| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всім привіт!
Оля63 вітаю з промайнувшим! Квіти шикарні і "букет" грошового віника прєлесний! (візьму собі на замітку)
приєднуюсь до поздоровлень, будьте здорові і нових умілочок Володимиру!
у моєї старшої перше слово було "дай" )))
от нехай це буде остання несонна ніч ))) тільки попоїсти можна прокидатися )))
Сьогодні підемо до поліклініки і я спробую ввечері наваяти звітик за наші перші 4ри місяці ))) бо за цей місяць прогрес на обличчя, активність і спостережливість збільшились, як мінімум в двоє ))))
тут тема про автокрісла пішла, я трошки її підтримаю: з донею каталися з перших місяців, вона з ним буквально "зрослася" бо ми активно подорожували по Україні з заїздами до родичів. З синочком теж так виходить ))) вже каталися на турбазу, та і по місту, і на дачу вже не один раз виїздили - чудово дитина адаптувалася ))) катаємось вже всією сім'єю, доцю пересадили на переднє сидіння (в автокріслі) - у дитини щастя ))))) а мені на задньому сидінні хоч простір з'явився, бо поміж кріслами не втиснешся![]()
К Макаренко в месяц НЕ рано) Она и с новорожденными работает, если есть траблы. К неврологу можно в мес для самоуспокоения, но некоторые советуют с 3х, т.к. обычно вылазят траблы, которые ранее незаметны были. Мы у Чумак наблюдаемся, если шо.
Всем привет!
Ухтышище!С первым вас словом)))
У нас, пока, только наборы слогов - бабабаба, мамамама, бырбырбырбыр или требовательно-недовольное мА! ))
Наслаждайтесь! Это же золотое время))
Спал много: поел-поагукал-спать на балконе и так по кругу.
Эх, были же времена, когда я все успевала)
Невролога рекомендую Тягло-она лучшая ,в клинике на южной 4а, нам на космичке сделали нсг после родов ,узист мне лично сказал,что все в пределах нормы, на след день пришла неонатолог и начала пусть,что все плохо...не объясняя вообще почему...направили к неврологу-бабка на космичке на мой вопрос,что с ним -ответила :есть проблемы
Извините за ошибки ,это исправляет айфон )))
Кошмар ...все что писала,удалилось
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks