| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Марина Давыдова
8 ч · Днепр (город), Днепропетровская область ·
#передвиборче
Я от чесно місцями фігєю від Служби Безпеки і прочіх інших органів двіженія.
Шилова - кандидатка в нардепи. Сьогодні так сталося, що долізла я до її сторінки у ВК. А тама... Глищинська (це та, яку зміняли на наших хлопців) - ура! асвабаждена і уже в Маскве! Американський соціальний геноцид і пророк його Розенко, який залишив донбасян без соцвиплат. Про демократію у вільному Криму. Про рассєянських асвабадітєлєй Марселя. Про Волинську різню (а як без неї?). Про Грема Філіпса (не проти ночі), про НьюзВан, про беркутівців...
Чого вона ще на волі?
Як її зареєстрували?
Як її ще ніде не прибили? (це не до СБУ, це так, думки вголос)
Одвічні питання: як і нахуя?
І ще. Коли, бляха муха, для кандидатів у депутати всіх рівнів і претендентів на обіймання держпосад введуть обов'язкову психіатричну експертизу? Це ж пережити неможливо!
Всім, кому цікаво, вона (Шилова, не експертиза) отуточки: https://vk.com/id75117363
Востаннє редагував Abyss: 15.06.2016 о 08:05
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
а размер шиловой и староскольцевой почему не обсуждаете?
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
з 26.01.2012 живу новим життям...
Сегодня в 40 дом Томчук приезжала , слушателей было человек 10, что говорила не знаю , мы с малым на площадке рядом гуляли.Наша "детская банда " в составе 6 человек побежали туда и стояли составляли массовку, еле их обратно на качели загнали, видать что то интересное рассказывала, коль дети слушали.
![]()
Еще четыре кандидата добавилось. Наконец то Рычкова зарегилась.
Теперь их 22. Исправил первый пост.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Писец. Вчера на пресс конференции. Рабочие натертые коленки.
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks