дивно... у нього в фб комент
Leonid Ostaltsev
Дзвоню до свого командира роти - ну того що Герой України. Питаю "шо як командир? Як справи?" Відповідає спокійно "взяли контрабанду, у нас 1 - 300 , шкода хлопчину, підборіддя розворотило. Ці суки шось порєшать хотять. Всіх закрили в підвалі. Нікого без преси не віддам. Ти ж знаєшь - мені по***) " Сміється. Мій командир, мій однолітка але бачив стільки що на декілька життів вистачить. Він давно не носить бронік і зі зброї тільки пм. Каже "на все воля Божа". Я ходив з ним в боі під час рейду, багато хто з хлопців ходив. Він жодного разу не лишав своїх і завжди останній повертався. Забирав під д****ьцевим тих про кого казали що вони 200, а виявлялося що 300. Він повернув мене до дому живим і ще багатьох. Я знаю що буває з тими хто не пускає контрабас. Бачив по тєліку. Читав в новинах. Ми всі знаємо...
Я ніколи не кидався фразами типу "Єслі шо ви пожалєєтє" і таке інше. Але зараз скажу. Якщо з моїм командиром раптом щось трапиться - то доведеться "шось" робити. І зі мною будуть зо 2 десятка тих кому не по***. Тому будь-ласка - преса, поліція, СБУ - робіть те що треба. Бо стріляти ми не розучилися і працювати парами у місті теж. Це мій командир. Він би помер за мене і за моїх побратимів теж. Життя бійця для нього дорожче за своє. Таких людей дуже мало і їх треба берегти. Тому бережіть його, бо він береже Україну.
За репост дяка.

Відповісти з цитуванням

Bookmarks