| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...так ... теперь надо искать, как будет по-нидерландски идиоматическое выражение "Да и хер с вами, чухонцы занюханные" ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
відповідаю ще раз - ти придурок. коли напишеш питання за фактом несплати податків порохом з причин існування офшорних контор, про які йдеться в новинах, може зміню "придурок" на шось інше. нє? ну тоді вимагай надати інформацію щодо суммьі сдєлкі, какімі частямі та які налогі з означених офшорних лавок у ельфов.
Rothschild Trust підтверджує підписання трудового договору за часткою Порошенка в "Рошен"
Президент України Петро Порошенко призначив Rothschild Trust довіреною особою (trustee) у "сліпому" трасті (blind trust) з управління його часткою в кондитерській корпорації "Рошен".
"У результаті 12-місячної підготовки відповідну угоду про довірче управління було укладено 14 січня 2016 року", - йдеться у відповіді Rothschild Trust на запит агентства "Інтерфакс-Україна".
http://ua.interfax.com.ua/news/general/336160.html
пресс-служба пороха та АП як не ловила мьішєй, так і не ловить.
Добавлю:Порошенко вскрыл всю пагубную антиевропейскую сущность референдума в Нидерландах
Президент Украины Петр Порошенко считает, что референдум в Нидерландах относительно Соглашения об ассоциации Украина-ЕС был направлен против единства Европы и европейских ценностей.
«Настоящая цель организаторов референдума - это не Соглашение об ассоциации между Украиной и ЕС, это атака на единство Европы, атака на распространение европейских ценностей.
ЕС мало дает денег Украине из-за того что не хочет распространения европейских ценностей![]()
Идет война слабоумия с мракобесием.
Ты записался добровольцем?
У даних розслідування ICIJ в рамках проекту Panama Papers є прізвища цікавіших людей, ніж президент України Петро Порошенко. Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.“Там не стільки питання президента, там і інші прізвища прозвучали. Там є цікавіші люди, які все життя були держслужбовцями, а тут офшорні компанії з’явились”, — сказав прокурор. Разом з тим, він зазначив, що НАБУ наразі аналізує інформацію відносно українців, які фігурують у розслідуванні.“Аналітичним відділом НАБУ здійснюється аналіз цієї інформації. Більше 11 мільйонів документів було оприлюднено і вони аналізують зараз український сегмент цих документів. І я думаю буде надана правова оцінка і детективами НАБУ і прокурорами спеціалізованої антикорупційної прокуратури”, — сказав він.При цьому Холодницький запевнив, що робитиме все для пришвидшення результатів перевірки даних розслідування. “Я не можу сказати скільки буде тривати така перевірка, я буду робити все аби певні результати були як найшвидше”, — сказав він.
передал или нет уже не важно, важно что информация про это была скрыта, и "выстрелила" в самый неподходящий момент, в самый разгар политического кризиса в Украине и еще более важно накануне референдума про ассоциацию ЕС. Что сильно "подмочило" нашу репутацию.
шо "тоже самоє"? через пошук на сайті шукаєте текст угоди, скан угоди з рошен? удачі.
ось тут дуже детально про клієнтів , з усіма "сумма,часть, цена, налог" https://www.rothschild.com/gfa/our_clients/
і на сторінці траст теж http://wealthmanagementandtrust.roth...age.aspx?id=72
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks