Рэппэр Цэцэ - гийн албан ёсны Youtube хуудсанд тавтай морил!
(P) 2015 Khuur Music Group
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Рэппэр Цэцэ - гийн албан ёсны Youtube хуудсанд тавтай морил!
(P) 2015 Khuur Music Group
![]()
Мої побратими переказують мені запитання до дописувачів Форуму:
Чому в нас так мало оригінального україномовного контенту від форумчан?
Хто у цьому винен? Чому дуже агресивні закиди тут лунають але жодної
дії т.з. "патріотами" не робиться? Які ще в біса квоти потрібні щоб майстерно користуватися Українським Словом?
Звісно, краще транслювати сюди різний непотріб з Фейсбуку та коливатися разом з мінливою україномовною спільнотою Фісбуки.
Але не в цьому полягае гідність та українство.
Замислюйтеся над цим, коли вам у вашій голові будуть дошкуляти якісь невідомі совки або манкурти. Просувайте український продукт та не вимагайте особливих квот - вони йому не потрібні. Наш, співучий продукт не має конкурентів. Скиглять тільки перевертні що повикидали квітки КПРС, вдягли вишиванки але залишилися совками до кісток мозку.
Слава Україні! Героям Слава!
Востаннє редагував TZETZE: 28.03.2017 о 22:06
????????????????
Цеце у меня в игноре.
То, что он крапает вижу только если его цитируют другие. Вот, например, Оренда. Причем моего участия в развитии этого их диалога нет.
Оренда, если ты жаждешь накидывать говно на вентилятор цеце, делай это самостоятельно, меня не впутывай.
Я, как и другие форумчане, знаем чего ты "патриот", помним как ты в 2014 пережохал так, что даже с форума выпилился, и на парашу к родне сдрыснул пересиживать. А , когда опасность более-менее миновала (усилиями, в том числе и патриотичных украинцев) - вернулся бизнеса свои восстанавливать...
Можешь скоморошничать тут на форуме сколько угодно, - цена тебе известна.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ось воно! Патріоти України у Самари в ігнорі. А інші - в фаворі.
Я впевнений що вона, та Самара, вдома дивиться Шарія та читає газету Вєсті.
Це ганебна зрада ідеалів Майдану, я вважаю. Це - дуже погано.
Агов, санітари! Тримайте кацапа!
В нього волохаті і морда і лапи...
Смердить він як стерво, як пес чи як цап.
Тому ця потвора і зветься - "кацап"!
![]()
Шановні! В часи москальскої навали рими не добирають!
Що маємо то маємо!(С)
![]()
Ну зачем ты так,а???? Прям у самое сердце ранишь????
Я уже думал,шо меня "свои,тутошние" форумчане уже простили,снова в "СВОИ " ряды зачислили-а ты вот так,с размаху,и в самое сердце!!!!
И я ,эта....У же в другую степь тропки протоптал....Так шо если шо тут снова бах-бах,то я на озера...К Милкам....
А вы тут -эта...уря-уря....
Надеюсь,на Запад чухать-это не будет вызывать чувство отторжения у "своих" форумчан????
Кстати,по поводу цены.....)))Можешь скоморошничать тут на форуме сколько угодно, - цена тебе известна.
Звонок в партию Свобода:
- Скажите, а это таки правда шо евреи продали Украину?
- Правда, рожа жидовская, правда!
- Скажите, а где тогда я могу получить свою долю?
Востаннє редагував oleg orenda: 29.03.2017 о 01:25
+10000 И не он один. Еще вон Аляк с Цеце стараются, аж дым столбом.
Да ну... Тут вся ольгинская команда старается на всю катушку. Хотя да, эта сладкая парочка плюс Аляк - ударники производства.
Допис від Абориген
Самара, не переживайте, это обычный приём ольгинцев: сами кучи посреди комнаты наделают, а потом на другого кивают "это у него/неё диарея".Не обращайте внимание - лично я вот уже привыкла к подобным обвинениям.
Беззеб №2.Оренда, я, как и другие форумчане, знаем чего ты "патриот", помним как ты в 2014 пережохал так, что даже с форума выпилился, и на парашу к родне сдрыснул пересиживать. А , когда опасность более-менее миновала (усилиями, в том числе и патриотичных украинцев) - вернулся бизнеса свои восстанавливать...
Можешь скоморошничать тут на форуме сколько угодно, - цена тебе известна.При этом оба вопят громче всех о том, как им все должны и какие гниды все украинцы-патриоты.
Уверена, остальные форумские раша-обожатели такие же, как эта сладкая парочка. Пойду, проблююсь, - от одного вида ников тошнит.
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks