Нада голосовалку запилить - кто следующий. губарев, захараст, плотницкий,пушилин,бабай,гиркин,пореченков?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нада голосовалку запилить - кто следующий. губарев, захараст, плотницкий,пушилин,бабай,гиркин,пореченков?
а клоуна то зачем убивать? кому это на фиг нужно?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Александр Чернов @Utilizator_ 2 ч.2 часа назадЕще
#Макеевка уже сегодня 5+орков "Сомали" не явились из дому на базу на вечерние наряды: все безсемейные, вроде уже сбежали из #ДНР.#Гиви
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А все ж залишається відчуття , що щось тут не так. Адже всі герої цього серіалу набагато краще від нас бачать, що відбувається, напевно теж можуть складати списки, хто на черзі і подібне. Напевно розуміють, що навіть довічна ударна праця на побудові львівського метро краще, ніж перетворитись на пересмажений фарш. Особливо враховуючи практику нашої "реформованої" судової системи. І все-рівно залишаються там, причому особливих ознак паніки, спроб вийти з гри, принаймі по матеріалах ЗМІ, не демонструють, як нібито нічого особливого не сталось.
Можливо, і справді йде планова евакуація "верхівки"? Росія велика за розмірами, є ще кілька дружніх до неї країн. Традиційна Латинська Америка ще більша. Та і хто їх шукатиме.
Странно как-то обгорел -
нет ни ступней ни ладоней, ни собственно лица,
зубы есть, но по ним не будут определять,
на что и расчёт,
а так бы и головы бы не было,
Впечатление, будто нашли подходящий труп,
отрезали лишние улики и обжарили,
а потом инсценировали типа смерть.
/как возможный вариантъ\.
Может левое тело для натуральности
не полностью обшмаливали,
не рассчитывали на такой пожар,
и то, что оно целиком так обгорит,
с ДНК вряд-ли станут заморачиваться.
Не охранника, а например человека,Инсценировать смерть охранника супермаркета? Ну-ну, продолжайте, развивайте...
взявшего крупный кредит и не желающего отдавать,
или бандита, которого разыскивают.
не факт что предъявленные останки были моторолой и гиви...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
а що з ними?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks