| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
[QUOTE=Дейнерис;34645058]Ты, наверно, не заметил, но ты отвечал на МОЁ сообщение.
Тю: нуишо, сладкая, шо на твоё: а как ты или микела вклиниваешься в чужие диалоги через раз та ешо и с матютюками ?![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
... верить, не верить...
Глава Госдепартамента заверил Украину в поддержке реформ и борьбы с коррупцией, а также назвал жесткие условия для отмены санкций против России.
Больше читайте здесь: http://zn.ua/POLITICS/tillerson-nazv...y-244129_.html"Украине нет смысла бороться за свое тело в Донбассе, если она потеряет душу, погрязнув в коррупции. Антикоррупционные институты должны получить поддержку, ресурсы и защиту", – отметил Тиллерсон.
Не посылай, да не послана будешь (с). Хотя может ты спецом напрашиваешься?)))
Я не знаю при чём тут киселёвщина, я не являюсь его почитателем и не слушаю его программ, в отличии от тебя. Я ж говорю , хоть немного отдыхай от российских, информационных каналов. ))))
Да, Дейнерис, и оператора всё-таки смени, а то твой патриотизм не только липовый, но и липкий. Ага, за запах я уже молчу.))) Не позорься.
Востаннє редагував Big Fregat: 02.04.2017 о 21:09
Выселяют воинов света.
http://espreso.tv/news/2017/04/02/sy...ranamy_atoquotСиловики обшукують Будинок профспілок, заблокований "ветеранами АТО"
Правоохоронці прийшли з обшуком у столичний Будинок профспілок, який три місяці був підконтрольний "ветеранам АТО", а не профспілкам
Про це повідомив співробітник СБУ Роман Матковський в коментарі "112 Україна".
"На даний момент в приміщенні тривають слідчі дії. Їх проводять співробітники Нацполіції, вибухотехніки та інші експерти, які повинні встановити, що за три місяці накопичилося в цьому приміщенні поки воно знаходилося поза контролем його власників. У ньому знаходилися люди, які представилися ветеранами батальйону "Донбас". Коли ми підійшли, вони закрили залізні ворота і забарикадувалися", - заявив він.
За словами представника спецслужби, директор Асоціації профспілок протягом трьох місяців звертався в правоохоронні органи, так як за цей період він не міг потрапити в свій будинок і привести його в належний стан.
"За словами одного з бійців "Донбасу", якби у них була зброя, вони б її застосували. Вогонь відкривався кілька разів. Також проти нас застосовувалися три або чотири гранати сльозогінного газу", - відзначає Матковський.
Скільки в приміщенні знаходиться людей, правоохоронці не знають, так як ті відразу відмовилися від контакту.
"За їх словами, їх було троє. Але зараз тільки 3 або 4 опитують, і ще двоє вискакували", - додав він.
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Интересное интервью было у Гордона вчера. С Москалем.
Заработал мало, а занял много. Как же отдавать будет? Ах да! Он же с коррупцией борется!
Народний депутат від БПП Сергій Лещенко у 2016 році задекларував позику у $3 770 000, які він позичив у власниці видання «Українська правда» Олени Притули.
Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.
Також він в декларації подав гонорар 35 534 грн від «Фонду Віктора Пінчука», який був розпорядником коштів фонду «Відродження»
Лещенко також отримав 3956 грн гонорару від російського тижневика The Moscow Times, 20296 грн — від видання Foreign Policy, 3196 грн — від Open Democracy.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks