Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 33 з 314 ПершаПерша ... 23242526272829303132333435363738394041424383133 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6276, показано з 641 по 660.

Тема: Надія Савченко

watra
    Guest

Типово

Igor Tokarev
    2 год.
    Интервью Н.Савченко за 2 недели до плена. Ее позициция по ГШ ВСУ могла быть поводом для вывоза в Россию?
    https://www.youtube.com/watch?v=UxrQIc2Bzug
    людина гідна й справжня

Дописів
    7 268

Типово

Цитата Допис від СтрекоZa Переглянути допис
    http://censor.net.ua/photo_news/3781...odit_savchenko

Якщо вiдео вiдкриеться- звернiть увагу на об"ем стегон "голодуючоi", коли вона вистрибнула на стiлець
    То отёки.

Kotov
    Guest

Типово

Дались вам те объемы. При обезвоживании на другое смотреть надо.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від СтрекоZa Переглянути допис
    http://censor.net.ua/photo_news/3781...odit_savchenko

Якщо вiдео вiдкриеться- звернiть увагу на об"ем стегон "голодуючоi", коли вона вистрибнула на стiлець
    Какие же все доктора тут собрались. Чтож вы не практикуете по фото-видео?
    Или потомственная гадалка-экстрасенс Марфа?

Дописів
    13 721

Типово

Россия отказалась от любых договоренностей по Савченко и другим политзаключенным – МИД Украины
    11 марта 2016, 14:24
    Российская сторона отказалась от любых договоренностей с Украиной по делу незаконно удерживаемой в российском СИЗО украинской летчицы и народного депутата Надежды Савченко, а также других политзаключенных.
    Об этом в пятницу, 11 марта, заявил посол по особым поручениям Министерства иностранных Украины Дмитрий Кулеба, передает Интерфакс-Украина.
    Как подчеркнул дипломат, добиться их освобождения ныне можно только при помощи международного давления.
    "Россия заняла позицию "нет - потому что нет". Значит, нам надо создавать такие дипломатические комбинации и международные обстоятельства, в которых освобождение Савченко и других политзаключенных будут в интересах самой РФ", - сказал Кулеба.
    Дипломат заверил, что для Украины "освобождение политзаключенных является не только профессиональным, а и моральным обязательством".
    По словам Кулебы, работа по освобождению украинцев ведется на трех уровнях.
    "Первый - политический: мы держим эту проблематику в повестке дня всех переговоров. Второй - юридический: взаимодействие с адвокатами. Третий – публичный: эти имена должны быть постоянно на слуху", - подчеркнул дипломат.
    В частности, с иностранными послами в Украине была проведена встреча родственников политзаключенных.
    "Мы работаем уже не только на дипломатическом, а и на эмоциональном уровне: потому что когда выступала мама Геннадия Афанасьева, не сдерживая слез, уже сами иностранные дипломаты были эмоционально заряженными", - добавил Кулеба.http://interfax.com.ua/news/political/330085.html
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    То отёки.
    такий сарказм повинен підкріплюватися доказами, інакше вас або особисто тішить загроза чужому життю, або ви тролите тих, хто тут за Н.С.
    дасте, наприклад, відеоспостереження за нею з камери ?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Всем сомневающимся желаю попасть в такие же условия и на такой же срок как Надежда!

Дописів
    22 013

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Всем сомневающимся желаю попасть в такие же условия и на такой же срок как Надежда!
    именно так
    Востаннє редагував KpoT: 11.03.2016 о 19:56

Дописів
    7 268

Типово

Цитата Допис від TRavva Переглянути допис
    такий сарказм повинен підкріплюватися доказами, інакше вас або особисто тішить загроза чужому життю, або ви тролите тих, хто тут за Н.С.
    дасте, наприклад, відеоспостереження за нею з камери ?
    Ні, не дам, бо я за нею по-перше не спостерігаю, а по-друге це протизаконно.

watra
    Guest

Типово

Ні, не дам, бо я за нею по-перше не спостерігаю, а по-друге це протизаконно.
    не ці, так інші . давайте ті, які маєте, окрім суб'єктивної оцінки відео-образа, тим паче, що телевізорна картинка додає кг, а не віднімає.

Дописів
    7 268

Типово

не ці, так інші . давайте ті, які маєте, окрім суб'єктивної оцінки відео-образа, тим паче, що телевізорна картинка додає кг, а не віднімає.
    трохи вище давали відео непоганої якості, там добре видно, в якому фізичному і емоційному стані була Надія 9 березня.

Дописів
    13 721

Типово

У Маші дзвонить телефон, якийсь народний депутат наполегливо запрошує її виступити на мітингу на підтримку Надії Савченко, яка голодує. Маша погоджується. Я кажу їй, що навряд чи таку ідею підтримають лікарі. «Але не можна ж сидіти і нічого не робити! Вони її вб'ють! » – каже Варфоломеєва і починає плакати. Я заспокоюю її, кажу, що потрібно вірити, що Савченко вийде на свободу – Маша ж вийшла, хоча багато хто вже на це не сподівався. Домовляємося, що остаточне рішення про участь в мітингу вона прийме пізніше.
    У полоні останнім часом я вже не могла їсти фізично – Марія Варфоломеєва
    http://www.radiosvoboda.org/content/.../27600664.html
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

watra
    Guest

Типово

трохи вище давали відео непоганої якості, там добре видно, в якому фізичному і емоційному стані була Надія 9 березня.
    я написала
    окрім суб'єктивної оцінки відео-образа, тим паче, що телевізорна картинка додає кг, а не віднімає
    щодо емоц.стану - є варіант високого рівня адреналіну.
    більше немає "доказів" ?

Дописів
    13 721

Типово

Та які там можуть бути докази... Від їхньоі писанини блювати хочеться...

Дописів
    7 268

Типово

я написала щодо емоц.стану - є варіант високого рівня адреналіну.
    більше немає "доказів" ?
    яких доказів, чого доказів? що вона не схожа на на голодуючу? повірте, я знаю, як виглядають виснажені голодом люди. їй ще далеко до того стану.

watra
    Guest

Типово

яких доказів, чого доказів? що вона не схожа на на голодуючу? повірте, я знаю, як виглядають виснажені голодом люди. їй ще далеко до того стану.
    так просто взяти й повірити ? ))

Дописів
    7 268

Типово

так просто взяти й повірити ? ))
    Чому ні? ви ж людина довірлива

Дописів
    35 019

Типово

тыц 1
    тыц 2
    Уж вряд ли так бодренько будут скакать на стульчик.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    тыц 1
    тыц 2
    Уж вряд ли так бодренько будут скакать на стульчик.
    Это уже перебор. В смысле - крайность. Надо более схожую по условиям ситуацию.

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Это уже перебор. В смысле - крайность. Надо более схожую по условиям ситуацию.
    А какую схожую?
    Ты сказал — я поверил, ты повторил — я засомневался, ты стал настаивать и я понял, что ты лжешь. (с)
    Вот примерно вот так, когда последнюю неделю-две во всех новостях, на банерах в инете, по ТВ одно и тоже - "Она - голодает!". Это чтоб никто не сомневался, видать, что так и есть, вдалбливают в головы.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Сторінка 33 з 314 ПершаПерша ... 23242526272829303132333435363738394041424383133 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті