Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Если бы была возможность вернуть СССР именно в том виде в котором он был 20-25 лет назад со всеми ег

Голосували
538. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да

114 21,19%
  • Нет

406 75,46%
  • Свой вариант (отписал ниже)

18 3,35%
Сторінка 293 з 745 ПершаПерша ... 193243283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303343393 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 14885, показано з 5 841 по 5 860.

Тема: Верните СССР!!!!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Как умиляет стремление некоторых обосрать собственное прошлое изо всех сил.
    Видимо добавляет к карме чего то, как вылупившимся из говна.

Дописів
    13 721

Типово

До речі, воші у таборі перший раз побачили в 1987 р. До того не знали - що воно таке...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    До речі, воші у таборі перший раз побачили в 1987 р. До того не знали - що воно таке...
    Головы за смену у всех проверяли раза 3-4. Я вшей вообще первый раз увидел, когда ребенок из садика принес и было это далеко не в совке.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Один торговый работник, второй из генеральской семьи.... я бы очень сильно удивился если бы вы за СССР не плакали. И не хвалили его.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    12 402

Типово

.. современные дети и не нюхали настоящего бензина...

Дописів
    24 545

Типово

Ага, пам’ятаю щось подібне на цілий місяць. Йдіть ці табори наюх.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    .. современные дети и не нюхали настоящего бензина...
    Это да... Я вчера младшей показал как хлопушку из бумаги делать - глаза были квадратные.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ага, пам’ятаю щось подібне на цілий місяць. Йдіть ці табори наюх.
    та ладно...
    хоча 1987 - то вже не совок, але шмон у таборі був шалений... усім дітям намазали голови керосіном з олією, а потім півдні в лазні милися дустовим милом...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

доречі, у 1995 дітей за кошт фірми посилали на відпочинок до болгарії. дехто з малечі повернувся зі вшами... ну, тоді в аптеках вже були сучасні засоби... отакої...

Дописів
    24 545

Типово

та ладно...
    хоча 1987 - то вже не совок, але шмон у таборі був шалений... усім дітям намазали голови керосіном з олією, а потім півдні в лазні милися...
    Не випендрюйтеся.
    Совок – це до 1991-ого включно.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Не випендрюйтеся.
    А потом, простите, что ?

Дописів
    13 721

Типово

Не випендрюйтеся.
    ні. мій совок скінчився у 1980 остаточно...
    у кожного був свій совок. тому й спомини різні.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Первый раз я попал в пионерлагерь аж в 1965 году, после окончания первого класса. Запомнилось дикое желудочно-кишечное расстройство и очень далеко расположеный туалет, пустующий бассейн, палаты с тусклыми лампочками и скукой по вечерам. В следующие приезды было полегче, даже понравилось, в бассейне даже появилась вода и были соревнования по плаванию. Что никогда не менялось - это туалеты, с прогинающимися досками на полу, сквозь которые просачивалась мерзкая жижа. Городскому ребенку было очень тоскливо сидеть на корточках над дырой в полу, да еще вздрагивая при каждом открывании двери - не привык к такому дома. Еда стандартная, поэтому не запомнилась ни особыми изысками, ни особой отвратительностью
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

Года с 1987 по 2000, когда ХВВ к власти пришел, были самыми демократичными в рашке. Арбат вообще был территорией самой самой свободы по всему сссру и рашке. Если и есть "ностальгия" по сссру, то только по тому Арбату (1987 -- 1991 гг), тем людям, с которыми довелось там встретиться, провести много времени в беседах и осушить много бутылок винища, вискаря и пива.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Как умиляет стремление некоторых обосрать собственное прошлое изо всех сил.
    Видимо добавляет к карме чего то, как вылупившимся из говна.
    В чем обсирание, в правде? Ну, да, так было и шо? Или рассказывать об уровне 3-х звездочных отелей?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    8 505

Типово

Це в якому році ваш совок був?
    В моєму дитинстві такого не було. А в туалетах хлорка очі виїдала... А каша з червами - то якась хвантастика...
    Різносолів не було. На полуденок часто давали какао і хліб з "повидлой" шматочком, або печиво.
    Альтернатива була - в дідуся бів приватний будинок , але в табір після 10 років ми "рвалися".
    Вже в 1985р в піонертаборі на Ірпенє під куєвом (від КПО ім. Артема) туалети прибирали тричі на день...
    В першу зміну закормили печінкою, шматки завбільшки з кулак. Діти не з*їдали...
    У другу зміну курячі чвертки огромезні, теж не в змозі були з*їсти... То ми все це збирали в миску , ще й хліб брали в їдальні. Ще видавали на загін бутлі соку. Доводилося тягти на собі ще й стакани. Йшли в ліс до річки. Там діти все змітали... Від вожатих залежало...
    За три зміни тільки раз дівчинку та хлопця відводили до медпункту після батьківського дня. Після чого довелося контролювати що привозили батьки, та відбирати, ховати до шафи і видавати частками... Там де велике скупченя дітей волі-вольної не може бути, потрібна сувора дисципліна.
    А воля - то з батьками та бабусями...
    семидесяті - самий шонінаєсть совок.. ковбаса за 2.20 і всьо такоє

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Один торговый работник, второй из генеральской семьи.... я бы очень сильно удивился если бы вы за СССР не плакали. И не хвалили его.
    во-во
    доказую тут доказую, що 2 суспільства було у тому "флаконі", а йому усе ідіоти і заказуха маряться

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Что-то давненько сюда не заходил летчик, у которого у родственников была аллергия на черную икру.
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    семидесяті - самий шонінаєсть совок.. ковбаса за 2.20 і всьо такоє
    В 1965-1978 "каша з червами" і вонючі загажені туалети- де ж той табір піонерський був?

Дописів
    8 505

Типово

В 1965-1978 "каша з червами" і вонючі загажені туалети- де ж той табір піонерський був?
    у лісі.. біля річки... поблизу селище було... здається Олександрівка
    не пам"ятаю - туалет і каша затьмарили усе інше))

важко повірити?.. а тепер уявіть, як воно Пал Стєпаньічу)
    Востаннє редагував Angelinn: 08.10.2016 о 22:07

Сторінка 293 з 745 ПершаПерша ... 193243283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303343393 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті