| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я за микелу
Руби падлюк щаблей!
)))))))))))))
(с)
А куди поділася кнопка «пожаловаться модератору»?
Ця сварка здається вже перейшла усі можливі норми і просто засмічує форум.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Ещё как актуальна, а ямайская - это просто реорганизованная и дополненная старая система. Ничего особо нового, помимо тех изменений, которых потребовала современность - нет. Не всё ли странам равно - жарят их в презервативе из латекса или из коровьих кишок?
Даже упростили, золото теперь не нужно - штампуй фантики сколько нужно и раздавай всему миру... В 1971 перестали оглядываться на золото, а в 1976, аж через 5 лет совесть проснулась - нужно как-то хохму вырядить во что-то приемлемое - вот и родили ямайскую типа систему...![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Так значить Iscanderov - це таки ваш клон? Визнаєте це?
І ваш фільм – і не набридло вам його тут копіпастити? Фільм для безграмотних домогосподарок.
Так, голова зміна, до чого привела ямайська система – відв’язка від золота. Стало головним надійність та масштабність валют. Саме тому рубль не стане резервною валютою для інших країн – він може різко впасти через падіння цін на нафту.
А кому це потрібно?
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
пасаны, весь ваш спор со стороны выглядит крайне глупо, т.к. насмотревшись кина вы спорите о вещах в которых явно не шарите, а манипулируете всего лишь фактами из кина...
Я тут вже запитував про кнопку до модераторів (нащо її убрали? Раз за декілька років бачу що реально потрібна) Бо розмова ну вже ніяк не відноситься до формату теми.
Так, фiльм не дуже заiнтеллектуалiзований, спрощено багато - але ж ви демонструете, що й це може бути дуже складним для сприйняття...
Про "надiйнiсть" та "масштабнiсть" розкажiть дiтлахам у дитсадку: а насамперед це призвело до фактично некерованоi эмicii грошей по вартостi бомаги та фарби + робота оператора станку.
Це шахрайство мiжнародного масштабу, коли не iснуе iнварiант прейскуранту, а усiм рота затикають "американською ваенною мощщю"...
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Та можу, але ж ви зразу прийобуетеся до зап,ятих та до другорядного мотлоху - вам не суть потрiбна а верх у спорi - як ото буцiмто *****ли у дитинствi та осталася проблема.
Якщо дуже коротко - щоб эмiтувати якусь суму, краiнi треба продати щось на скажiмо 1000$, потiм купити на цi 1000$ treasure ФРС, и тiльки потiм на суму, яка вийде у результатi конвертацii - напечатати своiх грошей.
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
http://bank.gov.ua/control/uk/publis...?art_id=123306
Я вже давав вам це посилання з сайту Національного банку України.
Те що ви пишете – це емісія через валютний канал. Є і і інші.
Напишу великими літерами - є і інші.
І не потрібно знову писати, нібито я не розумію смислу написаних слів.
Напишіть нарешті щось розумне.
шо тут, очередной пріступ "доллар єто просто грязная зеленая бумажка"? гг
Чет не понял.Де в валютных схемах Савченко.
Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks