Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 324 з 553 ПершаПерша ... 224274314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334374424 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 461 по 6 480.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Вона там хибна. Ще з давніх часів.
    Ето... Вобщєм-то хибна с точностью до 1/sqrt(140 000 000). Ну єслі нє на муніципальних вьіборах. Єслі бандер мочіть, так на 100%

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Українською текст спотворений українськими націоналістами з метою боротьби з російською мовою.
    Оригінал:
    Долучення 2067815
    Український т.з. "переклад"
    Долучення 2067816
    Цим було спотворено рівно половину Хартії!

Також, у будь-якому випадку арбітражу він проходить, базуючись на англійському або французському варіантах. Вони - офіційні. Інші - ні.
    Все.
    Мне пофиг на твоё мнение, давай текст на украинском. Я сам разберусь, уж без тебя как-нибудь.

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Мне пофиг на твоё мнение, давай текст на украинском. Я сам разберусь, уж без тебя как-нибудь.
    Всем пофиг на твои хотелки.
    Арбитраж идет на английском или французском и вертели они тебя с ускорением 1 радиан в секунду при попытке ссылаться на украинский перевод Хартии.
    Но если ты не йододефицитный то ты мог заметить по ссылке ниже двух официальных версий ряд неофициальных. Там и дисклеймер есть что они нужны просто для изучения Хартии, но официальными руководящими документами не являются.
    Так вот там есть и твой любимый украинский перевод напротив буковок "Ukraine".
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.JPG
Переглядів: 15
Розмір:  16,6 КБ
ID:	2067855
    Да, они пишут на английском на сайте, москалюги эдакие. Представь себе масштабы зрады ахаха.

Дописів
    22 013

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    запрещать украинский и устраивать истерики по его внедрению - это ваше уважительное отношение? спасибо, но это уже было и не сработало.
    извините, Вы дурак?

кто выступает за запрещение украинского? ....

ссуки гебешные, у вас оно видимо в крови по наследию! - передергивать, искажать действительность ... иш ты приспосабливаются как сволочи - типа они за украинский язык, за Украину, выдумали НКВД для себя языковое, штрафы для граждан, а бы только пристроится и оправдаться .... ненавижу вас как класс - ссуки гебешные, вертухаи

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Всё больше убеждаюсь, что под ником цеце пишут несколько абсолютно разных людей, и причём одновременно. Неужели на него столько поставили, что аж с других отделов привлекли?

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    ненавижу вас как класс - ссуки гебешные, вертухаи
    И ты, Крот! (C)

А если серьезно - то это очень несмешно. Что я там про концлагерь где все вертухаи в вышиваночках говорил еще весной 2016? Тогда мне говорили что я дурак.
    Поймите, я очень тесно общаюсь и с националистами и с бойцами АТО и с прочими интересными личностями.
    Просто сейчас это уже вскрылось конкретно...

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Вірші - теж Гугл? І де ж вони з'явилися раніше, ніж на Городі?
    ... не обращайте внимания - это от зависти...

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

извините, Вы дурак?

кто выступает за запрещение украинского? ....

ссуки гебешные, у вас оно видимо в крови по наследию! - передергивать, искажать действительность ... иш ты приспосабливаются как сволочи - типа они за украинский язык, за Украину, выдумали НКВД для себя языковое, штрафы для граждан, а бы только пристроится и оправдаться .... ненавижу вас как класс - ссуки гебешные, вертухаи
    Крот,шо такое???

Ты ж что то такое ватное говоришь?!?!
    И бо ФСЕ,кто против курса партии-ВАТА и СЕПАР!!!!
    Расстрелять!!!

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

И ты, Крот! (C)

А если серьезно - то это очень несмешно. Что я там про концлагерь где все вертухаи в вышиваночках говорил еще весной 2016? Тогда мне говорили что я дурак.
    Поймите, я очень тесно общаюсь и с националистами и с бойцами АТО и с прочими интересными личностями.
    О,я вас таки прошу...Это вы еще таки не слышали спич Розенко...Тот уже вовсю волает про создание трудовых отрядов из граждан ,которые будут ходить проверять трудовые и прочие взаимоотношения....))))))

ЗЫ Я так понимаю,им наверняка будут спускать планы по штрафам (прод.отряды-не,не слышал) и ходить они будут вооруженные...

Дописів
    22 013

Типово

и ты не прав, во всяком случае твой уровень самовыражения на форуме дает основания полагать, что ты засланец, т.е. крот )))

по моему разумению, гос. язык должен быть один - украинский, .... но внедрять его в массы точно не стоит поручать фарионам, не через карательные инструменты - такие мероприятия отстаивают точно что москали, враги Украины или просто крайне ограниченные люди, но к сожалению на них опирается текущая власть

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

.........
    ...неожиданно!...((((( к чему бы это?!...
    Востаннє редагував Karos: 28.01.2017 о 00:37

watra
    Guest

Типово

Всё больше убеждаюсь, что под ником цеце пишут несколько абсолютно разных людей, и причём одновременно. Неужели на него столько поставили, что аж с других отделов привлекли?
    а вам не здається, що цц та странік57 схоже пишуть?

Дописів
    8 862

Типово

ЦеЦе - наш справжній провідник завзятий, бойовитий:
    До боротьби він змалку звик, вогнем був оповитий!
    Як Фєнікс з попілу ставав у бій за Україну,
    та й сотню москалів загнав у їхні домовини.
    Незламній та стрімкий боєць, що діє блискавично:
    Прийде загарбникам кінець законний-споконвічний!
    ЦеЦе - як в лісі вітерець, як співанка повстанська.
    У нього є сардак-взірець та гарна вишиванка!

А еще я очень скромный. У нас в Лэнгли все такие.
    Я ж уже давно говорил. И First lieutenant Smith меня очень хвалит.
    Говорит что капитаном станет скоро...а мне тоже звание лейтенанта дадут.
    Так-то!

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ...неожиданно!...((((( к чему бы это?!...
    Это стеб такой, сальный-вышиваный. Сарказм, типа пародии на наших пламенных революционеров и их фирменный стиль общения.
    Извини, если обидел.

Дописів
    8 862

Типово

и ты не прав, во всяком случае твой уровень самовыражения на форуме дает основания полагать, что ты засланец, т.е. крот )))
    Я - кріт. І ти - кріт. Ми - кроти.
    Оце понти!!!

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    Точно!!!!Я тоже это заметил!!!!

А порой мне даже кажется,что это пишет ОН....Чье имя нельзя произносить всуе....

И око Суарона порой смотрит на наш форум...

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

.......................

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    Розкрию маленьку таємницю:
    vvatra - наш резервний бот нейромережі.
    Посада - молодший сержант відділу психологічних операцій та пропаганди.
    Спеціалізація - чвари, розбрат, вкидання фейків, робота з громадянами що мають IQ 80...95.
    Пам'ятаю як вона ще у Югославії під час бульдозерної революції працювала з SMS "під хорвата".
    Реально - бот з еврістичним еквівалентом 100EFLOP, самонавчалася з 1989 року. Ознаки штучного інтелекту в неї з'явилися у 1994.
    Такі справи наші...

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Ось цiкавим здалося:

https://site.ua/victor.tregubov/6109...ichna-dovidka/

...є важливий політичний аспект, який актуальний для наших сучасних срачів та срачиків. Саме запитання «коли в Києв вперше потрапила російська мова?» не має сенсу. Бо вона скоріш потрапила з Києва в Москву, ніж навпаки. Хоча й сучасна російська літературна мова –результат симбіозу мови київських викладачів та їх російських слухачів, але в 18 сторіччі вона сформувалася, в тому числі, і на території України. Так вже склалося історично.

Я, насправді, чудово розумію, чому певні люди сприймають російську як чужу та ворожу. Бо якщо на ті терени, де живе людина, ця мова прийшла вже в більш пізній період, з російськими вояками чи червоноармійцями, природньо вважати її мовою окупанта. Особливо коли її затверджували агресивно. І мають повне право її не любити.

Але є одне але: є в Україні регіони, для яких ця мова є однією з автохтонних мов. Наполягаю: однією з, не єдиною. Не тому, що колись її нав'язали росіяни, а тому, що колись з цих регіонів нав'язували росіянам її попередній субстрат. Так було, і з історії не викинеш ані Прокоповича, ані Яворського, ані Сковороду, ані Коваленського. Можна хіба що про них не знати – так, може, й легше, але тоді доведеться жити в вигаданому світі.

В історії того ж Києва були моменти, коли в ньому домінувала українська мова, були моменти, коли домінувала російська. Були навіть моменти, коли між ними мало не вклинився ідіш. І якщо ідіш пішов з Києва назавжди, і доволі трагічно, то у російської та української змінювалося хіба що співвідношення. Подібна ситуація у Слобожанщини та Харкова. В інших регіонів – інші історії.

Україна велика. І складна. І суперечки в нас є різновидом національного спорту, а непоступливість – особливістю національної ментальності. Так само, як жодні заборони не змусили одних українців відмовитися від української мови, так вони й не змусять інших відмовитися від російської – ті не менш вперті та не більше люблять чужі повчання. Доведеться співіснувати на умовах максимальної взаємної комфортності. Але для початку можна хоча б спробувати розібратися, як виникла така ситуація, не через кліше, спрощення чи спекуляції, а через аналіз.
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

И ты, Крот! (C)

Ну,от....

Представьте себе, человек, любящий животных, яростно защищающий их, тесно общается с охотниками, догхантерами- внимательно выслушивает все подробности... Человек, который выступает за моральные ценности, крепкую семью- тесно общается с геями, трансвеститами-внимательно выслушивает все подробности, вникает в тонкости их отношений. Человек, выступающий против расизма-тесно общается с куклусклановцами и даже может принимет участие в их действах.....

Если это не работа, ну, типа Штирлица, то как по мне, то это извращение. Маниакальная тяга.

Цеце, то, что вы больны, я это уже поняла. Но, вдруг вы засланный козачек. Имея возможность, я бы предупредила тех, с кем вы так плотно общаетесь.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Сторінка 324 з 553 ПершаПерша ... 224274314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334374424 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті