| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Схоже ви не бачили, як розганяли. Пси, яким дали індульгенцію.
Лежачого не б’ють? Ще як б’ють, саме навколо тих хто впав збиралися групи і били, били,били ногами та дубинками. Виродки, їм дуже подобалося, що вони в броніках, зі щитом та дубинкою, проти тих хто просто тут був.
PS Потім вони катували населення в криму та лугандону. Більше половини тих беркутят були саме звідти.
А ну зробіть таку партію в раші чи північної кореї.
А?
Овіч поставив себе тоді поза законом.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Мне интересует только Украина, что там в Корее или России это их страна, на**й оно вам.
Меня на слабо брать не надо. На каждых выборах 30 кандидатов в президенты, 50 партий и некому та европа нах не надо.
И тут народу ночью ударило в голову надо прям сейчас в трусах в европу. Дождитесь утра, оденьтесь, будьте людьми. Дождитесь выборов.
Народ N років вимагав інтеграцію з ЄС. Овочі нібито навіть погодилися з цим, щоб виграти на виборах. І тут «раптово» xуйло дає овочам 15 млрд баксів і ті різко змінюють думку. Народ звісно в запитаних… Овочі посилають виродків в брониках та з дубинками калічити народ. А потім і кидати гранатами (присланих з раші, вони ще й рахунок потім здогадалися прислати) вбивати людей.
Яку ще партію робити? Коли риги поклали на закон та послали виродків просто розносити усіх дубинками та гранатами?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Читаю предвыборная программу Федорыча
7.ВНЕШНЯЯ ПОЛИТИКА: ОТКРЫТОСТЬ И ДОБРОСОСЕДСТВО
Восстановлю дружеские и взаимовыгодные отношения с Российской Федерацией, странами СНГ, обеспечу стратегическое партнерство с США, ЕС, странами "большой двадцатки".
15 млрд баксов подходит под категорию взаимовыгодные отношения с Российской Федерацией.
Какие претензии?
Читаю предвыборная программу Ющенко
УКРАИНЕ БЫТЬ СВОБОДНОЙ
6. Моя цель - членство Украины в ЕС. Граждане Украины ощутят на себе преимущества европейского курса. Украинцы получат право въезда в страны ЕС в безвизовом режиме, их права за рубежом будут защищены.
Так может студенты и демонстранты рамсы попутали и не там скакали?
Мирных - это тех, кто коктейли молотова кидал в ментов? Кто здания захватывал?
Если я мирно у тебя заберу гаманец, это будет "во славу револуцыы"?
Про разгоны в демократических странах писалось уже столько, что достали уже...
Зато очень очикувалы те, кто финансировал майдан.Звісно він мав відповідну реакцію суспільства. Що кремлівські куратори, які звикли до російської покірності, ніяк не очікували.
Очень жаль, что многие не понимают, что на их плечах кучка педерастов выехала в рай, а тех, кто их принес к власти, опустила в
Тенденция однако. В 14 местные фашисты попрятались, испугались. А сейчас , вон как раздухарились. Открытым текстом хоронят Украину и радуются за братьев россиянских фашистов.
Твари........
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я бы вообще в правила форума внесла пункт по которому, ЗА разговоры о возможности раздела Украины, обсуждение возможностей гос. обединения с рашкой или вхождения части территорий в рашку-вечный бан.
Хвалу и клевету приемли равнодушно, и не оспаривай глупца.
Що робив російський Челябінський мєнт Максим Ахметов на Майдані?!Русских не было?! Гражданская война, говорите?!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks