Цитата Допис від Света52 Переглянути допис
Если это запеканка мой рецепт (которая в мульте печется), то для духовки попробуйте так: форму с тестом очень плотно оберните сверху фольгой и так пеките. После выпечки не открывайте духовку и пусть там стоит до полного остывания, часа 2-3. Думаю, что после этого запеканка хоть наполовину не упадет.
Спробувала за вашою рекомендацією.
Вийшло на жаль, все одно опала так на додачу ще й мокра.
Щось мені здається, що 2-3 години витримувати це занадто. Якось я розгубилася, рецепт начебто не складний і смак приємний, але....
Доки домашні готові їсти мої спроби ( запіканка сподобалася усім, що дивно, буду експерементувати.
Мабуть спробую ще зробити в ХП на режимі МВ.