Кого теперь приглашать, японца, немца, монгола..?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кого теперь приглашать, японца, немца, монгола..?
Без подписи
Очередная "надежда нации", так и не удосужившаяся за время работы даже вменяемых планов этой самой работы написать, приказала долго жить ?
А что именно вам не подходит отсюда:
http://oda.odessa.gov.ua/files/oda/s..._2020_roku.pdf
Или вы просто так - "ничитал", но покиздеть хочется?![]()
"Бойтесь твари, я иду..."
Михаил Саакашвили покинул пост главы Одесской области Украины, который он занимал с мая прошлого года. Свое решение политик объяснил невозможностью справиться с коррупцией в регионе, которую, как он утверждает, "лично поддерживает" президент страны Петр Порошенко.
Саакашвили при этом заявил, что своей отставкой он начинает "новый этап борьбы". "Мы обязательно поднимем Одессу. Но для этого нужно освободить от коррупционеров Киев", – добавил политик на пресс-конференции в понедельник.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Две недели обязан отработать.
Разве что только по согласию сторон...![]()
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Дмитро Вовнянко
1 ч ·
Саакашвілі подав у відставку.
Я оце намагаюся зрозуміти, радіти чи збурюватися? Власне, а що зробив Саакашвілі на своїй посаді? Повалив кілька парканів - так, що власники явно швидко відновили їх по суду? Збудував палац "шлюб за кілька хвилин" в той час як "розлучення - не менш як кілька місяців"? Посидів у наметі біля траси?
Дороги поремонтував? По-перше їх не тільки на Одещині ремонутють, а по-друге до села де мешкають мої родичі дорогу востаннє ремонтували, схоже, в часи совка. Криміногенна ситуація поліпшилася? Якось не помітно. Область якісь скажені економічні результати показала? Та ні, не було такого. Митниця ім. Марушевської запрацювала? Оцінки результатів її роботи якось край суперечливі, і мабуть єдине чим запам'яталася ця митниця - постійними сварами Марушевської з Насіровим.
Ну, ще Маша Гайдар у Міхо радником побула...
У мене взагалі складається враження, що єдине чого добився Великий Грузин - це того, що якщо у 14-му його ім'я промовляли з придиханням всі, включаючи автора цих рядків,то зараз його згадують лише з іронічною посмішкою.
Але ж в Грузії - вийшло!
А в Грузії, милі мої, у Міхо був парламент який штампував ті закони які треба було Міхо, був Сакварелідзе з елітними сорочками/куртками/джипами, в якого бізнесмени зразу каялися в корупційних злочинах, були розігнані акції опозиції, закритий опозиційний телеканал і ще багато цікавого. І ще - величезні кредити США, які дозволяли затикати чимало дірок. І країна розміром з 2,5 Київські області, керувати якою можна було просто в ручному режимі.
В Грузії було реалізоване як раз те, що я називаю прогресивною диктатурою.
І от практика показує, що коли такого прогресивного диктатора ставять в умови вільної преси, країни розміром з Францію, громадян, які щойно перемогли на Майдані і системи коли він не може писати закони під себе, не може затикати пельки незгодним і мусить за кожен слизький крок відповідати по суду - результатів з такого прогресивного диктатора стає...
Ну от як раз, як з Саакашвіли в Одесі. Не більше.
А жалко
Во воронье налетело![]()
Вычитал - «Последней каплей», по его словам, стало то, что украинские чиновники, которые указали в декларациях миллионы долларов, просят его о материальной помощи.
Какой-то трэш. И он после этого в сердцах подал в отставку? Мне одному кажется, что это какая-то неадекватная реакция для человека во власти в такое время и на таком посту?
че Михо таки все. Решил бороться с коррупцией на более высоком уровне..
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks