Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 307 з 346 ПершаПерша ... 207257297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6905, показано з 6 121 по 6 140.

Тема: "Большая стирка" вокальных шоу (том 3)

Дописів
    10 283

Типово

Костя вроде сказал, что у него 2 предложения от звукозаписывающих компаний. тоже в шоке от его ухода.
    теперь осталась одна Иванка из моих фаворитов

Дописів
    1 260

Типово

Maria Burmaka

От такі зараз лементи з Росіі, що якби не національне журі, Лазарев би переміг!! Ви навіть не уявляєте собі, що мені пишуть.. Тут, смски, ( трубку я не беру), це як витримати?!! А ще і тут почалось!! Друзі! Голосування журі цього року відбувалось абсолютно так, як і попередні конкурси, але змінився регламент, воно стало публічним. І за протоколом це не було "0" балів-члени журі виставляли бали від "1" до "25", просто оголошувалось тільки перших 10 місць. Моя оцінка була 21. В мене немає якогось особливого упередженого ставлення до Сергія Лазарева, він не робив антиукраїнських заяв і достойно сприйняв результат, це насправді гідне поваги. Але щодо пісні-було яскраве шоу, але пісня мене не вразила. Потім дивилась на сайті Євробачення оцінки журі інших краін-Сергій Лазарев не увійшов до 10-ки за результатами голосування журі Франції, Бельгіі, Голандіі, Британіі, Іспаніі, Німеччини і ще 10 країн.. Ну а щодо 12 балів глядацьких-тут причин може бути багатоі різних, включно із особливою любов'ю багатьох наших співвітчизників до російського поп продукту.
    Що ще хочеться додати-так це те, що до самого конкурсу, мені неодноразово телефонували, очевидно, пранкери з якимись провокаційними текстами. І характерний акцент видавав батьківщину тих, хто дзвонив. Це абсолютно можна розцінювати, як моральний тиск і це було дуже неприємно.

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від A.Montana Переглянути допис
    Maria Burmaka

От такі зараз лементи з Росіі, що якби не національне журі, Лазарев би переміг!! Ви навіть не уявляєте собі, що мені пишуть.. Тут, смски, ( трубку я не беру), це як витримати?!! А ще і тут почалось!! Друзі! Голосування журі цього року відбувалось абсолютно так, як і попередні конкурси, але змінився регламент, воно стало публічним. І за протоколом це не було "0" балів-члени журі виставляли бали від "1" до "25", просто оголошувалось тільки перших 10 місць. Моя оцінка була 21. В мене немає якогось особливого упередженого ставлення до Сергія Лазарева, він не робив антиукраїнських заяв і достойно сприйняв результат, це насправді гідне поваги. Але щодо пісні-було яскраве шоу, але пісня мене не вразила. Потім дивилась на сайті Євробачення оцінки журі інших краін-Сергій Лазарев не увійшов до 10-ки за результатами голосування журі Франції, Бельгіі, Голандіі, Британіі, Іспаніі, Німеччини і ще 10 країн.. Ну а щодо 12 балів глядацьких-тут причин може бути багатоі різних, включно із особливою любов'ю багатьох наших співвітчизників до російського поп продукту.
    Що ще хочеться додати-так це те, що до самого конкурсу, мені неодноразово телефонували, очевидно, пранкери з якимись провокаційними текстами. І характерний акцент видавав батьківщину тих, хто дзвонив. Це абсолютно можна розцінювати, як моральний тиск і це було дуже неприємно.
    кстати, эти результаты есть на сайте евро по каждому члену жюри

перепощу)

Дописів
    1 260

Типово

Цитата Допис від El'za Переглянути допис
    Костя вроде сказал, что у него 2 предложения от звукозаписывающих компаний. тоже в шоке от его ухода.
    теперь осталась одна Иванка из моих фаворитов
    Ну прям наверное сам фаррел предложил прям сегодня уже быть на студии альбом записывать. Осталось то всего 2 недели шоу.
    Понятно, что если есть стоящее предложение- побеждать не надо (так как там контракт с каналом итд), но в полуфинал пройти мог бы.
    Разве что дорн побоялся, что там он в пух и прах разгромит влада, а он по всей видимости влада в финал хочет.

А вообще вчера былa скукртища..тина такая "берегиня нацiональних традицiй" стала, и как по мне не искренняя.
    Потап тоже чего то огонек у него пропал.
    Ну а вакарчук......похвалил ваню, что с его приходом стало веселее...а сам не додумался репертуар дать чуть поживее? (да и не повторяться хотябы ....а то "ой у вишневому саду" у него девочки уже пели, и замечательно пели, а вот "украинская Адель" проорала пол песни(((

В общем толи я после евровидения перегорела, но как то все прям не то....один костя понравился и тот не прошел((((

Дописів
    10 283

Типово

Я не имела в виду, что он сам ушел, просто Дорн решил, что тот не пропадет и без Голоса

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Разве что дорн побоялся, что там он в пух и прах разгромит влада, а он по всей видимости влада в финал хочет.
    Для меня вообще загадка эти танцы с бубном вокруг Влада. Ну да, музыкальный, ритмичный и приятный во всех отношениях парень, но он же безбожно гундосит в нос . Что-то мне подсказывает, что голос страны все-таки не должен быть гнусавым.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Первый раз в жизни хочу посмотреть эту передачу, т.к. тема живая и гости заявлены приличные.))))

https://www.youtube.com/watch?v=eFy1...ature=youtu.be

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

12 баллов депортации: https://site.ua/anton.senenko/3798-1...v-deportatsii/

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Первый раз в жизни хочу посмотреть эту передачу, т.к. тема живая и гости заявлены приличные.))))

https://www.youtube.com/watch?v=eFy1...ature=youtu.be
    О, спасибо, смотрю

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    О, спасибо, смотрю
    Как то тихо у них там- ни тебе криков, ни истерик.

Дописів
    830

Типово

Ну а вакарчук......похвалил ваню, что с его приходом стало веселее...а сам не додумался репертуар дать чуть поживее? (да и не повторяться хотябы ....а то "ой у вишневому саду" у него девочки уже пели, и замечательно пели, а вот "украинская Адель" проорала пол песни(((
    А я думала, що це я - ні разу не музикант - приколу не зрозуміла. Вакарчук так нахвалював 'Адель', а я її слухати не могла - з чудової пісні зробили галасливу тягомотину.

Дописів
    1 260

Типово

Цитата Допис від K99 Переглянути допис
    А я думала, що це я - ні разу не музикант - приколу не зрозуміла. Вакарчук так нахвалював 'Адель', а я її слухати не могла - з чудової пісні зробили галасливу тягомотину.
    ну я теж "ні разу не музикант")
    Свч, а вам як виступ Віталіни? це тільки для "ні разу не музикантів" вона кричала, чи для музикантів теж?
    ось він:

p.s. вона на сліпих таку оду прочтала Вакарчуку, що він от аж практично до фіналу її довів))

Дописів
    1 260

Типово

вау! крутотень!

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    28 998

Типово

Дмитрий Чекалкин
    23 ч ·
    Россию на Евровидении 2017 будет представлять тенор из Ростова...
    С песней о притеснениях русского языка и распятых мальчиках.
    [
    Когда жизнь экзаменует, первыми сдают нервы.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

ну я теж "ні разу не музикант")
    Свч, а вам як виступ Віталіни? це тільки для "ні разу не музикантів" вона кричала, чи для музикантів теж?
    ось він:
    p.s. вона на сліпих таку оду прочтала Вакарчуку, що він от аж практично до фіналу її довів))
    Длинные народные ноты хорошо, очень хорошо речетатив прозвучал, проникновенно, а остальное мне не понравилось. Короткие куцые гласные, кантилены (связности) нет, почти все окончания куцые, короткие и недопетые, звучат как буд-то дыхания не хватает. Так себе, короче.)

Цитата Допис від Этне Переглянути допис
    Дмитрий Чекалкин
    23 ч ·
    Астанавитесь!

вау! крутотень!
    Ага, клип впечатляет)
    Востаннє редагував свч: 17.05.2016 о 14:31

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

Дмитрий Чекалкин
    23 ч ·
    [
    "Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Fashion-гуру года 2013 Аватар для polyna
    Дописів
    16 923

Типово

Дмитрий Чекалкин
    23 ч ·
    Шо вы делаете Назва:  смех 5.gif
Переглядів: 266

Розмір:  1,6 КБНазва:  смех 2.gif
Переглядів: 296

Розмір:  27,5 КБНазва:  смех 5.gif

Розмір:  27,5 КБНазва:  смех 5.gif

Розмір:  27,5 КБ

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Мож мне хоть кто-то объяснит, как это- "смоет уголь из лица".

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Мож мне хоть кто-то объяснит, как это- "смоет уголь из лица".
    так а смысл если завтра опять в забой?
    "Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Сторінка 307 з 346 ПершаПерша ... 207257297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті