| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Отменили мы пока наши заявки.
Но вот я не найду где там можно выбрать какой из двух зно можно выбрать... если кто разберется объясните
Вторые сутки не получается зарегистрироваться(((
Ирчик, можно у Вс проконсультироваться по поступлению? Или из девочек кто подскажет, может кто знает достоверно. В Условиях приема на 2016 г. в XII разделе " Право на первоочередное зачисление" указано, что
"Право на першочергове зарахування до вищих навчальних закладів мають:діти учасників бойових дій із числа осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення;"
Т.е. дети участников АТО -участников боевых действий имеют приоритет на зачисление? Если да, то как правильно подать документы для поступления в ВУЗ?
Во первых-любую льготу надо предоставлять в комиссию, очередей сейчас нет, вперед...
Не скажу точно, но эта формулировка "первоочередное зачисление"-это как у медалистов, ничего особого не дает. Льготы на внеконкурсное-вроде только у участников были, причем даже не по результатам ЗНО, экзамены можно сдавать...
Востаннє редагував _nata_: 13.07.2016 о 08:14
Так. Разобралась
Скажем честно-не особо полезная опция.право першочергового зарахування - право вступника на зайняття вищої позиції в рейтинговому списку при однаковому з іншими вступниками конкурсному балі;
Т.е поза конкурсом убрали, оставили Зарахування в межах встановлених квот. это составляет 10% всего, а не 25%, сократили список льготников, я не нашла чернобыльцев и детей шахтеров.
Но пролистывая закон наткнулась на интересную вещь, может, я ее неправильно интерпретировала:
Это можно не сдать-недобрать баллы по укр. и пересдать в приемной комиссии? или что это?6. Особи, не атестовані з української мови, подають сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти з мови, оцінки з якої виставлені в документі про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень (складають вступний іспит з урахуванням наявності відповідних педагогічних і науково-педагогічних кадрів, які є членами предметних (атестаційних) комісій).
ПОЗАчергового зарахування немає! Є «ПЕРШОчергове зарахування» та «зарахування за КВОТАми» (раніше називалися пільговики). Всі документи треба надати ЮРИСТУ в кожному виші, який дає ВИСНОВОК, а от його вже треба нести в приймальну комісію.
І не перекручуйте слова — це не базар, а юридична справа.
Вчера получилось зарегистрироваться, только в один ВУЗ. Не поняла где галочка на бюджет.
При регистрации была такая фраза Заява на навчанння ТІЛЬКИ за контрактом (за кошти фізичних або юридичних осіб): пріоритетність заявам НЕ встановлюється, подання заяв НЕ обмежується, я так поняла если не поставить галочку то бюджет будет, если ставить галочку то контракт ?
И еще вопросик, если на контракт мы будет выставлять приоритетность это будет считаться ошибкой при регистрации ?
Спасибо заранее.
На контракте приоритетов нет.
Галочка на контракт, насколько я знаю, ставится автоматически. ее надо снимать.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Подскажите ,а если подать заявки на бюджет и случится так , что нигде не прошел, нам контракт потом предложат или нет ? И если да , то это в первых приоритетах будет ?
Kottulya
Давайте я спробую
Пріоритети студент обирає, беручи участь в конкурсі на бюджетні місця. Вони враховуються сервером, який розподіляє вступників - тобто дає вказівку "згідно ваших пріоритетів - вам СЮДИ".
Підписати контракт з вишем, а тим пак внести гроші змусити людину не можливо. Це Ваш вибір. Коли завершиться кампанія бюджетників Ви прийдете, підпишете і сплатите... Там, де Вам особисто подобається
Тобто позначки пріоритетів - не помилка, але зайва інформація для ЄДБО. Може сприйнятися як помилка (подумають, щоВи забули вказати "бюджет")
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks