Віталій Купрій
23 год. ·
Міхеіл Саакашвілі заявив, що після парламентських виборів у Грузії у наступні вихідні, він повернеться на свою батьківщину і забере туди свою команду, зокрема голову нацполіції України Хатію Деканоідзе.
Для мене ця новина не є сюрпризом. Я завжди стверджував, що мета Саакашвілі використати Україну і українців як майданчик для повернення в політичне життя Грузії. Пересидіти у нас, уникаючи кримінальної відповідальності, спробувати покращити своє матеріальне становище. Бути на слуху.
"Реформаторська" команда Саакашвілі з тріском провалила у нас всі реформи. За ширмою харизматичних виступів виявилася пустота, точніше безодня амбіцій і популізму.
Мене наразі роздвоюють різні думки. З одного боку, як то кажуть, скатертиною дорога. До того ж пані Хатія вже зібрала валізи і написала заяву про відставку. Нам їх партії у Верховній Раді точно не потрібні.
З іншого боку, мені буде сумно, якщо реваншисти з диктаторськими замашками і цинічною неповагою до прав людей знову будуть тероризувати країну, яку я дуже люблю.
Все тече, все змінюється. Політики з запахом нафталіну мають піти в небуття.
Ну що ж. Інтрига триватиме недовго. Результати виборів в Грузії будуть відомі вже за тиждень.
Bookmarks