| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ні, справа у тому що продукт був якісним...
А у 1986 році я дуже полюбляв слухати пісню Петриненка "Україна" бо це якісний продукт.
А у 2017 я їду у машині та слухаю якусь дурню, але україномовну, про цицькі та танці. Бо квоти, мовляв...
Але без квот оте лайно ніколи у житті не потрапило би до етеру. Тому що це - л а й н о.
І не треба мені щось закидати бо оце, наприклад, нормальний поп-продукт.
Я не вимагаю від масової культури чогось особливого. Це - безглуздо.
Але те лайно що вийшло до ротації зараз - це край та ганьба...
Я вже міркую - а може вже мені зробити промоушн та вийти з двомовним гето-продуктом, українським репом східняцьким.
Буду як 50 Cent ахаха...
Візьму псевдо "Кравасісь" та буду римувати про життя у гетто та стрілянину на вулицях, про дії східних пацанів щодо боротьби з москалями та про западенських боягузів, про вибухи Джмілів у ліфтах, багатокроковки біг мазафаки фром К-town та зраду й хейтерів.
Ще й так буду приспівувати "Гей ти, Скріпка - москальска піпка!!!"![]()
на нашій землі штучний голод був геноцидом саме через національну етнічну ідентифікацію, бо її розвиток внаслідок українізації лякав імперію. цим терором придушувалася будь-яка загроза імперії (і не лише в Україні), та через те, що в Україні вона мала б принципово великі історико-політичний наслідки, розмах голоду був саме ГЕНОЦИДОМ, саме через національне питання.
тому коли ти, клоун, в майбутньому схочеш ляпнути ще щось про українських націоналістів, які хочуть домінувати та підкоряти, піди і ударся об стіну пару разів.
У РРФСР/КАРСР штучний голод був саме через національну, етнічну ідентифікацію, бо її розвиток внаслідок виконання законів СРСР лякав верхівку ВКП(б). Цим терором придушувалася будь-яка загроза імперії (так, не лише в Україні), та через те, що в РРФСР/Казахстані вона мала б принципово великі історико-політичний наслідки (особливо у РРФСР), розмах голоду був саме ГЕНОЦИДОМ, саме через національне питання.
Тому піди та побийся головою.
А ще два рази - за Індію, бо там було те ж саме...
А ще я ражду вивчити, яка саме національність була панівною у лавах РСДРП (б), РКП (б), ВКП(б) у означені роки.
Отой Бронштейн, Бланк, Ривкін, Шацкін, Глазман, Дрейцер, Залкінд, Кагановіч, Шейфінкель, Інденбаум, Калмановіч, Ерафім Склянський, Бернштейн, Парвус, Шпіцберг, Грузенберг, Кантор, Шапіро та багато інших осіб що знаходилися на вищих шаблях влади.
Мумію Бланка до сих пір не поховали...
Вони усі - кацапи були![]()
В городах голода не было.
Город считался интернациональным зародышем.
Убивали село, ибо село и было на 100% носителем национальности.
Еще раз приведу слова Жаботинского...
http://heblit.org/0txt/zjse.html#z_toc_014Мы сами здесь на юге так усердно и так наивно насаждали в городах обрусительные начала, наша печать столько хлопотала здесь о русском театре и распространении русской книги, что мы под конец совершенно потеряли из виду настоящую, осязательную, арифметическую действительность, как она «выглядит» за пределами нашего куриного кругозора. За этими городами колышется сплошное, почти тридцатимиллионное украинское море.Загляните когда-нибудь не только в центр его, в какой-нибудь Миргородский или Васильковский уезд: загляните в его окраины, в Харьковскую или Воронежскую губернию, у самой межи, за которой начинается великорусская речь, – и вы поразитесь, до чего нетронутым и беспримесным осталось это сплошное украинское море. Есть на этой меже села, где по cю сторону речки живут «хохлы», по ту сторону – «кацапы». Живут испокон веков рядом и не смешиваются. Каждая сторона говорит по-своему, одевается по-своему, хранит особый свой обычай; женятся только на своих; чуждаются друг друга, не понимают и не ищут взаимного понимания. Съездил бы туда П.В.Струве, автор теории о «национальных отталкиваниях», прежде чем говорить о единой трансцендентной «общерусской» сущности. Такого выразительного «отталкивания» нет, говорят, даже на польско-литовской или польско-белорусской этнографической границе. Знал свой народ украинский поэт, когда читал мораль неразумным дивчатам:
Кохайтеся, любитеся,Та не з москалями,Бо москали – чужи люде…
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ватрі нічого казати.
Індія тут до того що подібне у ті часи відбувалося масово по вcіх континентах. Бо ресурси скорочувалися, що й призвело до Світової війни за декілька років.
Вчи історію а не тільки Декалог та 12 рис!
Ведьма, вот вы с таким натхненням рубитесь с ЦеЦе, аляком, беззебом за надуманную проблему языка - что эту бы энергию да в мирное русло. хотите идею? как представительактивной части населения - организуйте форумный субботник, поубирать листья, ветки после циклона, мусор после зимы гденибудь в парке. сможете - цены вам не будет. я думаю патриотичная часть - поддержит, да и ватная тоже. совместный труд, шашлык - помогут найти в конце концов общий язык.
я готов присоединится
Против.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Ватра реально тупит. Вот там у нее на скриншотах идет речь про борьбу с украинским селом и национализмом.
А вот в РСФСР боролись с кулачеством, мещанством, шпионами всех разведок, контрреволюционным элементом, антисоветчиками и еще с 100500 врагами коммунистов.
Но Ватра брешет что боролись в СССР исключительно с украинцами.
А откуда же тогда в Финскую куча нагнанных в армию родственников и детей убитых в 1925-1928г.г. русских включала шланга?
А откуда власовцев дохрена, а откуда в плен сдавались те кого в РККА нагнали, а откуда коллаборанты?
Да почитайте хотя бы воспоминания русских 1940-1943г.г. что там реально было и как к немцам относились те кого глушили в 1923-1928 и до 1937-38 года!
Украиноцентристы вышиваные...![]()
Увы.
Я ничего не собираюсь организовывать.
Просто потому, что меня саму организовывают
У меня на это нет времени.
Я занимаюсь другими делами в пользу армии.
А свои цветочки, листочки и деревца успеваю присматривать.
Высадила пару кустов роз, ромашку, колокольчик, флоксы, гвоздику, посеяла чернобривци , цинию, астры, бальзмин и пр.
Если орагнизуете в Днепре и я здесь буду, с удовольствием приму участие.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Проблема співвідношення мов є нагальною, як виживання України, так і української нації.
Ну що ми там можемо згадати про те минуле - тільки знищення всього національного українського, починаючи від людей і завершуючи мовою. В нас всіх українців немає проблем з російською, за необхідності використовуємо на повну.
Борьба с "шпионами" - это тоже коллективизация? Да в РСФСР глушили всех оппонентов любыми методами. Да почитай как там крестьян пытали, холодом и жарой, шкуру драли, церкви рушили, дома отнимали, живьем закапывали, артиллерией глушили, применяли химическое оружие, танки, аэропланы.
Была сгенерирована тактика карательных действий, выращены каратели, составлены руководящие документы.
Просто переломали хребет русскому народу, ломая с 1918 по 1928 и далее до упора. А с 1928 и за украинцев взялись...
Украиноцентризм такой центризм![]()
наведи бодай 1 аргумент - чому мене має хвилювати русскій народ?
або як бодай щось спростовує рос.імперську ідею-фікс про знищення української ідентичності (яка тебе особисто лякає також).
або ж ти не в курсі того, скільки разів заборонялася і мова і книжки спалювали..але ж ти "історик".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks