Ватрушка-старушка,
старушка-ватрушка,
изыди отсюда!
Нужна нам пампушка...
Ще б пак як нам потрібна пампушка.
А не стара ватрушка.
Бо всі запроданці
узвару не п'ють!
(Хіроокі Муракамі, хоку про Фудзяіму)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ватрушка-старушка,
старушка-ватрушка,
изыди отсюда!
Нужна нам пампушка...
Ще б пак як нам потрібна пампушка.
А не стара ватрушка.
Бо всі запроданці
узвару не п'ють!
(Хіроокі Муракамі, хоку про Фудзяіму)
Ви маєте піднесення і не звертаєте уваги на дурість, відкиньте емоційність. Питання не в тому що україньська мова повинна бути в Україні, а в тому яким чином її запроваджувати щоб вона мала розвиток. Ви розглядаєте застереження як ворожість, мова має велику міцність, але її можливо розхитати не враховуючі наслідків, якщо вас це не турбує, то питання закрите, все.
Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...
Когось, я бачу, корьожить від слова "Швейцарія".
![]()
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ckfdf Erhf]ys? Uthjzv Ckfdf!
все верно, кроме маленького отступления. социолог зря ограничила детей лишь школой. у нас не школы-интернаты. дети ходят по улицам, в кино, смотрят телевизор и т.д.
не выйдет на данный момент разделить окружающее восприятие взрослых от детей. хоть я и согласен, что большинство взрослых уже не переделать.
Я тогда сказала им: "Направьте свою энергию в школы, не трогайте взрослых".
Так проблема именно в этом."Следует проводить четкое различие: государственный язык - украинский, и все государственные дела должны вестись на украинском. Тут двух точек зрения быть не может", - считает Бекешкина.
Другое дело - в быту, пишет она.
Обсуждается этот вопрос, но наши провокаторы и психически больные все время переводят разговор на быт.
Чувствуют при этом себя оскорбленными и униженными, готовыми до последнего вздоха.....соседа, остаивать свой могучий язык Шарикова.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
читайте ст 10 Конституции там все написано.
Ну шо тут с ночи ? Хахлы уже забыли украинский язык под дружественными ударами ногами от валикороссов ?
to Promius,Vedma
Нормальные люди всё прекрасно понимают.
Спекулянтам же темы нужно это вынести под своим соусом для аудитории,которая жуёт,что подадут.
Десь так:
"І сказав Він до них: Субота постала для чоловіка, а не чоловік для суботи" (Марко 2:27)
Ну, якщо вже це стосується юдейської суботи - святкування якої, нагадаю, було для юдеїв прямим виконанням одної з основних Божих заповідей ("Пам'ятай день суботній, щоб святити його!" - Вихід 20:- тим більше це стосується земних, людських цінностей.
Зокрема:
- мова постала для людини, а не людина для мови
- нація постала для людини, а не людина для нації
- держава постала для людини, а не людина для держави.
Простіше кажучи, якщо ми втрачаємо людяність і повагу одне до одного; якщо починаємо гратися в "господаря гори", керуючись принципом "не людина, а /нація, мова, держава, .../ понад усе" - не буде людяним наше ставлення ні до нації, ні до мови, ні до держави.
А якщо немає людяності, то ні до чого і все решта.
Звичайно, важливі і мова, і нація, і держава. Але ієрархію цінностей не слід забувати. Бо буде біда.
Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks