| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
К слову количество потребленных Гкал в теплоэнерго подает ваш ответственный, сами тепловики лишь иногда могут приехать проверить соответствие (у нас напр еще ни разу не было) Поэтому теоретически он может писать все что угодно. Хоть написать в декабре ноль, а в январе 100, хотя реально было и в декабре и январе по 50. Можно даже нули писать, но весной приедут проверять и всеравно выставят вам счет
все уже украдено до нас (С)Моглиб уже своей сайт создать с ЛК)))всмысле всеуже давно написано, собсно я из гугла восновном и узнаю все. Или вы думаете я в теплоэнерго работаю?
![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
є у мене підозра, що це ноу-хау наших людей - налаштовувати таким чином, щоби порушувати закони логіки.
гумор не детектед..?) ну й ладна
якщо відповідальний впливає на оплату і може помилятися у визначенні Гкал, то це випливе рано чи пізно при перевірці робітниками теплоенерго, і на рахунках будуть або переплати або недоплати..вірно ж ? (щодо переплат - я погарячилася, звісно, але перебільшеними недоплати можуть бути, судячи з всього)Тариф наскільки мені відомо не змінювався протягом сезону. Перевіряйте показання лічильника.
Можливо ваш (бєз)отвэтственний подавав дані зі стелі, а потім подивився скільки там насправді і наверстує тепер.
листи щастя-претензії від теплоенерго через заборгованість вже багатьом прийшли ?
Мы от жильцов написали письмо на Лысенко, по поводу тарифов и тыды. Ждем ответа
ХЗ что их этого получиться, ну пока такЗаступнику міського голові
м.Дніпро
Лисенко М.О.
Шановний Михайло Олександрович!
1. У газеті «Наше місто» від 16.12.2016 р. була опублікована стаття під назвою «Розвіємо міф про тарифи», у якій конкретно були вказані тарифи на теплову енергію у розмірі до 16,89 грн. за 1 м².
2. Така ж інформація розповсюджена по іншим ЗМІ.
3. Інформацію про зменшення тарифу підтвердив також директор КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» Андрій Клименко.
4. По факту ми, мешканці будинку № 35А по вул. Володимира Вернадського, отримуємо квитанції за тепло, де тариф вказаний 43,3769 за 1 м².
5. В якому ж стані знаходиться вирішення цього питання:
• За яким тарифом оплачувати послуги за опалення будинків?
• Чи підготувала і відправила міськрада Дніпра пакет документів до НКРЕ?
• Якщо «так», то яку відповідь отримали?
6. Питання дуже болюче та актуальне, бо від його вирішення залежить здоров’я, а в деяких випадках, я життя мешканців нашого міста.
7. Просимо надати письмову відповідь за адресою: м.Дніпро, вул. Володимира Вернадського 35А, кв. 00
З повагою, мешканці будинку за адресою: м.Дніпро, вул. Володимира Вернадського 35А
Ну и зачем тогда этот счетчик нужен, если у меня в декабре наклацало 33 грн. за квадрат, а в январе 31 грн.![]()
До декабрьской постановы Гройсмана, без счётчика, все бы платили по 37,84грн/м2. И тогда бы ты не возмущался. А сейчас просто оказалось что у вас либо теплопотери большие, либо счётчик немного не то считает.
Хотя откуда они берут тариф 26,25 тоже не совсем понятно, тк у кого не спросишь - со счётчиком почти у всех получается больше..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks