іду дивлюсь пацан витяг коробку. така нормальна. таксіст вийшов відкрив багажник стоїть дивиться. пацан її ледве піднімає)) крутив крутив не може вкинути (хоча у двох укласти можна було б якщо він вільний). воділа подивився відкрив йому задні двері)) пацан дотяг її по землі. з горем пополам закинув один край на сідушку і юзом посунув її в салон. все закрили поїхали

в мене питання. що мішало воділі допомогти закинути в багажник? стопудово б отримав свої чайові ( ну я б точно докинув бгг). не поміг. в салон. розрахунок на півтора тарифа чи скільки він там? оке. що тоді мішало йому допомогти акуратно покласти? знову ж таки отримав півтора + свій чай. не зробив ні те ні те. в ітогі півтора свої хай він отримає. чай ні (ну я б точно не докинув

). плюс грязну сідушку може й покоцану.. чи розрахунок на півтора + збити на мийку?

а якщо не грязна і не по коцана то тільки півтора
чи це з розряду як я замовив з пустим багажником, а мені позвонив пита що в багажник? кажу три сумки. три не влізе. тільки дві. в мене там запаска. кажу ну закинем одну в салон... це буде півтора тарифа

два речення (хоча можна було б і одним бггг) - поїхали по тарифу з салоном

Bookmarks