| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. зачем пытаться делать из Днепра Львов? .. нам своего мусора мало?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
сумно ж
і я знаю, що воно не україномовне. як це стосується того, чого хочеться ?
напевне ви з тих, хто дуже переймається чужою думкою і ніяковіє під чужими поглядами, якщо щось робить незвичне.
тобто людина натовпу. тобто стада.
перепрошую. ви україномовних громадян називаєте сміттям ?
Опять второй государственный русский... Кто о нем пишет и просит.
Я за едину державну укр.мову.
Констиуция, ст. 10.
А все, кто вбрасывает мовни питання електорату- уйопки и долбойопы, те украинские политики.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
оце так лабіринти...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
К сожалению, тот закон из-за которого сейчас весь сыр-бор - не просто предполагает, а жестко нормирует.
Пока все происходило +/- в рамках демократических традиций и принципов отношение было совсем иное.
Хочу напомнить про времена Леонида Даниловича. Внешне - никакой украинизации. Просто в районе открывается вместо школы гимназия или лицей и бац, а они украинские. Капитально отремонтировали детский садик (вплоть до бассейна) - все туда - а там нежданчик: садик украиноязычный. То есть проблемы нет. Рядом куча русских школ; не куча, но имеются дет.сады с русским языком, но если хочешь чего получше - то это на украинском.
А потом кто-то решил, что мы идем слишком медленно... Вот с этого момента и началась задница.
я нічого не вигадую. ваші асоціації промовисті українська мова --> відходи все за вас кажуть.
мм..щоби бути україномовним містом.
чому ви напряму пов'язуєте питання мови та економіку ?
як папуги повторюєте одне за одним.
ну то як ? причина та привід - це не синоніми ?
ви називаєте українську бидломовою, але згодні, щоби вона була єдиною державною.
так нащо далі жуєте кактус ? будьте вже відверто за руССкій державний.
асоціації такі у вати: там, де немає української - там чисто.
..
.. мова стає загальноприйнятною там, де є для цього необхідність, а не просто є гасло "кохаймося" .. коли мешканцям нашого міста буде зручніше працювати (і заробляти гроші) користуючись українською (просто у хлопців зі Львова буде більше грошей, і вони будуть замовляти музику) - тоді протягом пари років всі почнуть розмовляти солов'їною.... а допоки більше гешефту з російськомовного боку - будемо тілько гаслами розмовляти по святах ...
..так перейдемо на латиницю чи ні?...
tak pereidemo na latinitsu(z)u tchi ni7... (правописание ещё не определено...)...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks