| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На кінець поточного року найімовірніше курс гривні становитиме 26 грн за долар, а на кінець 2017 року — 28 грн за долар
Про це на прес-конференції в Києві заявив екс-заступник голови НБУ Олександр Савченко, повідомляє "Укрінформ".
"Прогнозую курс гривні на кінець цього року - 26, плюс мінус одна гривня, наступний рік, я прогнозую, ми закінчимо - 28, плюс мінус 2 гривні", - сказав він.
З приводу золотовалютних резервів Савченко прогнозує незначне їхнє зменшення.
"Резерви, в силу того, що ми нічого не отримаємо від міжнародних кредиторів, трохи зменшаться, але не на значну суму", - зазначив він
Бывают времена, когда люди принимают коллективную вонь за единство духа!
це зрада?
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
це перемога?
Я не знаю умных слов...
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Всё для спутникового ТВ, цифрового dvb-t2, Т2 тюнеры, установки от частных до коллективных. (продажа - опт, розница, ремонт, монтаж) navisat.prom.ua (095)70-20-700
та да. зазорчик взял неслабый. плюс минус 2 грн. брал бы уже 5-точно попал бы )))
все,что написано в тырнете -остается в нем навечно![]()
так)
Я не знаю умных слов...
Как говорится запомните этот твит. Это про про икс перда с курсом 2))
Щас народ на праздники бухать начнет, интерес к валюте потеряет, какой там нафиг 28
Кстати, кто в курсе, сколько стоит в банке проверка и подлинности купюр
Не, я имел ввиду если со стороны прийти проверить купюры
у Пріваті перевіряв безкоштовно
Я не знаю умных слов...
Делай что должен - и будь, что будет.
Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks