| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
такую таксу не слышал))
каждый случай рассматривался индивидуально - много дел в месяц херилось -дешевле, мало - дороже, был случай просили за "не закрыть в СИЗО" - с тетки матери одиночки 400 кус дол
к индивидуальному подходу
https://focus.ua/country/349677/
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Перелік депутатів, які у 50% (і більше) випадків були відсутніми під час голосувань у парламенті
№ Ім’я та прізвище депутата % відсутності під час голосувань у ВРУ
1. Надія Савченко (ув’язнена у РФ) 100%
2. Дмитро Ярош 98%
3. Андрій Білецький 98%
4. Костянтин Жеваго 95%
5. Сергій Клюєв 95%
6. Юхим Звягільський 92%
7. Валерій Писаренко 91%
8. Вячеслав Богуслаєв 90%
9. Євгеній Гєллєр 86%
10. Денис Омельянович 83%
11. Нестор Шуфрич 83%
12. Андрій Денисенко 82%
13. Олександр Фельдман 82%
14. Сергій Льовочкін 82%
15. Вадим Новинський 78%
16. Едуард Матвійчук 76%
17. Сергій Ківалов 74%
18. Борис Філатов 72%
19. Іван Мирний 71%
20. Денис Дзензерський 71%
21. Володимир Мисик 70%
22. Дмитро Шенцев 69%
23. Віталій Чепинога 68%
24. Михайло Поплавський 62%
25. Михайло Добкін 61%
26. Дмитро Добкін 61%
27. Павло Балога 60%
28. Анатолій Денисенко 59%
29. Микола Скорик 59%
30. Іван Фурсін 58%
31. Семен Семенченко 56%
32. Тетяна Донець 56%
33. Євгеній Мураєв 55%
34. Євген Бакулін 55%
35. Вадим Нестеренко 54%
36. Вадим Рабінович 54%
37. Михайло Ланьо 53%
38. Сергій Дунаєв 52%
39. Олександр Нечаєв 51%
40. Василь Петьовка 51%
41. Борислав Береза 50%
42. Іван Балога 50%
43. Андрій Деркач 50%
44. Анатолій Гіршфельд 50%
45. Ігор Шкіря 50%
P.S. Юлія Тимошенко - 49%. Решту висновків робіть самі
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
...а чо это мы должны делать выводы? ... для этого есть всякие политологи и активисты ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Висновок зроблений, причому давно: якби в цей список попали всі інши депутати разом узяті, то нічого б не змінилося.
А можна і по-іншому: якби цього списку взагалі не було (тобто всі депутати як зайчики сиділи на своїх місцях і справно натискали потрібні кнопочки) - теж нічого б не змінилося.
А тепер висновок робіть вже ви.
Не зовсім так - такий парламент нікому не потрібний. Парламент з такою кількістю людей, нічого не тямлячих в законодавчій роботі - не потрібний.
изучение иностранных языков онлайн иностранные языки в школе какой иностранный язык учить и как лучше английский центр Киев школа иностранных языков Киев тест по английскому языку онлайн обучающие игры для детей на английском игры на английском
Востаннє редагував лазурная: 15.09.2017 о 22:16
Я смотрю к таксистам добавляются преподаватели иностранных языков и потенциальны аквалангисты.
))))))))))))))))))
Ох уж єти фейсбучньіе членьі......правительства....
Гройсман отказал Hennadii Moskal в отставке
Об этом премьер сообщил главе Закарпатской ОГА через «Фейсбук».
Гройсман написал следующее:
«Хочу через Фейсбук відповісти Геннадію Геннадієвичу Москалю (Hennadii Moskal), оскільки і він звернувся до мене через Інтернет.
Щодо ситуації з контрабандою на Закарпатській митниці, про яку Ви пишете. Для мене немає жодного значення, яка контрабанда йде через митницю - деревина, цигарки, горіхи, спирт чи ще щось. Те, що ми маємо зробити, - не вирішувати, яка контрабанда гірша, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі. Говорив і повторюю – врешті-решт досить грабувати країну.
Тому:
- Перше. Звернусь до СБУ і НАБУ з вимогою перевірити усі ті факти, які Ви наводите у своєму листі.
- Друге. Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадієвичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюсь. Роботи, яку маємо зробити – і, сподіваюсь, спільно - багато. Давайте разом закладемо нову традицію щодо призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію розпочнемо впроваджувати саме із Закарпатської митниці.
- Третє. Завтра, під час візиту до Львівської області, я запланував відвідати один із прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. Вони там теж є і я про це знаю. А Вас разом з керівництвом Закарпатської митниці чекаю у себе наступного тижня.
І останнє –тільки тоді, коли усі, у кого щирі наміри навести лад на наших митницях, об’єднаються, ми досягнемо успіху».
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
... трындец .... если фейсбук вдруг зависнет по техническим причинам - наше правительство (равно как и городские власти) станут недееспособными ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
об уровне "специалистов"! Сейчас страна вступает в ЗНО 2016. Во всех тонкостях этого процесса я не разобрался, но вот лишь один пример. Инсайдерская инфа.
Для проверки работ по математике набирают учителей специалистов. Этих учителей проверяют на знание предмета, т.е. дают решить задачки подобные ЗНО. Так в Запорожье только 30% смогли решить. Запорожье показал самый худший результат, но в Днепре тоже не слишком оптимистичные результаты. Но то ладно! Так в Запорожье учителя стали сильно возмущаться, с уклоном , что им не обязательно уметь решать! Они же будут только проверять.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks