Мені подобається такий пиріг уранці з кавою
Гарбузовий пиріг з кукурудзяним борошном
Ингредієнти:
- 500 г гарбуза (вихід пюре, приблизно, 300 г)
- 2 яйця
- 1 скл цукру
- 100 г вершкового масла або маргарину
- 1 скл кефіру
- 1 скл кукурудзяного борошна
- 1 скл пшеничного борошна
- 1 ч л соди
- ванільний цукор
Приготування:
- Почистити гарбуз. Нарізати шматочками, розміром приблизно з куряче яйце.
- Відварити гарбуз до напівготовності (варити близько 10 хв.) І приготувати пюре зручним для вас способом … я натерла на тертці.
- Остудити гарбузове пюре до кімнатної температури.
- Розтопити масло.
- Збити яйця з цукром, поки цукор не розчиниться.
- Додати в збиті яйця гарбузове пюре, перемішати.
- Влити в яєчно-гарбузову масу кефір.
- Просіяти борошно з содою в яєчно-гарбузову суміш, додати ванільний цукор і розтоплене масло. Добре все перемішувати.
- Змастити форму маслом, вилити тісто у форму.
- Випікати пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці 30 хв
- Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.
Bookmarks