Костя вроде сказал, что у него 2 предложения от звукозаписывающих компаний. тоже в шоке от его ухода.
теперь осталась одна Иванка из моих фаворитов
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Костя вроде сказал, что у него 2 предложения от звукозаписывающих компаний. тоже в шоке от его ухода.
теперь осталась одна Иванка из моих фаворитов
Maria Burmaka
От такі зараз лементи з Росіі, що якби не національне журі, Лазарев би переміг!! Ви навіть не уявляєте собі, що мені пишуть.. Тут, смски, ( трубку я не беру), це як витримати?!! А ще і тут почалось!! Друзі! Голосування журі цього року відбувалось абсолютно так, як і попередні конкурси, але змінився регламент, воно стало публічним. І за протоколом це не було "0" балів-члени журі виставляли бали від "1" до "25", просто оголошувалось тільки перших 10 місць. Моя оцінка була 21. В мене немає якогось особливого упередженого ставлення до Сергія Лазарева, він не робив антиукраїнських заяв і достойно сприйняв результат, це насправді гідне поваги. Але щодо пісні-було яскраве шоу, але пісня мене не вразила. Потім дивилась на сайті Євробачення оцінки журі інших краін-Сергій Лазарев не увійшов до 10-ки за результатами голосування журі Франції, Бельгіі, Голандіі, Британіі, Іспаніі, Німеччини і ще 10 країн.. Ну а щодо 12 балів глядацьких-тут причин може бути багатоі різних, включно із особливою любов'ю багатьох наших співвітчизників до російського поп продукту.
Що ще хочеться додати-так це те, що до самого конкурсу, мені неодноразово телефонували, очевидно, пранкери з якимись провокаційними текстами. І характерний акцент видавав батьківщину тих, хто дзвонив. Це абсолютно можна розцінювати, як моральний тиск і це було дуже неприємно.
Ну прям наверное сам фаррел предложил прям сегодня уже быть на студии альбом записывать. Осталось то всего 2 недели шоу.
Понятно, что если есть стоящее предложение- побеждать не надо (так как там контракт с каналом итд), но в полуфинал пройти мог бы.
Разве что дорн побоялся, что там он в пух и прах разгромит влада, а он по всей видимости влада в финал хочет.
А вообще вчера былa скукртища..тина такая "берегиня нацiональних традицiй" стала, и как по мне не искренняя.
Потап тоже чего то огонек у него пропал.
Ну а вакарчук......похвалил ваню, что с его приходом стало веселее...а сам не додумался репертуар дать чуть поживее? (да и не повторяться хотябы ....а то "ой у вишневому саду" у него девочки уже пели, и замечательно пели, а вот "украинская Адель" проорала пол песни(((
В общем толи я после евровидения перегорела, но как то все прям не то....один костя понравился и тот не прошел((((
Я не имела в виду, что он сам ушел, просто Дорн решил, что тот не пропадет и без Голоса
Первый раз в жизни хочу посмотреть эту передачу, т.к. тема живая и гости заявлены приличные.))))
https://www.youtube.com/watch?v=eFy1...ature=youtu.be
12 баллов депортации: https://site.ua/anton.senenko/3798-1...v-deportatsii/
вау! крутотень!
Длинные народные ноты хорошо, очень хорошо речетатив прозвучал, проникновенно, а остальное мне не понравилось. Короткие куцые гласные, кантилены (связности) нет, почти все окончания куцые, короткие и недопетые, звучат как буд-то дыхания не хватает. Так себе, короче.)
Астанавитесь!
Ага, клип впечатляет)
Востаннє редагував свч: 17.05.2016 о 14:31
Мож мне хоть кто-то объяснит, как это- "смоет уголь из лица".![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks