| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А вот это покращення или нет? Или просто чтобы с Рашей в одном времени летом не жить?
Украинцы в последний раз переведут часы на час назад и в дальнейшем будут жить по зимнему времени.
ПС а может фейк. Кто когда решение принял? В статье ни слова.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
[QUOTE=Абориген;33813334][FONT="]“Вот откуда получаются космические тарифы и цена на газ в 2 раза выше рыночной” – написал на своей странице в Фейсбук Yuriy Gavrylechko[/FONT]
после УГД небось еще цепочка структур по документам газ через себя прогоняет
WWW.TRENAGER.DP.UA - тренажеры. WWW.SPORTUGOLOK.COM.UA - шведские стенки. 067 569 60 62 шв. стенки см. http://forum.gorod.dp.ua/showthread....5#post13360485
тут такое дело ...
http://blyskavka.top/ukrainets-zvernuvsia-do-vlady/
Українець звернувся до влади: Розкажіть мені дурневі, чому я купуючи 3-х літровий Ікс в Литві за 8500$ після переїзду кордону повинен відвалити…
Я в’їжджаю в емірати, на асфальт з золота? Можливо я в’їжджаю в Нову Зеландію, де найчистіше в світі повітря? Або може у нас настільки багата країна, що у кожного є зайві 250% на покупки?
Розкажіть мені дурневі, чому я купуючи 3-х літровий Ікс в Литві за 8500$ після переїзду кордону повинен відвалити:
Ввізне мито: 510.00 $
Акцизний збір: 10 025.10 $ (о_О)
ПДВ: 3 807.02 $
Вартість авто: 8 500.00 $
Сума розмитненого авто: 24 359.00 $
Я в’їжджаю в емірати, на асфальт з золота? Можливо я в’їжджаю в Нову Зеландію, де найчистіше в світі повітря? Або може у нас настільки багата країна, що у кожного є зайві 250% на покупки?
І чому, ви, наші правителі не їздите на ланосах, а за наш рахунок їздите на нових мерседасах. Давайте мінятися машинами.
Саме з цими питанням до влади звернувся власник автомобіля, передає джерело.
Нардепи хочуть собі підвищити зарплату уже з наступного місяця – Ви навіть не уявляєте, хто і скільки буде отримувати
• 19:08 • Економіка
Посадовий оклад спікера Ради Парубія складе 30 мінімальних зарплат
Народні депутати України пропонують з 1 листопада 2016 р. підвищити собі заробітну плату.
Відповідні пропозиції містяться в додатку №2 до проекту постанови №5000-П “Про висновки і пропозиції до проекту закону України про державний бюджет України на 2017 рік”. Сообщает http://24news.org.ua/
В додатку, який називається “Фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України”, пропонується встановити, що посадові оклади парламентаріїв визначаються у мінімальних зарплатах і встановлюються у таких розмірах:
голова Верховної Ради України – 30 мінімальних зарплат;
перший заступник голови Верховної Ради України – 28;
заступник голови Верховної Ради України – 28;
голова комітету Ради, спеціальної контрольної комісії з питань приватизації, керівник депутатської фракції (депутатської групи) – 27;
перший заступник, заступник голови комітету, спеціальної контрольної комісії з питань приватизації, секретар комітету – 26;
перший заступник, заступник керівника депутатської фракції (депутатської групи) – 26;
голова підкомітету комітету – 25;
член комітету – 25.
Також пропонується встановити, що для оплати праці помічників-консультантів незалежно від їх кількості народному депутату встановлюється загальний місячний фонд в межах 16 мінімальних зарплат (в межах кошторису Ради).
Згідно з текстом проекту постанови №5000-П, дані норми вступлять в силу з 1 листопада 2016 р.
Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до держбюджету України на 2016 рік, згідно з яким урядовцям виділять ще 1,5 млрд грн на зарплати.
Раніше Юрій Луценко заявив, що проект держбюджету-2017 передбачає підвищення зарплат прокурорам удвічі.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Ну в принципе, по нынешним ценам, нормальные зарплаты....
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Я вот вышел из бана и принес вам оттуда новостей:
Это такое пишет не какая-то там алкоголичка а детская писательница, борцуха за право украинцев строить свою империю и притеснять все окружающие народы, лидер мнений и вообще очень популярная националистка.
По ее представлению все, кто находится под защитой Конституции Украины, но не являются этническими украинцами и пытаются сохранять свою национальную идентичность - это упоротые.
Это несомненно пакращення.
ЗЫ: На скрине она негодует что ей не дали внести свои реально нацистские правки.
Я вот в 2013-2014 не так представлял движение Украины в Европу, ой не так.
Я поддерживал мультикультуральность и толерантность. А не то что сейчас хотят творить украинские националисты.
Вот одни поддерживали мультикультурность и толерантность. Что получили? В Лондоне мечетей больше чем церквей ( чтобы не было вопросов лично мне не нужны ни те, ни другие) В парламенте - англичане арабского и пакистанского происхождения, куча беженцев, сидящих на шее англичан и прочие прелести
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks