| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наші найкращі бійці потрапили у полон, намагаючись викрасти у неврепетолога молоток, яким він водить перед очима та боляче б"ється по колінах, як по Кувадлі.
Запитання: будемо їх рятувати, чи продовжимо операцію з вилучення усіма ненависного молотка у ще більш ненависнішого для усіх нас неврепетолога?
Да уж нород явно соскучился по лечению!
Народ, предлагаю поехать на агарофобию тудыть, где можно покататься на коньках, получится такой гибрид агрофобии с мафией сами знаете на чем на букву "к".
На КАНАЛ чтоли уже замерз!!рыбаки сидят)))
Так шо, в это воскресенье едем ?
Кто за?
Не получается быть белой и пушистой, когда родилась рыжей и гладкошерстной
Alex_ChЯ уже снасти приготовил ,все на куряче не доберусь нарыть чирвячкоф!!да и лед еше не силен лазил !!хотя к выходным думаю всетаки зделать первую вылазку на рыбалку)))Вот-вот, сидят! Собираюсь с ними поАгорафобить
ЧуДиКя буду отстреливатца от нерадивых конькобежцев,че пора танкетку дастать перетянуть и айда молодость вспоминать!!!я за на коньках покататься рыбаков погонять
После Дождя всегда выходит Солнце и согревает Намокшего, если он не поторопился умереть...
Знаєте народ... я здається вилікувався... тільки що займався чисткою каналізації - архізахопливе зайняття!
Шеріф, у тебе також приватний будинок ти казав?
у тебе ці фантастичні відчуття ще попереду!
Присоединяйтесь к Матрице, мистер Диктатор!
(тогда у повстанцев не будет ни малейших шансов)
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks