Действительно, особенно когда и такой нет![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мозг состоит на 80% из жидкости , и мало того, что она тормозная , так многим еще конкретно и не долили ...
9 км 6.80, 12 км 9.40, кілометри приблизні
Я ще з тарифами не дуже розібралась, рідко їжджу, це чоловік замовляє через інтернет, не телефон. Я так розумію, це щось типу юбера і там можуть приїздити водії за тим же принципом що й в дніпрі, "взяв з бочки і приїхав". Щось цей принцип мені не дуже, я вже казала якось, що люблю чіткі ціни. Але некритично, бо катаюсь може раз на 2 місяці.
Зі. Машини - тойота, крайслер
А біля торгових центрів і вокзалів тут прикольні таксішні таблички, написано скільки машин може стояти і що ціну проїзду треба дивитись в кожній машині окремо, і тут вже в машинах в них обов'язково цінник і лічильник.
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
походу в евро, бакс километр на дальняках, нормально че. у нас сколько, 12-14 центов км вроде, в десять раз дороже чем у нас
Сирожа встряв?
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Та я спросил, без сарказма если шо...
Насчет сколько ему осталось, то к экстрасенсам, колдунам или Михе. Но перед холодами яб поменялб на новый
Перед холодами то понятно, а вот месяц два я еще поезжу?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks