\\\\\\\\
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
\\\\\\\\
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
та посто политический пиар... шо у кличка, шо у филатова...
он кстати и сам признается...
Дніпропетровська міська рада ухвалила мораторій на підвищення тарифів на послуги житлово-комунального господарства до 1 січня 2017 року. Ініціативу міського голови Дніпра Бориса Філатова підтримали 47 депутатів під час одинадцятої чергової сесії міської ради 13 липня. Рішення набуває чинності з моменту офіційної публікації. Очільник Дніпра зазначив, що воно є політичним.
«Наші колеги – депутати Київради ухвалили відповідне політичне рішення. Ситуація така, що міська влада може мінімально впливати на формування тарифів на квартплату, вивезення сміття. Решту тарифів непрозоро формує НКРЕ (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. – Ред.)», – сказав Борис Філатов.
уже і Львів проголосував за мораторій )))
з 26.01.2012 живу новим життям...
))))))))))))
потому что тогда надо было бы голосовать, если уж так, то с 2 июля )))
даже если это полит решение (но никак это не пиар, наоборот даже, если пустышкой по итогу окажется), то получается как бы Майдан городов ... в общем жители против повышения причем официально , т.е. без применения покрышек
п.с. ИМХО гройманов устраняют ... работать думать заставляют
шота Полтавушка моя запізнюєтьсязьомии.. розчехляйтесь
![]()
з бюджету звісно ж ))
Він (Филатов) закликав інших керівників територіальних громад, мерів підписати колективний судовий позов проти НКРЕКП з вимогою привести тарифи до рівня, який люди зможуть осилити. Якщо НКРЕКП цього не зробить, міська влада Дніпра вирішуватиме питання, зокрема, за рахунок муніципального бюджету.
http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-inicijuvav-moratorij-na-pidvischennja-tarifiv-na-komunalni-poslugi-dlja-meshkanciv-dnipra-i-zaklikav-inshi-mista-ukraini-pidpisati-kolektivnij-pozov-proti-nkrekp
Похоже что таки начинается настоящая децентрализация. И начинается она с тарифов. Вот мы и посмотрим на силу центральной власти. На данный момент имеем Киев, Днепр, Львов и Житомир. ИМХО если добавятся Харьков и Одесса то у центральной власти будут большие проблемы.
ЗЫ следующий этап - налоги в центр. Не полностью отдавать их не откажутся. Но вот размеры существенно пересмотрят. На сессиях горсоветов и пересмотрят
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks