| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну не 6ляди а?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1405959256093401&set=a.439964616026 208.95033.100000380206273&type=3&theater
НКРЕКП опублікувало проект постанови зі ставками абонплати за розподіл газу.
Наприклад, для Київоблгазу тариф для населення 0,02549 грн/(м3*год). Якщо у вас газовий котел і лічильник типорозміру G6, то абонплата буде 193 грн на місяць.
На сьогодні тариф для Київоблгазу - 567 грн/1000м3. А якщо споживання за рік 2500 м3, то за розподіл Київоблгазу заплатите 1420 грн.
А "по-новому" вийде за рік більше 2300 грн - в 1,5 рази більше.
З газовою плиткою все "веселіше". Абонплата "по-новому" - 77 грн/місяць або 920 грн в рік за розподіл. На сьогодні за розподіл біля 4 грн/місяць (на двох чоловік). Зросли в 20 разів.
А тепер питання. Куди дивились "борці" за права споживачів? Не чув від них ні слова ні півслова. Методиці, по якій порахували абонплату вже більше року. Звертав увагу на неї багато разів. Співпадіння?! Не думаю!
АПД Виправлено діючий тариф Київоблгазу
что интересно тариф "Киевгаз" для Киева не повышен, но суть не в этом ...
.. да не будет ничего дешеветь .. ну чо вы как маленькие ... это естественный процесс ..
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Да здравствует новое, которое хорошо забытое старое есьм !!
ЗЫ:
А ежели бы государственные органы заблокировали карточки пенсионеров все равно в каком банке - это было бы вааще круто !!!
))))))))))))))))))))
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Не знаю как с Гаагой, а у нас полным ходом торжествует справедливость.
http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m...=rec&id=204808Повідомлено про підозру ще одному генералу Збройних Сил Російської Федерації
Головною військовою прокуратурою командувачу 41 загальновійськової армії Центрального військового округу Збройних Сил Російської Федерації генерал-майору О. Завізьону повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 КК України (умисні дії, вчинені з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків), ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 437 КК України (ведення агресивної війни), ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).
О. Завізьон обґрунтовано підозрюється у тому, що він у період з лютого по липень 2015 року за попередньою змовою групою з іншими представниками влади та службовими особами Збройних Сил Російської Федерації, виконуючи обов’язки командувача 1 армійського корпусу – незаконного озброєного формування, так зване «народне ополчення ДНР», шляхом віддання наказів, контролю їх виконання і координації дій, через підлеглих службових осіб ЗС РФ, забезпечив на території Донецької і Луганської областей щоденне ведення підпорядкованими незаконними озброєними підрозділами обстрілів позицій сил АТО та вчинення збройних нападів на військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань і правоохоронних органів.
Внаслідок вчинення вказаними співучасниками зазначених умисних дій, загинуло не менше 3 тисяч і поранено понад 8 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, залучених до проведення АТО, тимчасово окуповано райони Донецької і Луганської областей та завдано значних матеріальних збитків державі Україна.
Підозрюваний оголошений у розшук, готується клопотання про надання дозволу на затримання з метою приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Тоже вроде как не плохо.После того как в Ощаде начали драть комиссию за коммуналку, пенсы начали переходить в Ощад, потому, что при оплате пенсионной карточкой нет комиссии.
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Так спокойно рассуждается только, когда лично не коснулось. Смею предположить, вас беда с заводами/предприятиями нисколько не побеспокоила и не обременила? А вот если бы, кто из родственников потерял работу или вы сами, смогли бы и дальше твердо стоять на своем "У страны-террориста от этого проблемы куда бОльшие, чем у нас. А это главное"?
Вы даже не представляете, сколько знакомых и друзей потеряло свой бизнес и работу в результате российской агрессии. Вы не представляете, что люди потеряли все, и дом, и все, что нажили за много лет. Я даже не говорю, сколько погибло людей. Единственная их беда, что к Ахметову они не имели никакого отношения. Так-что заканчивайте причитать за ахметовские заводы. Вы же не Порошенко...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks