керівнику ……..
магазин «……..» адреса
ПІБ
адреса
Т. моб
«1»лютого 2012 р в вашому магазині……… я придбала взуття ……………………Вартість взуття складає ……….грн., що підтверджується копією чека.На взуття встановленийгарантійний термін 1 міс. (30 днів), що підтверджується копією товарногочеку.Через 6 днів післяпридбання в чоботах виявились наступні недоліки: 1.описать2. описать ДАТА я звернулась домагазину «……….» з проханням про обмін взуття на аналогічну модель відповідноїякості, або відшкодування ціни товару у зв’язку з невідповідною якістю взуттяабо виробничим дефектом. Дефект, який виник з вини виробника товару буввиявлений протягом гарантійного терміну, тому у відповідності до чинногозаконодавства маю право за своїм вибором вимагати від продавця: розірваннядоговору та повернення сплаченої за товар грошової суми або вимагати замінитовару на такий же товар або на аналогічний, з числа наявних у продавця (увідповідності до
п.1.ст. 8 ЗаконуУкраїни «Про захист прав споживачів»,
п.29«Правил роздрібної торгівлінепродовольчими товарами», що затверджено наказом Міністерства економікиУкраїни від 19 квітня 2007 р. N 104 ).В індивідуальній упаковціпридбаного взуття була відсутня інформація або рекомендації щодо йогоексплуатації та догляду за ним.ДАТА мені відмовили у задоволенні моїх вимог, відмовилитакож представити документи, які засвідчують якість і походження взуттяВідповідно до
ст.8 Закону України «Про захист прав споживачів» прошу Вас усунутизазначені недоліки протягом 14 календарних днів без втрати товарного вигляду таспоживчих властивостей. У разі неможливості
якісногоусунення недоліку, прошу Вас замінити взуття на інше належної якості абоповернути кошти.Прошу Вас надати копіїдокументів, що засвідчують якість і походження взуття. Згідно
ст. 17 Закону «Про захист правспоживачів» у разі необхідності визначити причини втрати якості взуття, у разінадання документів, що підтверджують якість і походження взуття, даю згоду напроведення незалежної експертизи в моїй присутності, яку Ви зобов'язаніорганізувати у триденний строк. Про дату та час прошу повідомити мене письмово. Якщо мої вимоги,передбачені законодавством про захист прав споживачів, не будуть задоволені, ябуду змушена звернутися до суду з позовною заявою про відшкодуванняматеріальних збитків та моральної шкоди.Також залишаєю за собоюправо звернення до засобів масової інформації, надання розголосу даній ситуаціїу зв’язку з порушеннями моїх прав споживача.Про результати розгляду претензіїпрошу Вас повідомити письмово в строк, встановлений діючим законодавством. Дата Додатки:1. Копія товарного чека.
Bookmarks