора “вечно легитимного” скоро выйдет из списка интерпола и даже сможет без проблем репатриироваться на родину.

Mykola Malukha

Вчера заплатил налоги (єдиний податок) +10К и я в бешенстве!!! Нет, не от того что заплатил. Я в бешенстве, потому что не вижу как на мои офигительные гривны делаются дела в стране.
    Я в бешенстве от того, что свора “вечно легитимного” скоро выйдет из списка интерпола и даже сможет без проблем репатриироваться на родину.

Я в бешенстве, что за мои баблосики чуваки из организации трех букв (нет, не тех на которые посылают) кошмарят недобитый налоговой бизнес.
    И Мартыненко на свободе меня бесит.
    Бесит отсутствие медицинской и пенсионной реформы. Бесит, что я должен отдавать 700 грн (ЄСВ) в какой-то абстрактный пенсионный фонд, когда пенсионное страхование в какой-нибудь международной страховой компании (которой раз в 5 больше лет, чем независимости Украине) стоит 5000 в год (менее 500 грн в мес), а через 20 лет в на счету будет 500К грн. Это типа пенсия 2500 в теч. следующих 20 лет или можно сразу взять всю сумму и отправиться в предсмертный круиз.
    И бесит меня свора украинских шакалов, шипящих на на тех офигенных чуваков (в народе их зовут “антикоррупционеры”), которые не позволяют окончательно раздерибанить мои кровные грошики в бюджете.
    Но больше всего меня бесит факт, что какие-то паразиты при власти, официально зарабатывающие раз в 10 (да, буквально так) меньше меня, но умудряющиеся иметь 10500 кв м недвиги и автопарк, который не снился Обаме (чет мы о нем совсем забыли), а у меня – 55 кв м и нерастаможенный 15-летний литовец за 2400 евро…
    Короче, я очень зол.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

и нерастаможенный 15-летний литовец за 2400 евро…
    Короче, я очень зол.
    Какая досада....
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Зато драконамать с ведьмами писают от счастия народного...
    Да и ведь есть покращення, есть!!! Ну подумаешь, что не у всех.
    Ну подумаешь, что за счет замерзающих в своих домах людей из-за тарифов на газ.
    Главное - есть!
    Я очень уважаю и люблю Ведьму и Дейнерис, хотя имею свой взгляд на деятельность власть имущих. Надеюсь. они за это на меня не сердятся.

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Нихерасе удобрения получили.
    "Уночі потай на людські паї вивезли 15 КамАЗів трупів тварин", - розповів місцевий житель Микита.

ТСН.ua
    За даними голови Поворської сільради Сергія Семенюка, гнилі відходи сюди вивезли робітники сумнозвісного Ковельського ветсанзаводу, який вже потрапляв у поле уваги ЗМІ через влаштований раніше скотомогильник з трупами свиней і коней. До речі, його директору кілька тижнів тому оголосили про підозру.
    "Це відходи з Ковельського ветсанзаводу, який просто забитий тими відходами. Міська влада не знає, куди їх подіти. Жодна громада не хоче їх приймати. Того вони вночі - десь з 2-ї до 6-ї години вивезли в межах 15 машин тих відходів на людські паї біля села Заячівка. І там такі запахи йдуть "приємні", - розповів Семенюк.
    Жителі навколишніх сіл відреагували на ситуацію з гнилими відходами, заблокувавши дорогу. Селяни не пропускають нікого, тож наразі утворився величезний затор.

ТСН.ua
    Люди відмовляються звільняти трасу, допоки влада не вивезе трупи тварин з їхніх угідь. Незважаючи на те, що на місці присутні представники влади з району та області, вивезення відходів досі не організовано.
    "Умови людей: щоб місто погрузило і забрало назад ці відходи. Тоді люди одразу розблокують дорогу. Наразі вивезення тушок ніхто не організовує. Ми розмовляли із заступниками губернатора. Губернатор прислав начальника екологічної безпеки області Ткачука. Він людям розказує, що все приберуть, розходьтеся, але люди не вірять", - додав голова Поворської сільради Сергій Семенюк.
    Сільський голова наголошує, що ситуація створює екологічну загрозу для навколишніх сіл. "Зараз собаки, лиси будуть розтягувати все, і це буде екологічна катастрофа для наших населених пунктів. Люди налякані, зараз ще піде якась чума", - попереджає Семенюк.
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    и нерастаможенный 15-летний литовец за 2400 евро…
    Короче, я очень зол.

Какая досада....
    Я уже подумал, что где-то детей начали растамаживать.

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Банк, який належить Порошенку, збільшив прибуток у 3 рази

З початку року активи банку скоротилися на 2,9% - до 6,692 млрд грн. Фінанси 17:40, 05 травня 2017 Ілюстрація REUTERS "Міжнародний інвестиційний банк", ключовим власником якого є президент України Петро Порошенко, у першому кварталі 2017 року отримав 26,818 млн грн прибутку, що в 3 рази вище показника за аналогічний період попереднього року. Згідно з даними на сайті банку, з початку року його активи скоротилися на 2,9% - до 6,692 млрд грн, зобов'язання - на 3,4%, до 6,457 млрд грн, власний капітал зріс на 12,9%, до 234,9 млн. грн. Раніше банк повідомляв, що його чистий прибуток за підсумками 2016 року становив 42,665 млн грн, що в 1,6 раза вище за показник 2015 року. Довідка УНІАН. «Міжнародний інвестиційний банк» працює на ринку України з 2008 року. Ключовим власником фінустанови є президент України Петро Порошенко.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/finance/1...-u-3-razi.html
    От чего-то мысли о борьбе в Украине с коррупцией, тиранами и прочими полуабстрактными понятиями, вроде "система", навели на одну весьма печальную аналогию. Если на Востоке по мнению некоторых орки и Мордор, то судьба нэньки явно отражает губительную клятву нолдоров, безуспешно пытавшихся завладеть сильмариллами:
    Феанор велел остановиться, а раны его были смертельны, и он знал что час его близок. Бросив последний взгляд со склонов Эрэд-Ветрин, он узрел вдали пики Мгородрина - мощнейшие из твердынь средиземья. И осознал в прозрении смерти, что никогда не достанет он нолдоров силы сокрушительной. Но трижды проклял он имя Моргота, и оставил сыновьям завет хранить клятву и отомстить за отца. За тем он умер, но нет у него ни могилы, ни гробницы, ибо столь пламенным был его дух, что едва он отлетел тело Феанора стало золой, и развеялось как дым. Подобных ему никогда больше не появлялось в Арде, а дух его не покидал чертогов Мандоса. Так закончилась жизнь величайшего из нолдоров, чьи дела принесли им огромную славу и гибельнейшую беду.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Зато драконамать с ведьмами писают от счастия народного...
    Иди в пень, шизик!
    Ну подумаешь, что не у всех.
    Не жди сочувствия - ты этого заслуживаешь.
    Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Я очень уважаю и люблю Ведьму и Дейнерис, хотя имею свой взгляд на деятельность власть имущих.
    Я Вас разочарую: мои и ведьмины взгляды почти ничем не отличаются от Ваших. Жаль, Вы этого не видите.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Не пейте кровь.
    Всего три года прошло.
    Чтобы что то поменялось еще сотню лет ждать надобно. (с)
    ))))))))))))))))))))

ЗЫ:
    Слава переменам !!!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Питання- хто у нас при владі? УРЯД ЗРУЙНУВАВ українську профтехосвіту – експерт

21:24 5.05.2017р.0
    1

Share on Facebook
    Tweet on Twitter

Несмотря на то, что местным бюджетам передали деньги на финансирование профтехучилищ, этих денег недостаточно, из-за чего техническим учебным заведениям грозит закрытие по всей стране.
    Об этом в пятницу на пресс-конференции заявил глава свободного профсоюза образования и науки Украины Владимир Фундовный.

«Профессиональное техническое образование на сегодняшний день исчезает по всей стране. Причем это постепенное исчезновение производится штучным способом нашим министерством образования. Людей рабочих профилей просто лишают возможности получить профильное образование. Это касается строителей, электриков, сварщиков и других рабочих профилей», – заявил глава профсоюза.
    Также Владимир Фундовный в качестве примера привел город Хмельницкий, в котором еще в прошлом году было около 25 профтехучилищ, а на сегодняшний день их осталось всего 6.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис

Также Владимир Фундовный в качестве примера привел город Хмельницкий, в котором еще в прошлом году было около 25 профтехучилищ, а на сегодняшний день их осталось всего 6.
    А зачем государству тратить деньги на то, что ему не нужно ?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Изобретатели хреновы! А если у Легитимного нету интернету?!
    Оболонский районный суд Киева опубликовал на своем сайте повестку обвиняемому в государственной измене Виктору Януковичу на заседание по его делу, которое должно состояться 18 мая.
    Адрес у суда хороший.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

А как они его в розыск в "Интерпол" подавали, если им известно точное его место проживания ?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

То ж другая контора подавала. Она адреса не знала.
    п.7 и п.8 дают основания послать Легитимному суд на...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

А п. п. 3 и 4 - не дают оснований ?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Нет. Ростов же не бомбят. Пока.
    Вот п. 5 подойдет. Если справку о беременности предъявит.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А зачем государству тратить деньги на то, что ему не нужно ?
    Значит.что-то прогнило в государстве, раз образование ненужным стало...

Сторінка 846 з 3205 ПершаПерша ... 34674679683683783883984084184284384484584684784884985085185285385485585689694613461846 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті