Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 367 з 553 ПершаПерша ... 267317357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377417467 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 7 321 по 7 340.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Джокер Переглянути допис
    вы против всего украинского
    Если обдристаные шаровары - это "всё украинское" и символ "украинцев как таковых" - то я против этого
    позорного состояния дел. Реально.

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Если обдристаные шаровары - это "всё украинское" и символ "украинцев как таковых" - то я против этого
    позорного состояния дел. Реально.
    Ты понял о чём я говорю .

Дописів
    8 862

Типово

А я реалист.
    Почитай хотя бы резолюцию ПАСЕ 2145. Там про эту всю срань написано доходчиво.
    Ну и тебе на сон грядущий, шоб тебе приснилась президент Хорватии:
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  четник.jpg
Переглядів: 43
Розмір:  59,9 КБ
ID:	2069116

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Шо це таке?
    Перекладіть.
    Освіта в занепаді, і чим далі тим гірше, чим підкріпити питання мови, якщо в викладачі ідуть переважно невдахи, якої мови вони навчать?
    Це і на форумах видно і усюди, ще є люди які щось можуть навчити, але чим далі тим їх меншає.
    Ну і кому це цікаво, форумним бійцям?
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    2 716

Типово

А я реалист.
    Почитай хотя бы резолюцию ПАСЕ 2145. Там про эту всю срань написано доходчиво.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  четник.jpg
Переглядів: 43
Розмір:  59,9 КБ
ID:	2069116
    Правильно .Хорваты же с Карпат пришли на свою землю .(пока сербы где то шлялись )

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

А шо? Пусть приснится!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Уж не Вам упрекать меня в сливе. Если Вам самой лень, то я таки напомню ещё один БАЗОВЫЙ документ, который поддержал весь народ Украины. Похоже Вы о нем стараетесь забыть всеми силами в ПРЕДАТЕЛЬСТВЕ своём. Перешедшем из бытового уровня в государственный.
    Ну и зачем вот это УБИВАЕТСЯ новым законом? Почему ЗАПРЕЩАЕТСЯ иной язык? Почему УНИЧТОЖАЕТСЯ возможность поддержания своей культуры для почти 100 национальностей?
    Блин, ты издеваешься? Или ты даже русский толком не знаешь и не понимаешь? Так я могу по-китайски спросить, чтоб дошло. Пишу еще раз - капслоком и жирным шрифтом, - может, хоть так дойдёт:
    ЦИТАТУ ИЗ ДОКУМЕНТА 91-ГО ГОДА, В КОТОРОЙ ОБЕЩАЛИ НЕСКОЛЬКО ГОСУДАРСТВЕННЫХ ЯЗЫКОВ В НЕЗАВИСИМОЙ УКРАИНЕ! ЦИТАТУ ИЗ НОВОГО ЗАКОНА, В КОТОРОЙ ЗАПРЕЩАЕТСЯ РУССКИЙ ЯЗЫК И ЕГО ПРИМЕНЕНИЕ НА БЫТОВОМ УРОВНЕ!
    Либо ты сейчас же приводишь цитаты, либо очередным сливом подтверждаешь факт отсутствия даже зачатков интеллекта! Твои тупые сливы уже достали!
    Цитата Допис від Джокер Переглянути допис
    Многие ваши слова ,которыми вы пытаетесь оскорбить украинцев , очень хорошо вас характеризуют .Вы не за права русскоязычных , вы против всего украинского и украинцев как таковых .
    Вот и вся ваша суть .
    +10000, ППКС и т.п. Уши такие торчат, что заяц умирает от зависти.
    Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Освіта в занепаді, і чим далі тим гірше, чим підкріпити питання мови, якщо в викладачі ідуть переважно невдахи, якої мови вони навчать?
    А ось як тільки рашистську мову зроблять другою державною, одразу у викладачі підуть одні вдахи!

Дописів
    8 505

Типово

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

watra
    Guest

Типово

https://www.facebook.com/larysa.nits...02877483077713
    Можете мені пояснити наступне: я володію двома мовами українською і німецькою. Чому, коли я знаходжусь у Німеччині, у будь-якому закладі, у будь-якій інстанції, у бідь-якій фірмі, ВСЮДИ мені достатньо знань мови цієї країни. А в Україні від мене ВСЮДИ на кожному кроці, у кожному магазині, у кожній фірмі, тощо, тощо вимагається знання ще однієї мови?????????????? Особливо гостро це відчуває мій чоловік - німець, який вивчає в УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКУ. Куди б він не прийшов у СТОЛИЦІ УКРАЇНИ, він свюди чує "здрастє" і ні одна особа (тут хотіла інше слово написати, та втрималася) і НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ переходити із ним на УКРАЇНСЬКУ в УКРАЇНІ. В УКРАЇНІ його рятує знання АНГЛІЙСЬКОЇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і це на 26-му!!!!!!!!!!!!!!!!! рочі НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Коли він в УКРАЇНІ повідомляв колегам на роботі, випадковим знайомим, партнерам, що збирається вчити українську, то практично кожно разу у відповідь чув здивоване запитання: "А почему украинский? с русским у Вас будет намного больше возможнастей" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Це запитання вводило його в ступор. Він без кінця у мене запитував, що він робить неправильно? ...
    ...Якщо я почну тут перелічувати ресторани і кафе, супермаркети і служби таксі, де зі мною ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ спілкуватися українською, то не вистачить дня. То що ж робити?????? Ви критикуєте пропозицію ввести мовний партруль? А що мені, українці, в УКРАЇНІ, Ви пропонуєте? Кожного разу викликати поліцію???? Робити зауваження? Писати відгуки? Роблю. Пишу. Яка реакція? Дуже рідко, якщо хтось відповість, а ще рідше, якщо щось вдіють. Переважно такі зауваження і дописи залишаються без відповіді. Тобто мої звернення ігноруються. А я хочу, щоб мені було, куди спокійно подзвонити і повідомити про факт моєї дисримінації. І щоб ці люди використали надані їм законом важелі впливу. Вони будуть при виконанні службових обов'язків і їм не похамиш. Натомість, якщо я намагаюсь самостійно відстояти свої права, то зіштовхуюся із приниженнями, грубощами. Це точно так, як у жодній цивілізованій країні, коли галасують сусіди, вони не йдуть самі з'ясовувати відносини, щоб не наражати себе на небезпеку і до вже отриманого неподобства не додавати загрозу отримати по голові. Вони просто телефонують поліції, а та вже все з'ясовує. Мій чоловік відвідав дві третини всіх країн світу. Він постійно повторює, що такого приниження державної мови він не зустрічав у жодній країні. Ми часто буваємо за кордоном. І ще не було ЖОДНОГО разу, щоб мова першого звернення, якщо ми не випередили, і не звернулися англійською, була не державна мова. А що ж у нас???? Куди б не зайшов "ЗДРАСТЄ"!!!! То про яку поступовість, лагідність, несвоєчасність може йти мова???????????? Дякую, якщо Вам є, що сказати у відповідь!
    І ще одне. Наша знайома родина із Одеси після Майдану почала робити намагання спілкуватися українською. Всі - і батьки і діти. А тепер перестали. Чому? Кажуть, що окрім них більше цього ніхто не робить, у них немає практики.......

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    А шо? Пусть приснится!
    ...коня на ходу остановит, в горящую избу войдёт!...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Блин, ты издеваешься? Или ты даже русский толком не знаешь и не понимаешь? Так я могу по-китайски спросить, чтоб дошло. Пишу еще раз - капслоком и жирным шрифтом, - может, хоть так дойдёт:
    ЦИТАТУ ИЗ ДОКУМЕНТА 91-ГО ГОДА, В КОТОРОЙ ОБЕЩАЛИ НЕСКОЛЬКО ГОСУДАРСТВЕННЫХ ЯЗЫКОВ В НЕЗАВИСИМОЙ УКРАИНЕ! ЦИТАТУ ИЗ НОВОГО ЗАКОНА, В КОТОРОЙ ЗАПРЕЩАЕТСЯ РУССКИЙ ЯЗЫК И ЕГО ПРИМЕНЕНИЕ НА БЫТОВОМ УРОВНЕ!
    Ладно. Хоть мне и неприятно, но придётся таки временно перейти на Ваш стиль беседы, уж не обессудьте.

Если ты, недохромосомное одноклеточное не врубаешся в разницу между кухонным уровнем и уровнем:

Стаття 3

Українська держава гарантує всім народам і національним
    групам право вільного користування рідними мовами в усіх сферах
    суспільного життя, включаючи освіту, виробництво, одержання і
    розповсюдження інформації
    .
    то другие эту разницу видят отчётливо. И не нужно мне твоего разрешения на использование какого бы то ни было языка НА БЫТОВОМ уровне. Я тебя об этом разрешении не спрашивал, не спрашиваю и спрашивать не буду. Хоть повесся. Как и всю верховную зраду и кабинет недоминистров.

Я голосовал в 91-м за ВІЛЬНЕ КОРИСТУВАННЯ РІДНОЮ МОВОЮ В УСІХ СФЕРАХ суспільного життя ! Понятно? ВО ВСЕХ сферах, а не заперевшись на кухне и шёпотом. Без всяких надзирателей из "суперпатриотов". И нынешний закон это право у меня пытается отобрать. Как и право на мою культуру, кино, печатные издания. И хоть кроме тебя никто не воет о втором или третьем ГОСУДАРСТВЕННОМ, то где тогда в Днепре РЕГИОНАЛЬНЫЙ РУССКИЙ язык? А где в Крыму (до потери) был ТАТАРСКИЙ язык? А где в Виннице ИВРИТ? .

Я категорично отвергаю такую дискриминацию других народностей в угоду "Быстрой украинизации". Это УРКАНИЗАЦИЯ. Это насильственное выдавливание ВСЕХ других языков из сферы общественной жизни. Это удавка на шею любой другой культуры.

И это таки мовный ГЕНОЦИД. Как бы ты не исходила соплями в доказывании обратного. И если этот гадюшный закон примут,который поддержали НИКЕМ не избранные уроды в обличье депутатов, в составе 20 тушек, то я буду считать себя полностью свободным от будь каких обязательств по отношению к государству Украина. Которая меня предала. Потому как это уже будет страна НЕ с ТЕМИ принципами, за которые ратовали 53 000 000 человек в 91 году. Это будет страна враждебная демократии и свободе своих граждан. Которых УЖЕ уменьшила на 10 000 000 всего за 25 лет.

А значит страну придётся создавать заново. Сметя эту к херам. На то, что кто то уйдёт, даже не надейтесь. Украине быть. И мове быть. Но в ДРУГОЙ стране. Которая мать своим гражданам, а не надзирательница концлагеря Ницой с плёткой.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    недохромосомное одноклеточное
    Браво! Наконец-то, ты признался, кто ты есть!
    другие эту разницу видят отчётливо.
    Жаль, что ты не входишь в их число.
    И не нужно мне твоего разрешения на использование какого бы то ни было языка НА БЫТОВОМ уровне. Я тебя об этом разрешении не спрашивал, не спрашиваю и спрашивать не буду. Хоть повесся.
    Опять сам придумал - сам обиделся. Спасибо, что подтвердил уровень твоего "интеллекта".
    Я голосовал в 91-м за ВІЛЬНЕ КОРИСТУВАННЯ РІДНОЮ МОВОЮ В УСІХ СФЕРАХ суспільного життя !
    А это твои проблемы. "Хоть повесся"(с). Большинство людей голосовали просто за выход из СССР.
    Р.S. Еще б вспомнил, что обещали во времена Владимира Великого, и потребовал выполнения.
    Я категорично отвергаю такую дискриминацию других народностей в угоду "Быстрой украинизации".
    Мыло и верёвку дать? Только побыстрее, пожалуйста, а то умным людям общаться мешаешь.
    Это удавка на шею любой другой культуры.
    Надо же, когда в совке усиленно навязывали русификацию - причём, во ВСЕХ сферах жизни, включая образование и пр., ватнохромосомных это устраивало. Кривочелюстные теперь с пеной у рта доказывают, что украинский язык и украинскую культуру тогда не убили. Более того, рашаобожатели утверждают, что, если бы сейчас так же поступали, то тоже не смогли бы убить украинский язык, а наоборот, позволили бы ему усиленно развиваться. А как только ТАКАЯ ЖЕ перспектива замаячила в отношении русского языка, так сразу истеричные вопли "это удавка на шею русского языка!". Так удавка или нет на шею ЛЮБОГО языка? Вы, ватнобезголовые, уж определитесь. Или трусы наденьте, или крестик снимите. А то "тут играть, тут не играть, тут рыбу заворачивали"(с).
    И это таки мовный ГЕНОЦИД.

я буду считать себя полностью свободным от будь каких обязательств по отношению к государству Украина.
    Надеюсь, соберёшь, наконец, манатки и осчастливишь нас видом своих пяток, удирающих в обожаемую паРашу?
    А значит страну придётся создавать заново. Сметя эту к херам. На то, что кто то уйдёт, даже не надейтесь. Украине быть. И мове быть. Но в ДРУГОЙ стране. Которая мать своим гражданам, а не надзирательница концлагеря Ницой с плёткой.
    А вот это уже призыв к гражданской войне. Скрин сделала, цитату сохранила. Надеюсь, СБУ с тобой разберётся.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Мабуть, надійшли нові методички нарешті. Певну частину публіки нагло здолала істерика з приводу посади мовних інспекторів.

Якесь логічне пояснення шукати марно. От є, наприклад, правила дорожного руху. І нікого не дивує, що є ДАІ. Зрештою, дотримання всіх законів так чи інакше має контролюватись. В чому ж проблема? Чи не тому, що долає тужливе передчуття, що через багато років таки доведеться втратити монополію в мовному середовищі?

Дописів
    12 043

Типово

меня больше веселит позиция "я люблю украинский, но я против его навязывания".
    это типа "я люблю конфеты, но я против чтобы их насильно дарили людям против моей воли"? )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. а зачем украинский (английский, словацкий) надо любить? .. хочешь - говори на нем ... не хочешь - не говори ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    меня больше веселит позиция "я люблю украинский, но я против его навязывания".
    это типа "я люблю конфеты, но я против чтобы их насильно дарили людям против моей воли"? )
    а те, що мільйони тищ прийдеться витрачати ?

Дописів
    13 721

Типово

Ну голосували в 1991 році за виход з СРСР, хто тоді з пересічних "пропрацьовував" ті документи, коли навколо "всесвіт" руйнувався?
    Багатьох з тих, хто тоді голосував, вже нема.
    А є багато тих, кого тоді ще не було, а зараз вони є, живуть, працюють.
    Багато чого змінилося за 26 років в Україні, та навколо неї.
    Будемо йти вперед чи чиплятися за те , що було поспіхом написано 26 років тому?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    3 279

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Будемо йти вперед чи чиплятися за те , що було поспіхом написано 26 років тому?
    Ключевые слова я выделил. Увы, за 26 лет ничего не меняется - все в спешке, все через одно место..Я забыл уже, когда видел умных политиков и грамотных специалистов при должности. Ничего похожего. Одни тупорылые свиньи нажираются из кормушки, отваливают - следом приходят другие такие же. А все законотворчество то вторично, неприятная обуза, им все одно не жить по их законам, они над ними. Поэтому- всегда и все делается "поспихом".
    А по вопросу второго гос.языка все стесняюсь спросить - в Украине уже референдумы совсем отменили? Коль кипят такие страсти - отчего бы не узнать мнение ВСЕХ граждан? (а не только форумных активистов).

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    А по вопросу второго гос.языка все стесняюсь спросить - в Украине уже референдумы совсем отменили? Коль кипят такие страсти - отчего бы не узнать мнение ВСЕХ граждан? (а не только форумных активистов).
    Збирайте підписи - ну що вам заважає? Там в Конституції є прописана процедура.
    Чому це не роблять проросійські партії - бо наперед знають результат.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

...осподииииииииии! ну зачем народ связывается с этой дейнерис?...неужели непонятен её IQ?...ей доставляет удовольствие перекручивать ваши же посты...

Сторінка 367 з 553 ПершаПерша ... 267317357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377417467 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті