Стокгольмский синдром какой-то.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Стокгольмский синдром какой-то.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ИМХО проблема нашей страны не в ВР... и даже не Порошенко... прокуроры, судьи, менты... без арбитража ни одна социальная система не работает...кто то должен следить за выполнением законов системы, а не продавать решения тем у кого больше денег... это первоочередная задача.... тут Михо кстати прав... он чувствует момент... в этом ему не откажешь...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
З 66-м держсекретарем США Кондолізою Райс ми поспілкувалися в Києві, куди вона приїхала з лекцією на запрошення Фонду Пінчука. Відставний політик, яка зараз працює професором Стенфордського університету, і нині лишається одним із найавторитетніших у США фахівців з питання Росії та Східної Європи.
– Вам не варто тривожитися щодо того, що США в якийсь момент "здадуть" свою нинішню позицію по Україні, щоби досягти кращого рівня співпраці з РФ. Я не бачу такої можливості. Вашингтон не працює таким чином.
Уряд США, посол в Україні, держсекретар, віце-президент США витрачають чимало часу, щоби допомогти Україні, щоби ваша держава просувалася вперед попри всі складнощі.
Але мета цієї підтримки – допомогти вам самим нарешті почати управляти країною. Це – ключове.
Не можна постійно жити в кризі!
У вас за 25 років відбулося три революції – здобуття незалежності, Помаранчева революція та Майдан 2014 року. Може, нарешті треба почати управляти державою?
Ми теж хочемо бачити Україну сильною та життєздатною. Та над цим має працювати українське керівництво.
Ніхто, крім вас, українців, не зможе управляти вашою державою.
Тому вам треба не лише чекати допомоги міжнародної спільноти. Час будувати економіку! Час хвилюватися з приводу того, як працює ваш уряд. І час для громадян робити те, що від них залежить.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Команда одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі має намір створити політичну партію і взяти участь у виборах до Верховної Ради.Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Саакашвілі Саша Боровик.
"Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", – заявив він.
..(с) Возар...
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Саакашвили не собирается вступать в партию Саши Боровика
У одесского губернатора пока таких планов нет.
Об этом Саакашвили сообщил «Украинской правде» в ответ на заявление заместителя Саакашвили Саши Боровика о создании такой партии.
«Я не обсуждал с Боровиком никаких вопросов по поводу создания партии. Никакой партии сейчас не планируют создавать. Это неправда», – сказал он.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Саша Боровик понял, что сморозил чушь, и уже ее отредактировал
Саша не представляет ни партию, ни движение, а просто выражает личные пожелания и взгляды.
И.о. замглавы Одесской ОГА Саша Боровик заявил, что его заявление о создании Михаилом Саакашвили своей партии было понято неправильно.
«Я хочу сделать опровержение того что создается или создалась новая партия. Рух за очищение - это объединение созданное как широкий форум борьбы против коррупции. В настоящий момент пишется программа этого движения, и я высказываю свои пожелания того, какой эта программа и будущее Руха должны быть. Делая это, я представляю исключительно свои взгляды и пожелания. Я не представляю ни координационный совет Руха, ни кого-то из ее членов. Я очень сожалею, что мои ответы в интервью были интерпретированы как провозглашение новой партии. Это не соответствует действительности», - написал он в «Фейсбуке», передает LB.
При этом он отредактировал свой предыдущий пост, убрав из него упоминание о «партийной организации».
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks