Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 750 з 3205 ПершаПерша ... 25065070074074174274374474574674774874975075175275375475575675775875976080085012501750 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 14 981 по 15 000.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Шатун б л я..

сука, этот Путин, он спит когда нибудь?
    Пока Обама и Трамп ссут у русских в подъездах, Путин заваливает мусором наши леса, разводит коррупцию в Украине, ломает наши дороги, повышает цены на коммуналку...

Дописів
    3 279

Типово

Чевой-то я и не удивлен нискока.
    Вот если бы наоборот..

Влада брехала про податки з окупованих територій, – експерт
    http://24tv.ua/vlada_brehala_pro_pod...kspert_n800029

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 339

Типово

А что кто о сомневался?))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Влада брехала про податки з окупованих територій, – експерт
    http://24tv.ua/vlada_brehala_pro_pod...kspert_n800029
    А кто такой этот "военный эксперт ?
    Кроме того, как на налоги с зарплат, к примеру, влияют убытки предприятия ?

... ну главное же что то сказать с умным видом, а "народ" подхватит ...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А кто такой этот "военный эксперт ?
    Кроме того, как на налоги с зарплат, к примеру, влияют убытки предприятия ?

... ну главное же что то сказать с умным видом, а "народ" подхватит ...
    налоги на з/п идут в местный бюджет, то есть точно не в Украину с оккупированных территорий
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    налоги на з/п идут в местный бюджет, то есть точно не в Украину с оккупированных территорий
    Эээээээ ...
    У нас отсутствуют Донецкая и Луганская области напрочь ?
    Интересно, с каких пор ?

Дописів
    3 279

Типово

Эээээээ ...
    Интересно, с каких пор ?
    Очевидно вам сперва нужно уяснить для себя разницу между "оккупированными территориями" и "границами областей".
    Или вам просто "а поговорить"?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Эээээээ ...
    Интересно, с каких пор ?
    Сережа, ты *****нул чушь, а сейчас скобочками и затяжными э пытаешься красиво съехать
    подойди к своему бухгалтеру, она тебе расскажет куда платятся налоги с зарплаты
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Ну, ежели предприятие зарегистрировано, численность работников подается, в том числе и из зоны АТО, то куда могут платиться налоги ?
    Целевым назначением в ОРДЛО ?

Или расскажи, как это происходит с предприятиями, которые в украинской юрисдикции на тех территориях ?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Сережа, ты *****нул чушь, а сейчас скобочками и затяжными э пытаешься красиво съехать
    подойди к своему бухгалтеру, она тебе расскажет куда платятся налоги с зарплаты
    И каким образом отделения Государственного Казначейства в котором открыты счёта по уплате налогов обслуживают ОРДЛО?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    И каким образом отделения Государственного Казначейства в котором открыты счёта по уплате налогов обслуживают ОРДЛО?
    откуда мне знать то, у Сергова надо спросить

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

откуда мне знать то, у Сергова надо спросить
    Ни хрена себе.
    Ты рассказываешь, что они туда налоги платят, а у меня надо спрашивать !?
    ... ну ну ...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Ни хрена себе.
    Ты рассказываешь, что они туда налоги платят, а у меня надо спрашивать !?
    ... ну ну ...
    Сергей, а нахер мне тебе ликбез проводить, убивайся дальше постя свою тупость

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    преступник, есть преступник, будь он из ГО, МВД, ГФС, АП, ГП на этом и стоит делать акцент, ГП же сделала агцент на "активист", касательно рычагов влияния у представителей ГО, то у них они не больше не меньше, чем у проходимца с улицы, проведи последний свой аналитический выбор цели, с сбором компрометирующих фактов

и таки да, вопрос - "а был ли мальчик?"

https://vsim.ua/Kryminal/hmelnitski-...-10596598.html

Щодо затриманих активістів, інформацію вдалося з'ясувати в тих же громадських організаціях. - Мені повідомили, що це Анатолій Кравець (член ГО - прим.авт), - каже голова ГО "Хмельницький майдан" Алім Міщук. - Я телефонував до нього, щоб взяти коментар. Але він не відповідає. Можливо, якщо це дійсно він, то телефон у нього забрали. Але я підтвердити його особу не можу. Може, він просто збоку стояв, а когось іншого впіймали. Якщо людина вчинила злочин - то не тому, що вона член "Майдану", вона є членом і інших речей у світі. Якщо це справді Кравець і це буде доведено, що він злочинець, ми його виключимо з громадської організації. Прокуратура заявляє, що злочинець - член "Хмельницького майдану". Я думаю, що й СБУ зараз так заявить. Тому, що їхня задача - дискредитувати нашу діяльність. Вони шукають якби то. Але якщо наші ідіоти помагають їм в цьому, я маю на увазі Кравця, якщо це він зробив, то ми таких людей тримати не будуть. Вся наша прокуратура працює, як генеральний прокурор: вийти на сцену і ляпнути, а потім доказуй, що хочеш. Особу представника територіальної громади дізнатись не вдалось. За повідомленням прокуратури області, обоє активістів зараз перебувають у слідчому ізоляторі. За статтею 189 частиною 2 ККУ їм світить від трьох до семи років позбавлення волі.
    Абсолютно верно, преступником может быть каждый. Но ни вы ни я, даже если очень сильно захотим, не сможем подойти к чиновнику и сказать "хочешь нормально работать, гони 600$", потому как не имеем ни компромата ни других рычагов влияния (например, серьезный вес в обществе, как представитель ГО). Поэтому ГП и сделал акцент на активистах, поскольку используя свое положение они вымогали с чиновника деньги (хороший ли плохой этот власть имущий гражданин, тема для отдельного разговора).
    Проходимца с улицы сразу посылают на три веселых буквы, чтобы и сделал наверное этот Михаил Бледный, будь у него реальный выбор. Главу общественной организации можно понять, он либо был в доле от всех этих сделок и теперь по максимуму старается отгородиться от неудачных коллег по цеху, либо крупно просчитался с набором кадров в свою организацию. Борешься за светлое и справедливое, будь добр, следи за чистотой в ГО. А то что вы требуете опускать такие незначительные подробности, как активист, так давайте сразу всем преступникам присвоим штрихкоды, зашифруем личные данные грабителей бюджета, сообщая в новостях только сухую статистику.

Касательно того, а был ли мальчик, вот более поздняя новость, когда двум гасконцам выбирали меру пресечения.

Гроші брали, але не винні: про що говорили на суді хмельницькі активісти, яких взяли на хабарі

Двоє хмельницьких активістів із різних організацій були затримані правоохоронцями на хабарі. Вони, як повідомляють в прокуратурі, вимагали 600 доларів від Михайла Блідного за те, що не заважатимуть йому працювати на посаді директора комунального підприємства “Облпаливо". «На початку березня Кравець та Дерев’янчук за попередньою змовою між собою вирішили заволодіти грошовими коштами Блідного шляхом вимагання за не створення штучних перешкод у вигляді громадських протестів щодо недопущення призначення останнього на посаду очільника комунального підприємства», - йдеться в обвинувальному акті. У вимаганні 600 доларів США підозрюються Григорій Дерев’янчук (так звана територіальна громада Хмельницького) і Анатолій Кравець (ГО «Хмельницький майдан). Їм загрожує до семи років ув'язнення. Міру запобіжного заходу для них обирали окремо. На кожному із засідань вони розповіли кому, на їхню думку, вигідна ця справа й спихнули всю вину один на одного. Першим це зробив Григорій Дерев’янчук. Він відмовляється визнати свою вину, каже - був посередником.

- Угода була, що я зведу його (Михайла Блідного – прим. автора) з Кравцем і вони домовляться між собою, - заявив в суді Григорій Дерев’янчук. Також чоловік розповів судді Світлані Даньковій, що дійсно брав гроші в Михайла Блідного. Зазначив, що просто мав передати їх Кравцю. Згадав він і про акцію протесту під стінами СБУ, яка відбулася 14 березня. Активіст заявив, що стояв із плакатом «Ні репресіям» і саме за таке вираження громадської позиції йому «шиють» кримінальну справ.

Звинувачення в сторону СБУ й прокуратури закинув і Анатолій Кравець. - Є просте знищення активістів, погрози активістам через цю справу. Я розумію, що сидять хлопці з СБУ, сидять прокурори, які готові Кравця тут замурувати. Й отам закатати в той асфальт, - заявив Анатолій Кравець. Звинувачення у тому, що активістів нібито «душать» правоохоронні органи – єдине в чому зійшлися думки обох чоловіків. У інших своїх промовах вони лише звинувачували один одного. Анатолій Кравець зазначив, що усе - справа рук Дерев’янчука і він дзвонив до Блідного, ходив до нього й брав гроші. - Він прийшов з грошима, сів у машину й почав ними чомусь розкидатися, - заявив Анатолій Кравець. – Я йому казав, що не потрібен мені той Блідний. Я його й знати не хотів.

Прокуратура й слідчий просили в судді Світлани Данькової однакову міру запобіжних заходів для підозрюваних – два місяці під вартою або вихід під заставу в 2 мільйони гривень. Таку суму представники прокуратури пояснили тим, що це винятковий випадок, який набув суспільного розголосу. Клопотання Світлана Данькова задовольнила. Анатолій Кравець і Григорій Дерев’янчук мають пробути в СІЗО до 26 травня. Також вони можуть вийти під заставу. Але значно меншу, ніж просили прокурори – по 100 тисяч гривень. Скоріш за все, кошти за обох чоловіків будуть внесені. Про бажання зробити це vsim.ua повідомили цивільні дружини підозрюваних. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.
    https://vsim.ua/Kryminal/groshi-bral...-10597121.html

Вот откуда у добрых самаритян по 100,000 грн. под заставу? Ну то такое.

П.С.
    Касательно моей позиции, должны ли ГО отчитываться власти о своих доходах - это неприемлемо. Вот как станут госслужащими, вот тогда пусть и подают декларации.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

http://donbasssos.org/14012017-2/
    если интересно почитать про налоговый рай
    просто выжиимки
    кстати, с февраля месяца идет подготовка нового закона по налогообложению работающих там предприятий, в феврале Данилюк как раз по поводу того что нихера не платится, а НДС возмещается и подал законопроект, он в комитете Южаниной застрял (не хочет попутчик революции нихера платить Украине)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Ну да.
    У революционЭров все воруют, все мешают и никто не платит.
    Ничего нового.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну да.
    Ничего нового.
    Да тут у всех все воруют. Нужно быть полным идиотом, что бы это отрицать.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Ну да.
    Ничего нового.
    ты сам не позаипался от своей "незаангожированности"?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Да тут у всех все воруют. Нужно быть полным идиотом, что бы это отрицать.
    это как Лещенко нечего слушать о воровстве Пети, потому как он пиарас
    Лавров пистун знатный, а Петя святой
    шерсть какая то

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

ты сам не позаипался от своей "незаангожированности"?
    ну очень хочется совок взад. А пока получается только просто в зад..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Сторінка 750 з 3205 ПершаПерша ... 25065070074074174274374474574674774874975075175275375475575675775875976080085012501750 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті