эка невидаль, у меня знакомый безработный, только тем и занимается, что продает дрова, которые они с пацанами незаконно пилят по всему левому берегу. С машины каждому по 500 грн.
Конечно, же они твари.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
эка невидаль, у меня знакомый безработный, только тем и занимается, что продает дрова, которые они с пацанами незаконно пилят по всему левому берегу. С машины каждому по 500 грн.
Конечно, же они твари.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Сегодня утром обнесли гараж..суки 2раз на год
Собрался на работу зашел в гараж, а винтовой замок приоткрыт, зашел и ****.Л
Украли аккумулятор, запаску, магнитолу, видео регистратор.новые коврики один потеряли.По логике были на авто не унесли бывает.
Гараж находится во дворе калиновой 102
Год назад залезли и украли новый 2х поршневой компрессор
Врагов нет но мне кажется по наводке, во дворе 4гаража 2 из них пустые, лазили только в мой и соседский.у соседа мотороллер летом дергнули.
Тут фото
https://www.drive2.ru/l/468290249680749520
Жесть, гараж однако не гарантия сохранности авто =( только КАСКО.
а в нас взагалі міліція ще існує як явище чи вже лише поліція?
учора увечері звонят в двері. питаю хто? відкрийте міліція. кажу з яких куйов я маю вірити шо ви міліція? подивіться в глазок ми підсвітимо посвідчення. глянув ну да. шось тичуть. *не відкриваючи* питаю ну допустимо? шонада? на якій підставі я маю вам відкривати? - такий то такий то тут проживає? (називають фамілію мого сусіда по етажу). стало цікаво. відкриваю. стоять два хмирі в штатському. у одного якийсь листок в руках шось записує. кажу посвідчення показуйте. один показав. подивився ну да. шось є. кажу ні не тут. ну це квартира така то? кажу ні. це квартира не така то. а такато шо ви називаєте на тій стороні від ліфту.. а. у вас нумерація з іншого боку (невже не видно було номера квартири, коли підсвічували дзвінок?). вибачайте. і пішли дзвонити до нього.. а ви давно бачили такого то? кажу та давно. він практично тут не живе..
ще й сусід алкаш з верхнього поверху підбіг шось мичав до них (я так зрозумів вони спершу до нього ходили), а вони йому та міліція міліція точно)))
так і не зрозумів шо це було
з 26.01.2012 живу новим життям...
Надо было "Хто вы такие? Я вас не звал..."
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
та я також вже потім подумав.. я б і першим і другим не відкрив.. цікавість взяла що назвали фіо сусіда..а там товариш дуже турбувався б їх опікою ))
та й малої вдома не було, то таке ото
-так он же не румин?
- он болгарин
-да? а какая разница?
(С)))
ненене. я законослухняний громадянин своєї країни, так що не потрібно наговорювати на мну![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks