Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 234 з 2220 ПершаПерша ... 1341842242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442843347341234 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 4 661 по 4 680.

Тема: Петр Порошенко

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Лева у тебя полностью отсутствует инстинкт самосохранения как для агитатора. Любой агитатор даже с зачатками интеллекта должен знать одну простую вещь. Толпа паразитов обязательно сожрет тех кто обещал их кормить и не покормил. При том в некоторых местах нашей планеты даже в прямом смысле слова сожрет.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від OldLion Переглянути допис
    - а эта хрень здесь к чему? Ющенко-то к этим плакатам какое имеет отношение? Их в Донецке штамповали и ему приписывали. И вы это дерьмо сейчас опять сюда тянете?
    - это Голодомор-то малоизучен? Да, батенька, приехали....
    Глазоньки протереть не желаете, чтобы увидеть кроме "малоизученые" еще и "спорные"?
    Голодомор есть однозначное преступление сталинско-большевистской власти, вот только с определением его как "геноцид" не получается.
    Никто не мешал Виктору Андреевичу в 2005, когда он был на пике популярности на Западе с трибуны ООН поставить вопрос о возвращении к оригинальному определению термина "геноцид" (да-да. именно с трибуны ООН, так как термин "геноцид" входит в систему международного права и его правовое определение не относится к компетенции отдельных государств). Но им этого сделано не было, в результате нужное дело было провалено.
    И таки да. он страдал одной "болезнью" - правовым нигилизмом.

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Что-то мне кажется, что сегодняшних субсидий он по крайней мере не одобрил бы...
    - а повышение тарифов до экономически обовнованных несмотря на уровень платёжеспособности он одобрил бы? А как бы он в таком случае с платниками поступил? Пожелал бы хорошего настроения, как Медвед в Крыму?
    Востаннє редагував OldLion: 13.10.2016 о 12:40

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

- а повышение тарифов до экономически обовнованных несмотря на уровень платёжеспособности он одобрил бы? А как бы он в таком случае с платниками поступил* Пожелал бы хорошего настроения, как Медвед в Крыму?
    При отсутствии рынка экономически обоснованного тарифа нет - есть уровень хотелок монопольного поставщика.

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Лева у тебя полностью отсутствует инстинкт самосохранения как для агитатора
    - Шурик, я тебе уже писал, что у тебя паранойя. Я не агитатор, не нанятый, и не "порохобот". Я могу быть не прав, но я пишу то, что думаю. и как ты это воспринимаешь - мне по большому счёту фиолетово.
    Я уже писал и повторю - народ (как ты говоришь толпа паразитов) будет бурчать, гундеть, но тянуть лямку. И ещё долго. И не потому, что Порох им так нравится. Или как тут один писал, что режим уже подготовился пропихиванием для патрульных презумпции невиновности.
    А потому что в массе есть понимание глубины жопы, понимание возможных сроков по выходу из неё, понимание невозможности сделать всем и сразу "хорошо" и понимание немедленного краха и потери страны в случае резких телодвижений.
    Это моё ИМХО, но я твёрдо в нём убеждён.

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    При отсутствии рынка экономически обоснованного тарифа нет - есть уровень хотелок монопольного поставщика.
    - то есть Андреич тарифы бы не поднимал, несмотря на требования МВФ?

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

Ющенко: Ми створили українську державу, залишилося створити українську націю

23 серпня 2012

За 21 рік незалежності, в силу складної економічної, соціальної та політичної ситуації, частина українців починає зневірюватися у ідеалах своєї нації, чим досить активно користуються несвідомі політики.
    Про це заявив Президент України (2005-2010 рр.), лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко.
    «Нині вистачає викликів, які породжують досить скептичні емоції та оцінки. Я не відношусь до людей, для яких ці почуття є фатальними, хоч для когось вони такими є. Найбільшу тривогу викликає те, що ми стали менш інтегровані всередину української нації. Ряд політичних сил акцентує на речах, котрі нас роз’єднують. Це політика на пониження культури нашого діалогу, нашої внутрішньої інтеграції, нашої соборності по багатьох ключових питаннях української єдності. І якщо ми хочемо дати відповідь, чому так легко маніпулювати єдністю української нації, ми маємо частіше дивитися усередину себе. Адже, українська нація тільки йде по дорозі свого становлення».
    Президент зазначив, що, хоча кожен може по-різному ставитися до проблем у нашій державі, українці повинні усвідомлювати необхідність консолідації, та в жодному разі не прислуховуватися до політиків та гасел, які роз’єднують.
    «У нас постала «вища ліга» політичних сил, яка втягує с кожним днем націю у протистояння, яке дорого обходиться для нашого сьогоднішнього дня і для наших українських перспектив. Це не політика, це маніпуляції політикою. Це неправильно. Політика повинна через діалог, через стіл переговорів, пропонувати нації кращу відповідь на те, як подолати наші проблеми. Це не білет на війну. Не майдан. Жодна громадянська війна не вирішує ті проблеми, які може вирішити політичний діалог. І найбільше болить від того, що це війна українців з українцями. Це серйозно погіршує наші політичні дискусії і формує політичні відносини дуже примітивно», - заявив Віктор Ющенко.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

- то есть Андреич тарифы бы не поднимал, несмотря на требования МВФ?
    Нет, он бы начал с построения рынка газа. И пояснил МВФ, что мы берем 1-1,5 на создание полноценного рынка а потом вопрос тарифов вообще стоять не будет

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Нет, он бы начал с построения рынка газа. И пояснил МВФ, что мы берем 1-1,5 на создание полноценного рынка а потом вопрос тарифов вообще стоять не будет
    - странно, почему же он не начал... Уже наверное закончили бы строительство "полноценного рынка".
    Востаннє редагував OldLion: 13.10.2016 о 13:13

Дописів
    25 978

Типово

несмотря на требования МВФ?
    хотелось бы все таки глянуть на эти приснопамятные требования МВФ.
    там так прямо и указано - поднять тарифы?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

- хто це таки "ми"?
    Спочатку придеться відповісти за себе. Чергова совкова падла, яка буде знову морочити голову людям, що б вони не зробили потрібні кроки для свого майбутнього. З іншої сторони така категоричність притамана кацапам.
    В Часть хочет всех жидов извести, часть наоборот - сами евреи.
    Це взагалі кацапські прийоми розділяти нас українців із жидобандеровцями
    Чушь это, пишите от своего имени, не распинайтесь за всех.
    -базара нет, имеете право на такую точку зрения. А кто по вашему сейчас бы послужил ускорителем развития страны, у кого власные интересы не противоречили бы державным (на ваш взгляд)? Можно узнать?
    Знову висловдвання не притамані сучасним реаліям в Україні, але дуже популярні в Мордорі.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    хотелось бы все таки...
    - странно, я же вроде бы вчера указал тебе - куда тебе пойти? Кстати, там и глянешь на требования МВФ.

Дописів
    25 978

Типово

- странно, я же вроде бы вчера указал тебе - куда тебе пойти? Кстати, там и глянешь на требования МВФ.
    а указалка выросла?
    само откуда выползло?

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    яка буде знову морочити голову людям, що б вони не зробили потрібні кроки для свого майбутнього
    - да идите уже робите эти кроки, хорош здесь пуржить.
    Це взагалі кацапські прийоми розділяти нас українців із жидобандеровцями
    - а, ну да. ну да, мы же в стране все едины в своих устремлениях и чаяниях. Я искусственно пытаюсь разобщить здесь ватников и вышиватников.
    Знову висловдвання не притамані сучасним реаліям в Україні, але дуже популярні в Мордорі.
    - та не, просто пропозиция до вас высказать свои варианты. Похоже их у вас не наблюдается.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    хотелось бы все таки глянуть на эти приснопамятные требования МВФ.
    там так прямо и указано - поднять тарифы?
    В последнее время в СМИ активно обсуждаются утечки содержания требований МВФ к украинскому правительству. Требования, в общем-то, предсказуемые. Нечто такое же говорилось еще тогда, когда переговоры с Фондом вело правительство Николая Азарова.
    РИА Новости Украина: http://rian.com.ua/columnist/20160523/1010430869.html

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

- Шурик, я тебе уже писал, что у тебя паранойя. Я не агитатор, не нанятый, и не "порохобот". Я могу быть не прав, но я пишу то, что думаю. и как ты это воспринимаешь - мне по большому счёту фиолетово.
    Я уже писал и повторю - народ (как ты говоришь толпа паразитов) будет бурчать, гундеть, но тянуть лямку. И ещё долго. И не потому, что Порох им так нравится. Или как тут один писал, что режим уже подготовился пропихиванием для патрульных презумпции невиновности.
    А потому что в массе есть понимание глубины жопы, понимание возможных сроков по выходу из неё, понимание невозможности сделать всем и сразу "хорошо" и понимание немедленного краха и потери страны в случае резких телодвижений.
    Это моё ИМХО, но я твёрдо в нём убеждён.
    Где ж ты был в начале 2014 года. Ты так нужен был Януковичу.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    146

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Где ж ты был в начале 2014 года. Ты так нужен был Януковичу.
    - а вот Янека это же и погубило, про что я писал.
    Если бы он не убедил, что окончательно лишает страну перспективы и хуже уже быть не может, то так бы и тянули лямку, и бурчали. Первые "звоночки" как прошли? Предприниматели, афганцы? Без какой-либо поддержки массами.

Дописів
    25 978

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    В последнее время в СМИ активно обсуждаются утечки содержания требований МВФ к украинскому правительству. Требования, в общем-то, предсказуемые. Нечто такое же говорилось еще тогда, когда переговоры с Фондом вело правительство Николая Азарова.
    РИА Новости Украина: http://rian.com.ua/columnist/20160523/1010430869.html
    отож то и оно, что только утечки и догадки
    как оно в оригинале звучит - увеличение пенсионного возраста или уменьшить дефицит бюджета пенсионного фонда? увеличение цены на газ для населения - или снизить дотационность Нафтогаза?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Трудности с переводом наверное

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

QUOTE=OldLion;33773873]- попробуйте подумать на холодную голову - почему быдло в тылу в камуфляже било витрины российских банков? Ведь это же аналог Липецкой фабрики? Их работа в Украине подрывает моральный стан рашкован, не? Два года, а они работают на вражеской территории, верно?

- она и у нас держится именно на этом сейчас. И пока нет вариантов, которым общество в массе доверяло бы больше. Есть - предлагайте. Уже устал писать - при минимальном доверии к действующему не выходят, потому что нет вменяемой альтернативы..[/QUOTE]

Особисто мені начхати, які російські банки і підприємства працюють на нашій території, що вони про це думають, де , що і кому платять і як змінюється їх моральний стан. Багато з них, я впевнений, вважають, що вони у себе вдома, бо ми "адіннарот", а теперішня "хунта" - це тимчасове непорозуміння . Я говорю про позицію діючого Президента своєї країни, який повинен бути взірцем у всьому для своїх співгромадян, якщо бажає мати реальну підтримку і довіру. Навіть на шкоду своїм інтересам, якщо так потрібно для справи.

Як може Президент говорити про відділення бізнесу від політики, як одну з найважливіших задач, якщо він сам демонструє протилежне? Що він може вимагати від підлеглих чиновників, якщо сам не виконує власні обіцянки ? Як можна з чистою совістю звинувачувати контрабандистів на лінії розмежування, якщо призначений і відверто контрольований з АП уряд веде торгівлю з Лугандоном, аж курява стоїть? Ще перелічувати?

Ця довіра, про яку ви пишете, вона теж гібридна. І багато в чому тримається на неодноразово згаданих вами постулатах - "не раскачивать лодку" (с), якщо не він, то хто. У цих "перлин народної мудрості" поважний вік, і від них добряче тхне ще совком. Бо все це вже було: і істерики після кончини Сталіна, і легкий розпач після Брєжнєва, і навіть деякі роздуми - а як ми тепер після Кучми. Як не дивно, але життя ні разу не зупинилось. І аргументи, що, мовляв, інші претенденти були б ще гіршими - це не виправдання. Бо це не створює довіру, а лише викликає усвідомлення необхідності якось пережити і цей період. І то лише завдяки організаційній недосконалості громадянського суспільства, щоб там на цю тему не стверджували прихильники протилежної точки зору.

Це не довіра. Це усвідомлення того, що черговий обранець зливає енергію і наміри кращої частини суспільства, займаючись замість конкретних рішучих дій їх імітацією. А механізми, щоб нагадати високопосадовцю, для чого він обраний, відсутні.

Сторінка 234 з 2220 ПершаПерша ... 1341842242252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442843347341234 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті