Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Пал Степаныч: 23.11.2016 о 13:45
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
Переехал с потерей зарплаты вдвое. За своим. Отпускать не хотели - тогда партийному (в партию вступил на фронте) с режимного завода уволиться нельзя было. Только переводом. Переехал на пустое место - Вольногорска не было. Мова не при чем. У него однополчанин в Полтаве украиномовный друг. И подчиненные, которые из сел местных набирались тоже украиномовные. Начал работать инженером. Рядовым. На фото с похорон человек 300 было. Уважали.
Вообще языковой проблемы не было в принципе.
що означає - на порожнє місце .. йому тут не підготували посаду на режимному об'єкті ?
і що його не влаштовувало у себе вдома , чому переїхав ?
про мовну проблему - звісно для нього не було її при тому зросійщенні республік радянських.
але ж він вивчив українську, мабуть, так ? він же ж певно поважав своїх друзів, не хаяв мову, переходив на українську в розмові з друзями ?
Нищук вибачився за слово "генетика"
Міністр культури Євгеній Нищук переконує, що його висловлювання на одному з телеканалів неправильно зрозуміли.
Про це він заявив журналістам у кулуарах Кабінету міністрів у середу.
"Це вирвано з контексту програми. Я говорив про те, що треба збільшити увагу культурного діалогу і обміну в східних областях, оскільки тривалий час було перекручування чи недофінансування тих чи інших проектів. Саме в цьому руслі я хотів зауважити", – сказав Нищук.
"Довгий час історичні і культурні проекти недофінансовувалися в цьому руслі я казав, що формується момент духу. А всіх зачепило слово "генетика". Якщо воно когось зачепило, я щиро вибачаюся. Насправді я не мав жодних бажань образити. Я говорив тільки про те, що зараз треба збільшити увагу до культурного діалогу і обміну", – наголосив міністр.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks