| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я ще зокрема пам’ятаю, що ви виявляється абсолютно не пам’ятаєте на чому ґрунтувалася пропаганда ригів у 2004-ому році.
Невже вам потрібно нагадувати про 15-мільярдний кредит овочу, 3 з яких він 3 отримав авансом (і про суди над яким доволі голосно чути ще й досі). Невже вам потрібно нагадувати, як всупереч усім законам України беркутята почали вбивати демонстрантів? Невже вам потрібно нагадувати про диктаторські закони, прийняти супротив усім процедурам?
Ви реально такий ідіот, який нічого не пам'ятає, що було учора, раз на усе це вимагаєте посилання?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
То есть, ссылки не будет ?
Так бы сразу и сказали.
А помнить, в собственной интерпретации, я могу что угодно.
И, да.
1. Интересность выражения "получить кредит авансом" - превыше всех похвал.
2. Сколько человек убили "беркутята", до того, как "мирные демонстранты" нанесли ущерб на миллионы гривен, путем сожжения кучи техники ?
Коли інтерпол Януковича піймає? Для справедливого суда і як доказ више Вами перечисленного? А то всі ці обвинувачення вже багатьом проплаченним наговором здаються, як золотій унітаз, і іх ряди невпинно зростають
Чого гадаєте про діла Vedma колотиться? Чує що нос в пушку.
Одні бандюки забрали хатку у других бандюків.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Нащо? Я вам давав посилання на «сорти українців». І що? Вам це допомогло освіжити пам’ять?
Саме беркутята розпочали різанину в Києві. На них ніхто там спочатку не нападав. Тільки на кожного покаліченого приходили десятки інших. Але вже спочатку в касках, потім з коктейлями, на наприкінці вже і з рушницями.
Ми не раша. Ми схиляємося перед насиллям.
xуйло це не врахував.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks