| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
[QUOTE=SergOv;3314008]Расслабьтесь. Никому ничего не отдадут.
Досрочно конечно не дадут.
Чет я читаю новоое постановление,которым отменили предидущее,и что то не вижув упор то место,где написано что:выдавать досрочно депозиты-РАЗРЕШАЕМ.
Или я не там читаю?Единственное,что нашел так это
уживати всіх необхідних заходів щодо забезпечення позитивної динаміки зростання обсягів депозитів (передусім у національній валюті України) з метою недопущення дострокового повернення коштів, розміщених вкладниками;
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
СергОв, согласен с вами, внимательно перечитал данную постанову за номером 413.
Те же яйца, что и 319, вид сбоку....
Востаннє редагував Кот.dp.ua: 07.12.2008 о 01:19 Причина: аписка
Кот.dp.ua
да дамочки просто имеют такое свойство, все преувеличивать![]()
да пусть переоценивают, мне пофиг
банк звонил недавно, требовал еще документов на квартиру)
а у меня ситцуация смешная - дом построен, люди в нем уже живут, я правда пока нет, все ремонт не закончу 2-й годно не суть... а документов на квартиру все никак нет, хотя гос. комиссия дом приняла. БТИ все никак не оформят...
Пусть переоценят)
я "надеюсь" согласно данной очередной "постанове" мой банк завтра же пересмотрит процент по кредиту в сторону уменьшения![]()
И не только....
та в разі неспроможності керівників і акціонерів банків ужити необхідних заходів щодо приведення діяльності банків у відповідність до вимог банківського законодавства вносити пропозиції про застосування до банків адекватних заходів впливу, у тому числі введення тимчасової адміністрації, примусової реорганізації банків або відкликання ліцензії та ініціювання процедури ліквідації банку.
Интересный момент однако![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks