Именно поэтому 250 пропусков - много ))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кого то пускают,кого то нет.да перекрыть ща для всех и ремонтить в усиленном темпе.к чему эти сопли?
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
Уже понедельник, а "гражданские" авто таки просачиваются на "новый мост".
Видел, как их потом на съезде тормозили.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ржу. По вебке - работает трактарист и стоит камаз (типа работяги) и ТРИ! машины делегации)))
чет вспомнилось:
![]()
Вчора, десь о 19 годині, були біля озера на 6 Побєдє.
Машин по провулку Добровольців - не перейти. ЦМ було закрито то їхали по Південному.
На провулку нема жодного світлофору. Маршрутки висаджують народ біля СТО, а перейти до будинків важко.
Сморід від машин страшенний.
На відгородженій парканом дільниці напроти озера ще восени порубали усі дерева. А вони були природньою перешкодою диму від багатть , яке сповзало з Лоцкам*янки, а також від сморіду на з*їзді з мосту. Зараз утворилася така собі западина вздовж провулку Добровольців - між мостовим насипом, багатоповерхівками масиву та валом на березі Дніпра, який побудував яхтклуб.
Тепер до сморіду спаленого листя та сміття додається ще й чад від двигунів. Якщо нема вітру - то й добу може стояти. Люди вже скаржаться що на протязі доби не можна було кватирки та вікна відчинити на провітрювання. Але й у зачинені той жах проникає. А що буде влітку?
Востаннє редагував Самара11: 13.03.2017 о 12:59
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks