| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пока решили воровать с обороны и автодорог:
http://www.epravda.com.ua/news/2016/08/31/603883/У 2017 рік дорожній фонд буде профінансований на 14 млрд грн.
Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив сьогодні на засіданні Кабміну, передає liga.net.
"Створення нового дорожнього фонду як інструменту будівництва доріг... він буде наповнений на 14 млрд грн. І ми залучимо туди кошти міжнародних фінансових організацій під проекти. Це дасть можливість в рази збільшити фінансування українських доріг", - сказав Гройсман.
Прем'єр повідомив також, що на фінансування оборони України в бюджеті буде виділена сума, що дорівнює 5% ВВП.
http://www.epravda.com.ua/news/2016/08/31/603873/"Укравтодор" за допомогою фотофіксації контролюватиме стан доріг та виконання ремонту. Про це на засіданні Кабміну у середу заявив в.о. голови "Укравтодору" Євген Барах.
"За його словами в одній з областей було проведено експеримент щодо фотофіксації пошкодження доріг і виявили спроби окремих чиновників нажитися на ремонті доріг."Що ми насправді отримали, що з квадратури 15 тисяч метрів квадратних ми підтвердили близько 6,5тисяч. Все решта було практично відсутнім", - сказав в.о. керівника "Укравтодору". За його словами, всі матеріали підготовлені в компетентні органи.
"Фактично з року в рік на одні ті самі ями можна було кілька разів запрошувати гроші і не робити їх. Я хочу, щоб цей експеримент поширився в усіх областях", - зазначив Барах.
"Ті, хто займається відкатами на дорогах - треба посадити в тюрму. Продовжуйте це і не робіть це експериментом", - заявив у свою чергу прем'єр-міністр Володимир Гройсман.
С формой таможня, а с башней пограничники. На обороне экономить не будут
http://newsroom.kh.ua/news/na-granic...hnyh-batareyahВ пункте пропуска "Журавлевка" в Харьковской области - на участке границы с Россией - установили башню с видеонаблюдением. Об этом сообщает "5 канал".
Это экспериментальная башня, которая работает автономно от солнечных батарей и на данный момент является единственным подобным сооружением на границе. Кроме этого, на сооружении есть мультисенсорная оптическая система, тепловизор и видеокамера, которые фиксируют все, что происходит на расстоянии нескольких километров от российско-украинской границы. Изображение передается на экран в центре управления.
Ну, вообще учитыва что мы им передаем чертежи и технологии производства то таки да.
Но вообще справедливоссти ради - самолет то мертвый. 25лет недостроеный корпус второго экземпляра простоял в ангаре. А технологии то не стоят на месте. Еще лет 10 и такие же будут выпускать боинги-шмоинги. Если будет спрос на него. А ели не будет - то тем более наш нах не нужен. Поэтому думаю что правильно что хоть както заработали.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
вариант - центральное э/с + эл-во от дизель генератора в бункере/блиндаже под/рядом с башней/сетью башен, ну и конечно же электокабель должен не навесным методом подводиться к объекту . Солнечные батареи для ст. башни - это как то по дубайски роскошно и по граждански, а по нашему бюджетораспильно и ИМХО непрактично для такого объекта
Spoiler: вариант автономного применения солнечной энергии для народа
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
На кондиціонер, куплений за цілком європейську ціну (якщо не більше) грошей значить вистачало.
Як же смішні ці міщани, техніку купувати в них гроші є, а щоб обслуговувати її вони вимагають гроші у суспільства, бо вони дуже бідні.
Акумулятори невід’ємна опція до сонячних батарей при автономному живлені. Читайте хоч абетку. Смішно ж.А аккумуляторы работают только в паре с солнечными элементами? Отэто новость.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks