| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не совсем в АТО и не совсем в ОРДЛО, но...М.б Ахметке не понравилось..Коваленко видалив з Instagram пост, в якому дякував українським воїнам АТО
Півзахисник Шахтаря і збірної України Віктор Коваленко видалив пост в Instagram про вдячність воїнам АТО через декілька годин після його публікації.
Нагадаємо, у вівторок, перед товариським матчем проти сербів Віктор Коваленко, Олександр Кучер, Артем Кравець і Андрій Шевченко відвідали харківський госпіталь, де відвідали поранених українських військових.
Після чого Коваленко написав в Instagram: "Боляче бачити усе це, можна сказати, що звичайні хлопці, віком трохи старше мене!
Але з упевненістю можна сказати, що коли бачиш їх очі і просто цих людей, то знаєш - поки вони стоять на передових і борються за нашу свободу, то ми можемо спати спокійно!
Спасибі таким людям! Слава Україні"!
20-річний хавбек не пояснив, чому видалив це повідомлення, пише Трибуна.
Віктор Коваленко
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Как всегда эдичка на высоте![]()
Бывают времена, когда люди принимают коллективную вонь за единство духа!
Что и требовалось....
Можут по пьяни и стадион расхерачить...Коваленко видалив пост про бійців з АТО після розмови з Палкіним
Півзахисник Шахтаря Віктор Коваленко видалив з Instagram пост про бійців АТО після телефонного дзвінка від генерального директора донецького клубу Сергія Палкіна.
Про це Чемпіону розповів один з гравців Шахтаря, котрий відмовився називатися.
За його словами, Палкін пояснив Коваленку, що цим повідомленням він провокує погане ставлення до Шахтаря на територіях окупованими терористами на Донбасі.
Нагадаємо, що перед грою з Сербіє Коваленко, Кучер, тренер Андрій Шевченко та ще кілька гравців збірної України відвідали військовий шпиталь у Харкові, де лікуються воїни АТО. Після цього Коваленко написав в соцмережі патріотичний пост, який пізніше видалив без будь-якого пояснення.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Вот посмотришь такое и закрадывается мысль о геноциде...
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Соединенные Штаты Америки и ОБСЕ озвучили шокирующие данные о количестве военных, пересекших границу России с Украиной на Донбассе. Как сообщает replyua.net, такое заявление прозвучало от американского представителя в наблюдательной миссии Дэниэл Баер.
«Представители международной миссии ОБСЕ насчитали тридцать тысяч российских военных в мундирах, пересекших российско-украинскую границу на пунктах пропуска «Гуково» и «Донецк». Именно столько военных они зафиксировали, хотя российская сторона постоянно совершала попытки скрыть эту информацию. Можно только догадываться, что происходит на других пропускных пунктах, куда Москва не дает разрешения на допуск наблюдателей», — сказал Байер.
Он добавил, что на протяжении последних трех месяцев российская сторона продолжает игнорировать запросы ОБСЕ на расширение территории работы миссии на Донбассе вдоль границы. Подобные ограничения и стали главной причиной того, что у организации нет возможности фиксировать факты незаконного пересечения границы военными Российской Федерации
Байер сообщил, что 27 раз наблюдатели ОБСЕ видели, как на территорию России из Украины доставляют «груз 200».
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks