Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 319 з 553 ПершаПерша ... 219269309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329369419 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 361 по 6 380.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    22 013

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Не треба прикривати свою нездатність щось освоїти нове, навіть не новітнє, своїми вигадками. Скажи прямо, не хочу нічого змінювати, бажаю залишатися у совковій багнюці
    не брершіть людству через вашу нікчемність, ви особисто ні нашо не здатні з такими принципами. Вас видає підримання карних мер у законодавстві за іншу мову .... а я кажу - вас за поребрик, до росіянского котлу треба, якщо будете наполягати - ви вороги України
    ... не вже не зрозуміла аксіома - насильством націю не з'єднаєш

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від BRAT2 Переглянути допис
    ви пора***те кількысть загиблих з ЗУ - їх быльше чім з Дніпра
    На, чучело , кого больше всех погибло http://ki.ill.in.ua/a/675x0/24159718...95957724489745

чемодан - вокзал - львов

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Кетцалькоатль Переглянути допис
    Есть интересная особенность: сильнее всего развито волонтерское движение не на Западной Украине, где украинский язык доминирует - а в нашей области, и процент уклонения от мобилизации на западной был всегда выше, а наша область все вытягивала. И практически все волонтеры, которых я знаю, говорят на русском. Чтобы быть патриотом - не обязательно говорить на украинском, и наоборот: говорить на украинском - еще не значит быть патриотом.
    Це Ваші особисті висновки і не треба видавати їх за істину останьої інстанції.
    Дніпропетровщина потужна економічно, з найбільшою чисельністю і поблизу окупованої території. У нас , у всіх немає проблем у використанні російської, але настав час, у зв'язку з цими складними подіями визначитися, що плануємо на завтра для України.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    37 060

Типово

Це Ваші особисті висновки і не треба видавати їх за істину останьої інстанції.
    Дніпропетровщина потужна економічно, з найбільшою чисельністю і поблизу окупованої території. У нас , у всіх немає проблем у використанні російської, але настав час, у зв'язку з цими складними подіями визначитися, що плануємо на завтра для України.
    Вот ты лично и определяйся . Билет на львов купить ?

Не нужно спекулировать войной , тебя там замечено не было .

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    пипец. а вы что нового освоили ? как у вас с английским ? с немецким ? китайским ?

почему пустое место может кому-то рассказывать сказки ? почему на форуме одни политруки ? совки поганые ...
    Ще в радянські часи, я використовував газету англійських комуністів для поглиблення знань і хоч якось доторкнутися до подій поза залізним завісою.

Дописів
    37 060

Типово

Ще в радянські часи, я використовував газету англійських комуністів для поглиблення знань і хоч якось доторкнутися до подій поза залізним завісою.
    все в школе учили , ты ЗНАЕШЬ язык , можешь обсудить в личном разговоре какие-то темы , или по телефону , или грамотно написать ????

А ???? Учитель хренов . Ты с тех пор никуда не продвинулся , на уровне школьника и застыл . Какое моральное право ты готов учить кого-то если сам НУЛЬ ?????

газеты он коммунистические читает . коммуняка он и есть коммуняка.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

все в школе учили , ты ЗНАЕШЬ язык , можешь обсудить в личном разговоре какие-то темы , или по телефону , или грамотно написать ????

А ???? Учитель хренов . Ты с тех пор никуда не продвинулся , на уровне школьника и застыл . Какое моральное право ты готов учить кого-то если сам НУЛЬ ?????

газеты он коммунистические читает . коммуняка он и есть коммуняка.
    Сходи в школу і запропонуй школярам протитати газету і побачиш результат. Що тоді, що сьогодні школа не здатна навчити англійської, хоч на якийсь рівень - не ті підходи.

Дописів
    37 060

Типово

Сходи в школу і запропонуй школярам протитати газету і побачиш результат. Що тоді, що сьогодні школа не здатна навчити англійської, хоч на якийсь рівень - не ті підходи.
    еще раз , коммунист ты хренов , ты людям предлагаешь "попробовать новое" , перейти на другой язык , а сам НЕ СПОСОБЕН выучить даже английский который проще в 3 раза ...

поверь сейчас "школяры" его в 3 раза лучше чем ты знают...

при этом твой мозг не способен воспринимать ничего нового , ты застыл на уровне чтения "когда-то" коммунистических газет ... какое ты имеешь право говорить что кто-то "сопротивляется новому" , если ты сам полный отстой .

коммнуняки они и есть коммуняки , пропагандируют то чего сами не способны делать ...

PS. Я в городе все чаще слышу английский язык и это прогресс . я даже не уверен больше ли английского или украинского . и это большой плюс . а ты коммуняка не имеешь никакого права рассказывать людям о том что не способен сделать сам .

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Есть интересная особенность: сильнее всего развито волонтерское движение не на Западной Украине, где украинский язык доминирует - а в нашей области, и процент уклонения от мобилизации на западной был всегда выше, а наша область все вытягивала. И практически все волонтеры, которых я знаю, говорят на русском. Чтобы быть патриотом - не обязательно говорить на украинском, и наоборот: говорить на украинском - еще не значит быть патриотом.
    Правильно, чтобы быть патриотом не обязательно говорить по-украински.
    Но, тут есть нюансы. В основном русскоязычные патриоты, против русского государственного.
    По поводу уклонения, вы процент как высчитывали?
    Днепропетровская, Харьковская, Киевская, Запорожская области почти 10 млн населения.
    Львовская , Волынская, Ивано-Франковская, Ровенская области -6 млн.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    22 013

Типово

популісти

Дописів
    22 013

Типово

Не треба прикривати свою нездатність щось освоїти нове, навіть не новітнє, своїми вигадками. Скажи прямо, не хочу нічого змінювати, бажаю залишатися у совковій багнюці
    ви робьот (останівка), механізм популізму та піздежа? )))

то шо ви верзете хоч самі спроможні осмислювати?

Дописів
    3 279

Типово

Чтобы быть патриотом - не обязательно говорить на украинском, и наоборот: говорить на украинском - еще не значит быть патриотом.
    Очень точно подмечено! Я все никак не пойму - отчего плохо, если в Украине будет два гос.языка? Возьмите, к примеру, Австрию. И оккупировала ее соседка - Германия и гнобила всяко-разно... ну и что? гитлеры приходят и уходят, а страны остаются. И живет себе Австрия с гос.языком немецким и ведь неплохо живет.
    А мы все ищем "свой" путь.

Дописів
    22 013

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Очень точно подмечено! Я все никак не пойму - отчего плохо, если в Украине будет два гос.языка? Возьмите, к примеру, Австрию. И оккупировала ее соседка - Германия и гнобила всяко-разно... ну и что? гитлеры приходят и уходят, а страны остаются. И живет себе Австрия с гос.языком немецким и ведь неплохо живет.
    оце є відповідь, - насильственно никому ничего долгосрочно навязать не получится, у Украины гос./официальный язык должен быть один, но не через насилие в угоду олигархов под исторический момент становления ... а популистов стоит лишать гражданства
    Востаннє редагував KpoT: 27.01.2017 о 19:14

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    оце є відповідь, - насильственно никому ничего долгосрочно навязать не получится, у Украины гос./официальный язык должен быть один, но не через насилие в угоду олигархов под исторический момент становления ... а популистов стоит лишать гражданства
    и высылать в австралию...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

еще раз , коммунист ты хренов , ты людям предлагаешь "попробовать новое" , перейти на другой язык , а сам НЕ СПОСОБЕН выучить даже
    английский который проще в 3 раза ...
    Однолітинні не пройшли , піднялися на наступний щабель, типу комуняки, нам не друзі, але я alyak продовжую годувати нас всіх іхніми імперськими міфами. І що для тебе недосяжно на сьогодні, що ще хтось може знати і використовувати українську, російську і англійську.

поверь сейчас "школяры" его в 3 раза лучше чем ты знают...
    Тобі вірити, себе не поважати. До того ж ти далекий до освітніх проблем, що б можна було щось реальне почути.
    при этом твой мозг не способен воспринимать ничего нового , ты застыл на уровне чтения "когда-то" коммунистических газет ... какое ты имеешь право говорить что кто-то "сопротивляется новому" , если ты сам полный отстой .
    На себе спочатку подивися, шо б мені вкадувати. Коли вже вилізиш з своєї фортеці, почнеш вловлювати своїм мозком, не буду казати яким, процеси, які відбуваються в Україні
    коммнуняки они и есть коммуняки , пропагандируют то чего сами не способны делать ...
    Це взагалі заїджена платівка, повторює й повторює.

PS. Я в городе все чаще слышу английский язык и это прогресс . я даже не уверен больше ли английского или украинского . и это большой плюс . а ты коммуняка не имеешь никакого права рассказывать людям о том что не способен сделать сам .
    Та ти що, таке дрібязкове і лопоче щось - нізя, ще як папуга повторює комуняка, камуняка.
    Мені можна розказувати всім, навіть таким недолугим, як ти. Все буде добре в Україні.

Дописів
    12 043

Типово

Тоді пропоную додати до правил форуму пунктик
    - хто пише російською тому за перший раз бан на три дні
    - той хто попався з російською другий раз, та хоче реабілітуватися, то той плате штраф на користь волонтерских ініціатив у розмірі двох неоподаткованих мінімумів
    - третій - у довічну баню, або штраф у сто неоподаткованих мінімумів
    я за. где подпись ставить? наконец то начнется тот самый "геноцид" о котором мы столько слышали, но ни разу не видели.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Гитлеры не приходят и уходят, Гитлеров выносят вперед ногами ценой 46 млн.

Проблема с русским языком исключительно из-за рашки. Если бы она не использовала его как оружие......
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Україна не Росія, українці мають свою мову, а церковнословянською, літератуно обробленою у ВКЛ, колонізували аборигенів на території Московії.
    Тому там немає історичної памяті того народу, немає народних пісень.
    Там недарма кажуть - Иван, не помнящий родства.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ви робьот (останівка), механізм популізму та піздежа? )))

то шо ви верзете хоч самі спроможні осмислювати?
    Не робот, але намагаюся пояснити тим, хто не може прожити без фєні. Пора змінювати країну.
    Україська не головний, але необхідний інструмент для таких дій.

Дописів
    3 279

Типово

Україна не Росія, українці мають свою мову, а церковнословянською, літератуно обробленою у ВКЛ, колонізували аборигенів на території Московії.
    Тому там немає історичної памяті того народу, немає народних пісень.
    Там недарма кажуть - Иван, не помнящий родства.
    Мне кажется, Вы путаете теплое с мягким. Никто не покушается ни на родную речь, ни на историческую память народа. Но, извините, я не пою народные песни каждый день, а разговаривать приходится. И если, спаси Бог, приходится составить официальную бумагу в гос.структуру - мое непонимание почему ТОЛЬКО на украинском языке это надо делать очень возрастает.
    Можно хорошо знать и любить историю родного края, петь песни и читать стихи - это прекрасно. Но почему ОДИН гос. язык - я не понимаю. И не пойму. И какая тут связь тоже не пойму. Я понимаю так, что желание властей иметь один гос.язык идет от совкового желания ходить строем, все в одинаковых рубашках и штанах, кричат одинаковые речевки и едят одинаковую колбасу. В общем, Вы меня понимаете, если застали детство в СССР.

Сторінка 319 з 553 ПершаПерша ... 219269309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329369419 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті