Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 339 з 553 ПершаПерша ... 239289329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349389439 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 761 по 6 780.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    8 862

Типово

Ватрушка-старушка,
    старушка-ватрушка,
    изыди отсюда!
    Нужна нам пампушка...

Ще б пак як нам потрібна пампушка.
    А не стара ватрушка.
    Бо всі запроданці
    узвару не п'ють!
    (Хіроокі Муракамі, хоку про Фудзяіму)

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Чи можна таке уявити, що сьогоднішня бюрократія є патріотичною. У бандюків і компанії зовсім інші пріорітети. Для дерибану не потрібно бути патріотом, що б совість загризла за грабуном українців, навпроти, співробітницво з ворогом приносить девіденти і грабунок має сенс.
    І совки, схожі на тебе, є співучасниками цього безладу, вчепилися за минуле і намагаєтеся покласти в домовину майбутнє дітей і онуків.
    Ви маєте піднесення і не звертаєте уваги на дурість, відкиньте емоційність. Питання не в тому що україньська мова повинна бути в Україні, а в тому яким чином її запроваджувати щоб вона мала розвиток. Ви розглядаєте застереження як ворожість, мова має велику міцність, але її можливо розхитати не враховуючі наслідків, якщо вас це не турбує, то питання закрите, все.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Про швейцарію я нічого не писав, що це за маячня?
    Назва:  смайл11.gif
Переглядів: 103

Розмір:  28,2 КБ
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    такое ощущение что человек с нами общается через двух переводчиков. )
    Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    я це зрозуміла, коли запитала
    "коли ж на часі можна впроваджувати закони ці"
    - "мова не головне питання"
    "тобто ніколи"
    - "що ніколи?"
    А вы думаете легко копытом номер набирать? тобто не забувать з ніка на нік перескакувать....
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    8 862

Типово

Когось, я бачу, корьожить від слова "Швейцарія".

Дописів
    13 721

Типово

Назва:  смайл10.gif
Переглядів: 91

Розмір:  20,1 КБ

Дописів
    8 862

Типово

Ckfdf Erhf]ys? Uthjzv Ckfdf!

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    А вы думаете легко копытом номер набирать? тобто не забувать з ніка на нік перескакувать....
    я вже думаю, може ми даремно сміємося.

Дописів
    12 043

Типово

все верно, кроме маленького отступления. социолог зря ограничила детей лишь школой. у нас не школы-интернаты. дети ходят по улицам, в кино, смотрят телевизор и т.д.
    не выйдет на данный момент разделить окружающее восприятие взрослых от детей. хоть я и согласен, что большинство взрослых уже не переделать.
    Я тогда сказала им: "Направьте свою энергию в школы, не трогайте взрослых".

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

"Следует проводить четкое различие: государственный язык - украинский, и все государственные дела должны вестись на украинском. Тут двух точек зрения быть не может", - считает Бекешкина.
    Другое дело - в быту, пишет она.
    Так проблема именно в этом.
    Обсуждается этот вопрос, но наши провокаторы и психически больные все время переводят разговор на быт.
    Чувствуют при этом себя оскорбленными и униженными, готовыми до последнего вздоха.....соседа, остаивать свой могучий язык Шарикова.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

читайте ст 10 Конституции там все написано.

Дописів
    2 716

Типово

Ну шо тут с ночи ? Хахлы уже забыли украинский язык под дружественными ударами ногами от валикороссов ?

Дописів
    3 090

Типово

to Promius,Vedma
    Нормальные люди всё прекрасно понимают.
    Спекулянтам же темы нужно это вынести под своим соусом для аудитории,которая жуёт,что подадут.

Дописів
    3 090

Типово

Кздаде,специално для мухи.

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  071051_43.jpg
Переглядів: 65
Розмір:  73,5 КБ
ID:	2068205

Дописів
    21 333

Типово

Десь так:
    "І сказав Він до них: Субота постала для чоловіка, а не чоловік для суботи" (Марко 2:27)
    Ну, якщо вже це стосується юдейської суботи - святкування якої, нагадаю, було для юдеїв прямим виконанням одної з основних Божих заповідей ("Пам'ятай день суботній, щоб святити його!" - Вихід 20: - тим більше це стосується земних, людських цінностей.
    Зокрема:
    - мова постала для людини, а не людина для мови
    - нація постала для людини, а не людина для нації
    - держава постала для людини, а не людина для держави.
    Простіше кажучи, якщо ми втрачаємо людяність і повагу одне до одного; якщо починаємо гратися в "господаря гори", керуючись принципом "не людина, а /нація, мова, держава, .../ понад усе" - не буде людяним наше ставлення ні до нації, ні до мови, ні до держави.
    А якщо немає людяності, то ні до чого і все решта.
    Звичайно, важливі і мова, і нація, і держава. Але ієрархію цінностей не слід забувати. Бо буде біда.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    які іностранцьі, Karos???
    дурепа усе життя прожила в Україні і не в змозі відповісти клієнту українською!!
    які іностранцьі???
    тут хочеш не хочеш, а станеш джентельменом )))
    ... ну во-первых я большую часть жизни жила в европах, хотя читаю и понимаю украинську мову, но если вы уважаете свой родной говор, то выражайтесь хотя бы на нём прилично, не позорьте свою родную мову...

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    to Promius,Vedma
    Нормальные люди всё прекрасно понимают.
    Спекулянтам же темы нужно это вынести под своим соусом для аудитории,которая жуёт,что подадут.
    Точно. Мы вчера в своем кругу пообщались, в русскоговорящем. Люди из разных сфер деятельности. Все знают, но не заморачиваются. "А какие проблемы?" Вдосконалити свої знання, це ж добре. Т.е. для себя в своей деятельности проблем не видят.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... ну во-первых я большую часть жизни жила в европах, хотя читаю и понимаю украинську мову, но если вы уважаете свой родной говор, то выражайтесь хотя бы на нём прилично, не позорьте свою родную мову...
    знову цей говар пристрибав

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    дивовижно...

Сторінка 339 з 553 ПершаПерша ... 239289329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349389439 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті