почему обсуждение ультрасов Днепра ведет аккаунт Зенит?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
таки да. десь собака там порилась..
з 26.01.2012 живу новим життям...
так шо? бабушки за загіда підуть як діти в школу.. хто йому буде більшим опонентом з таня/ксюша?
чи чекаємо коли регіАНАЛИ всунуть свою гречко-кандидатуру?
там кажуть Крупського висунули ))
ще один "крєпкій хозяйствєннік"![]()
та то для масовки гг
ну в цілому трійка очевидна як на мене.. лише нахера розривати електорат томчук/ричкова.. це зіграє на руку загіда це ж очевидно.. хіба якщо друга грає таки на його території на нього
а може одна з двох перед виборами зіллється на користь іншої, га?
ну то таке (С)
Рычкова от Гром.силы идет
http://dniprograd.org/2016/05/31/tet...edium=facebook
Как то так...
Ричкову і Краснова заклинило. Це, власне, зрозуміло - в боротьбу вступила Оксана Томчук.
І сусідять вони теж символічно так - склеєнні на одному борді і, схоже, однієї рукою. На рекламних конструкціях Загіда Геннадійовича.
А хто кому із них технічний кандидат, гадаю, всім і так скоро стане зрозумілим.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
на тітова/поля така ж картина
при тому що я вчора їхав на роботу і помітив що пару плакатів переклеїли на загіда.. приїхав на тітова дай думаю гляну бо точно її висів. глянув. точно. загід.. отаке думаю. замінили. проходить 5 сек і замість нього їде таня. як вище ото![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks