Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 427 з 3205 ПершаПерша ... 3273774174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374775279271427 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 8 521 по 8 540.

Тема: Покращення от новой панды

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Хочешь сказать, что оте деньги в декларациях - не заработанные ?
    ... ведущие антикоррупционные органы страны смотрят на тебя с легкой укоризной.
    Да я не думаю. Я жду когда мне это аникоррупционные органы объяснят. И скажут где они заработаны. Это же спасение для страны. А то тут уже почти никто не знает где можно зарабатывать.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Да я не думаю. Я жду когда мне это аникоррупционные органы объяснят. И скажут где они заработаны. Это же спасение для страны. А то тут уже почти никто не знает где можно зарабатывать.
    не для того их придумывали
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Где зарабатывать не знаешь ?
    Вон по зомбоящику рассказывают, что украинские программисты должны использовать преимущества географического расположения.
    ))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Андрей Авторгов
    11 год. ·
    До речі, в зв"зяку з підвищенням мінімальної заробітної плати зросла і порогова сума боргу, менше якого державним виконавцем звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. Тепер вона складає 64 000 гривень.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Где зарабатывать не знаешь ?
    Вон по зомбоящику рассказывают, что украинские программисты должны использовать преимущества географического расположения.
    ))))))))))))))))))))
    ну и какое отношение я имею к украинским программистам?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    как там у классиков? суровость наказания компенсируется необязательностью выполнения?
    Та я в шоке...Только с Мюнхена прилетели....Жратва-дешевле нашей...Спецом ходили по суперу,сравнивали...
    Нагребли домой французских ,датских сыров....По ценам ,дешевле нашего сырного клея,именуемого Голланским,Российским и прочих Радомеров...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

ну и какое отношение я имею к украинским программистам?
    Переквалифицируйся.
    Или, думаешь, в управдомы выгоднее ?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Петро Олещук
    16 год. ·
    От я коли читаю новини, у мене в голові незмінно малюється образ навчального закладу.
    Назвемо його "Київський імені М. Азарова університет реформаторів", де на "Факультеті болючих реформ" імені Яценюка щорічно набирають курси младореформаторів.
    І там кожного першого вересня їм мають читати лекцію, яка має містити у собі "заповіді" українського реформатора:
    - реформатор не мусить у чомусь розбиратися - він має реформувати;
    - будь-яка реформа має ускладнювати життя громадян, аби вони бігали збирали якісь довідки і постійно доводили усім, що вони - не верблюди;
    - будь-яка реформа має забезпечувати позбавлення громадян певної частини їх грошових знаків, інакше це не реформа;
    - будь-яка реформа має пояснюватися тим, що це "гармонізація українського законодавства" з ЄС.
    Кляніться дотримуватися цих заповідей, і нехай допоможе вам Азаров, Яценюк та пророк їх - Гройсман!
    Іншого пояснення, чому всі наші реформатори вперто дотримуються цих норм - я особисто не маю.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Переквалифицируйся.
    Или, думаешь, в управдомы выгоднее ?
    В управдомы мне уже предлагали. Отказался.
    ЗЫ это не шутка...
    ЗЫ ЗЫ проблему украинского общества "украинские программисты" не решат.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

В управдомы мне уже предлагали. Отказался.
    Мне тоже предлагали.
    Решение отложил до достижения пенсионного возраста.
    ))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Украинцы стали МЕНЬШЕ есть....

:r ofl:

Но жить стало лучше!!!! И у украинцев стал подниматься!!!!!

ЗЫ Мне вот интересно ,это журналиЗты статьи пишут,или же всякие забежавшие в редакцию коты-собаки???

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Правительство Владимира Гройсмана приняло "Среднесрочный план приоритетных действий правительства до 2020 года". Документ большой, в нем много разных целей и приоритетов, но заслуживает внимания одно из обещаний правительства Гройсмана. До 2020 г. планируется запуск всеобщего декларирования доходов и расходов физлиц и налогового контроля с использованием косвенных методов за соответствием доходов и расходов граждан. На практике это означает, что каждый украинец должен будет по итогам календарного года подавать декларацию о всех своих доходах и расходах.
    http://from-ua.com/mneniya/396541-pr...ukraincev.html

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Правительство Владимира Гройсмана приняло "Среднесрочный план приоритетных действий правительства до 2020 года". Документ большой, в нем много разных целей и приоритетов, но заслуживает внимания одно из обещаний правительства Гройсмана. До 2020 г. планируется запуск всеобщего декларирования доходов и расходов физлиц и налогового контроля с использованием косвенных методов за соответствием доходов и расходов граждан. На практике это означает, что каждый украинец должен будет по итогам календарного года подавать декларацию о всех своих доходах и расходах.
    Это было бы нормальным, если бы вместе с этим ввели уплату подоходного налога по результатам декларирования, определили расходы, списываемые с налогов.
    Задекларировал доход, любой доход - хоть с 50 мест работы и предпринимательства, уплатил, скажем, 8 процентов с суммы за вычетом расходов на медицину, образование, жилье, уплат в пенсионные фонды - и чист совестью.
    ... но это же не планируется, как я понимаю ...
    Да и досидит ли Гройсман до 2020 года - большой вопрос.

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

Логично.Надо же наконец разобраться, за что живет этот самый народ, несмотря ни на что....
    Быть везде и всюду чужестранцем
    Вечным чужестранцем на Земле

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 321

Типово

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від gven Переглянути допис
    разве что "хозяина бэхи" в погреб посадить. Хотел бы посмотреть на такси в Польше на украинских номерах. А хитрожопость- это юкреиниан дрим, причем на всех уровнях
    Да ладно,поляки чтоб не платить штрафы продают их украинцам т.к украинцы не имеют шкалу балов.
    И только украинцы хитрожопые

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Daishi Переглянути допис
    Логично.Надо же наконец разобраться, за что живет этот самый народ, несмотря ни на что....
    Так а чего там они разберутся ?

... дал взаймы друзьям 2000000 долларов, полученных в наследство от бабушки, умершей в 1995 году.
    Друзья постепенно возвращают гривнами по текущему курсу.
    Все.

Дописів
    29 157

Типово

Насіров хоче зібрати з українців на 100 мільярдів більше податків

Середа, 25 січня 2017, 20:31

У 2017 році прогнозується збільшення платежів до державного бюджету на 99,5 млрд гривень.

Про це під час прес-конференції у середу заявив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, передає прес-служба відомства.
    Насіров зазначив, що у 2017 році прогнозується збільшення платежів до державного бюджету на 99,5 млрд гривень або на 19,2% у порівнянні з 2016 роком.
    Зокрема, ПДВ з ввезених товарів - на 31,3 млрд або на 17,3%, ПДВ з вироблених в Україні товарів - на 26,3 млрд або на 48,6%, надходження акцизного податку - на 16,5 млрд або на 29,9%.
    Серед пріоритетів на поточний рік голова ДФС назвав детінізацію економіки за рахунок боротьби з податковим шахрайством та митними правопорушеннями, продовження електронізації сервісів ДФС, розвиток інфраструктури та розбудова інституційного потенціалу.
    "Також ми продовжуємо виступати за налагодження діалогу з підприємцями. Реалізація планів на 2017 рік дозволить продовжити підвищення соціальних стандартів, покращить імідж ДФС та посилить довіру до фіскальних органів", - сподівається Насіров.
    про імідж і довіру це круто....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    29 157

Типово

не для того их придумывали
    Ось для чого їх придумали....
    Слідчого ГПУ судитимуть за те, що під час обшуку поцупив майно сільради

Середа, 25 січня 2017, 21:56
    Справу старшого слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури, який під час здійснення обшуку вкрав майно сільради, готуються передати до суду.
    Про це повідомила прес-служба НАБУ.
    Як встановили детективи, старший слідчий ГПУ, користуючись відсутністю очевидців, під час проведення обшуку у домоволодінні голови однієї з сільських рад Черкаської області, заволодів майном сільської ради.
    Зокрема, підозрюваний поцупив талони на пальне (усього на 330 літрів бензину марки А-92). Ці талони правоохоронець в подальшому неодноразово використовував для власних потреб та членів родини.

25 січня посадовця ознайомили з обвинувальним актом. Найближчим часом обвинувачення буде скероване до суду.
    Підозрюваному інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.191 Кримінального кодексу України ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").
    В разі визнання винуватості, слідчому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін із неможливістю обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.
    У НАБУ нагадали, що досудове розслідування за вказаними фактами детективи розпочали 1 вересня.
    Українська правда
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Так а чего там они разберутся ?

... дал взаймы друзьям 2000000 долларов, полученных в наследство от бабушки, умершей в 1995 году.
    Друзья постепенно возвращают гривнами по текущему курсу.
    Все.
    как бы мимо
    будет (365%) нулевая декларация, только придумают как е-декларантов не обидеть, народ жаждет крови
    и сразу введут, а после этого никакая бабушка не поможет

Сторінка 427 з 3205 ПершаПерша ... 3273774174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374775279271427 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті