Ну теперь уж точно - https://youtu.be/oTxfBNJ_B8o
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну теперь уж точно - https://youtu.be/oTxfBNJ_B8o
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
ИМХО не на рубежах, а как раз таки в штабах.ВСУ такого отношения на "рубежах столкновений " не хватает..
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Нижня палата Конгресу США затвердила проект оборонного бюджету на 2017 рік
Затверджений проект, зокрема, передбачає заборону Пентагону виділяти кошти на військову співпрацю з Росією, поки не буде виконано ряд умов, інформує прес-служба Конгресу.
"Заборонено використовувати кошти на двосторонню співпрацю з урядом Росії, поки Пентагон не зможе підтвердити Конгресу, що Росія припинила окупацію української території і агресивні дії, що загрожують суверенітету і територіальній цілісності України і членів Організації Північноатлантичного договору; дотримується умов та вживає заходів для виконання Мінських домовленостей", - сказано в документі.
Крім того, проект передбачає заборону фінансування будь-яких дій, що сприяють легалізації російського суверенітету над окупованим Кримом.
Бывают времена, когда люди принимают коллективную вонь за единство духа!
Хтось ще вважає, що Путіну підфартило з Трампом?
Знайомтеся: Джеймс "Скажений Пес" Меттіс - новий міністр оборони США. Про це сьогодні вночі заявив Трамп.Все життя на військовій службі. Має близько 40 бойових і урядових нагород. Ніколи не був одружений. Також, як і Трамп, любить епатаж та красним слівцем. Заявляв, що було до біса весело стріляти в деяких людей в Афганістані, що кривдять жінок. При цьому нетерпимий до тих, хто погано ставиться до місцевого населення в районі бойових дій.
Послідовний критик російської агресії і нерішучості Обами. Вжив щодо політики Обами термін 'Strategic Atrophy'. Заявляв, що в Криму і на Донбасі йде війна і мета Путіна - розколоти НАТО. Улюбленець солдатів. У 1998 році в чині генерала заступив на чергування в Різдвяну ніч замість молодого майора, щоб той міг побути з родиною. Друг великого симпатика України, сенатора Джона Маккейна.
Хто-небудь ще вважає, що Путіну пощастило з Трампом?
Автор Сергій МАРЧЕНКО
http://uainfo.org/
кста, про Маттиса. у меня в ФБ ленте уже стонут прихихильники хихилари: ну если у Трампа не нашли больше никого кроме Маттиса, кирдык Америке. будем посмотреть.
Не пофартило говорите? Хз хз...
http://www.bbc.com/russian/news-38156090
Суд Евросоюза частично отменил ограничительные меры против бизнесмена Аркадия Ротенберга, наложенные два года назад в связи с аннексией Крыма Россией и близостью бизнесмена к российскому руководству.
observer, Вы думали в Эуропе бабло не побеждает зло? я знаю, Вы так не думали. но - Эуросайуз - цэ не США.
С интересом буду наблюдать реакцию США на действия эуросоюза))
Именно сейчас и актуально..
Урок выученный армией США во Вьетнаме
И выученный армией СССР в Афгане (но основательно забытый на Украине)
Чтобы в тебя не стреляли - противник должен понимать что даже появления с оружием в зоне твоей эффективной
дальности огня для него смерть..
А уж на стрельбу должны сразу отвечать не " адекватно"
а так как делает американская армия.. Даже на " угрозу"
Методично разносим "что там шевелиться" - а потом выясняем "кто тут кто."
А позиция " мы тут сейчас вот договорились не стрелять"
когда противник "ложил с прибором" на эту договоренность
это потери.. причем очень часто не нужные.
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks