суржик это не переходная форма. жесткий суржик по типу о*****ла, пидожды и больныця неискореним. проще с руцкого выучит нормальный литературный
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
суржик это не переходная форма. жесткий суржик по типу о*****ла, пидожды и больныця неискореним. проще с руцкого выучит нормальный литературный
По итогу может выйти дороже механизированная уборка
под нагрузкой КАТ берет 25-30 литров дизеля * 6 (пусть даже не 8мь) * 22,4 (дней рабочих в месяце) = 4 тонны дизеля - 80 тыс грн
дальше ТО (500м/час) - 10-15 тыс раз в два-три месяца -т 5000/7500 грн месяц
подсобник (без подсобника производительность падает на 50-60%) 200*22,4 = 4500
расходники (щетки/шланги на гидравлику)- до 1 евро = 30 тыс грн
транспортировка (больше 2 км на нем нельзя своим ходом ездить, летят движки, снимают с гарантии) - 1500-2500 грн в день - 45 тыс грн
з/п механизатору 6-8 тыс грн в месяц
амортизация, административные, прибыль КП даже не считаю
ИГОГО, без выделенного - 170500-175000 грн в месяц
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
+100 наймем 1000 алкашей вместо 1 бобкэта и будем платить им зарплаты и пенсии.
Расход у бобика 6-10л
А де те тонны посыпки, которые были заготовлены?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Доречі крім суржика є таке поняття "місцевий діалект" І якщо я правильно розумію, "шо" це яказ воно і є а не суржик.
Я не говорю що в нас нема суржика - його дохрєна і больше, але називате все підряд суржиком це не зовсім коректно.
ЗІ але це не значить що не треба вчитися правильній мові![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Иван Оберемко
55 мин ·
Поважні експертове, розкажіть, будь ласка, а де ще в цивілізованому світі з міських бюджетів витрачають гроші на "висвітлення діяльності" шляхом тупої сплати за сюжети на радіо та телебаченні й статті у газетах? Це типу всюди так? Інакше журналісти діяльність не висвітлюють? А чому канали не позначають, що це офіційно проплачені сюжети? А де можна подивитись звіти, який сюжет був проплачений за гроші громади, а який не проплачений?
Це я просто зараз дивлюсь на Прозоро закупівлі за ключовим словом "висвітлення" і бачу не***ові суми, наприклад:
1. Висвітлення діяльності Дніпровської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів через засоби масової інформації - на радіо. Очікувана вартість 3 600 000 UAH
----------------------------
теж цікаво, сюжет на ТВ , в якому пан Боріс передає машинку скільки грошей скушал :
23 января мэр Днепра Борис Филатов передал Индустриальному территориальному центру социального обслуживания ключи от нового автомобиля Fiat Doblo.
----------------------------------------
зробив шось на бюджетні кошти - і ти герой ефіру. це стосується не тільки Філатова, а всіх владних жопок. ну ладно б сюжет був з головними персонажами-отримувачами, так нєт жє, "президент відкрив, мєр вручіл".
мер каже, що відмовився їхати на заплановий заздалегідь дипломатичний сніданок до трампа, бо його люди не зрозуміють, поготів після відвідин інавгурації нар.депутатами, що мер має працювати, а не за міські кошти розважатися.
але ж (!) слова "люді нє поймут" і "етот візіт бил запланірован полгода назад" кажуть про те, що він би все-таки поїхав, і лише через нерозуміння людей не їде, а він же ж планував якось за кошти міста поїхати півроку тому.
що ж змінилося ?
треба вміти свої мінусики привселюдно перетворювати на плюсики.
а паства буде казати "який мер молодець у нас".
http://e-dem.in.ua/dnipropetrovsk/Petition/View/488
Петиция к Филатову по проверке маршруток, прошу поддержать
Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks