Какие двойняшечки чудесные! КуколкиОчень похожи, и в то же время разные. А кто из них Майя, а кто Соломия?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Какие двойняшечки чудесные! КуколкиОчень похожи, и в то же время разные. А кто из них Майя, а кто Соломия?
Соломия в штанишках в сердечки, на второй фотке-справа))
Да они похожи и разные одновременно)
А вообще, все три дочки копии их папа)) моего ничего нет)
Спасибо за комплименты моим бусинкам! Всё передам!))
Стаття хороша, портібно деякі витримки виписати і розклеїти по кімнатам, аби не "заносило" мене по усіляким атракціонам з дітьми )))).....хоча....ось вже років зо два нікуди не вибиралась з донею (маю на увазі ігроленди і дитячі парки) з'явилися у нас друзі з дітьми, так ми посиденьки і вилазки на природу лаштовуємо по черзі-такий атракціон виходить
Зараз ми ого-го. Ось народилися 55см, 3200гр. Виписали з пологового 2900. Саме кістки та шкірка, ще й вагу першого місяця погано набирали, ледве вийшли на вагу при народженні. Ніжки та рученята були неначе гілочкиА щічки в нас завжди були, ми ними усіх в оману вводили. Зверху щички, а знизу - синій птах
З іншого боку, куди мені пухлика, я і 6кг невдало підхопила - руку розтягнула
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
Всім привіт! Двойняшки просто чарівні модниці!))
А в нас ураа) Артемчик став на передпліччя і впевнено тримав голову лежачи на животику))
Макарчика красавчика с 4 месяцами!!! Пусть радует родителей своими маленькими подвигами и успехами!!!
Девочки всем привет! Давно не появлялись, подскажите пожалуйста , очень нуждаемся в совете, невролог нам назначила Кванил это ноотроп, стоит ли давать или нет?Диагноз ставит поражение ЦНС в следствии гипоксии, отставание в физ.развитии. Сделали нейросонограму так же разширены желудочки, незнаем как лучше....(((
ми народились 52 см і 3300 г а виписувались 3000 г. У мене на той момент були деякі нюанси з кормлінням....кароч....коли один з наших дідусів побачив ноженятка онучки то аж злякався ))) каже, що це за сірнички? вони не поламаються ?( на повному серйозі питав ))))) а мені вона була звичайним немовлям (первісток, нема з ким порівнювати). а зараз Павло мені здається бутузом )) бо важить в свої 4 міс як Іра в 6 міс. Носити такого красеня - то кожен день біцепси качати ))) це як покладу переодягти то шкандаль - тільки підніму стовбчиком одразу замовкає....неваляшка одним словом ))))
аби не голодні і здоровенькі були, а вага то таке....наживне діло ))))
TinkaS з новою умілочкою вас! скоро-скоро будуть ще багато усіляких, чекайте )))
Всем привет!
всех деток с датками, растите на радость мам и пап
Двойняшки красотки, такие клевые![]()
Аня и Алиса приходите ещё, будем обмениваться умелками, пусть учат друг друга
ПыСы мы выписывались 2860, и эти синие ножки не забуду некогда, участковая когда приходила все охала и ахала какие мы маленькие... А мне то как страшно было одной с этим мелким гномиком...
И мы, и мы присоединяемся! Здоровья и новых умелочек)
Детки все такие классные! Люблю смотреть фотки в темке![]()
ЖЕКА, спасибо за отчет! Будем ждать когда и вы покажетесь))
У нас Кикко Полли Прогресс5. Написано, что шезлонг до 9 кг от 0 до 6 мес (почему так, не знаю, система достаточно устойчивая, мы планируем использовать и дальше), стульчик - до 15 кг от 6 до 36 мес, бустер - до 30 кг
Доброе утро!!!!!
Лиличка поздравляем Алексея с 10 месяцами!!!!
Отправлено с моего C2305 через Tapatalk
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks